reklama

Lipiec 2010

No ja kupiłam dwa opakowania tego żurku z wędzonką z knorra i robiłam dokładnie tak jak w przepisie z tyłu paczki na staropolski żurek, dodałam tylko od siebie majeranek i wędzony boczek, żurek wyszedł przepyszny :)

A co do dzidzi to dopiero co się obudziłam ale nadal cisza... Jutro idę do lekarza

Madzia napewno z dzidzia wszystko w porzadku. Zobaczysz. Nie martw sie juz tak.

reklama
Uciekam dziewczynki się ogarnąć bo nadal w szlafroku siedzę i wziąć za ten obiad :)
Jeśli już dziś mnie nie będzie to na pewno odezwę się jutro po wizycie, jeśli nie będzie tyle osób i mnie lekarz przyjmie.

Miłej niedzieli Kochane ;D

Cześć brzuchatki:tak:

magdzia antybiotyku sama nie odstawiaj bo może to przynieść więcej szkody niż pożytku. A jak malutka się tak martwisz wyskocz do szpitala na IP, sprawdzi Ci tętno i będziesz spokojna;-)

justaa to ty masz zaprawę z kotkami przed dzidziusiem:-)

ewcik ja uwielbiam czasem na plecki się przetoczyć ale staram się rzadko bo ponoć uciska maluszek na jakieś żyły i nie jest to zbyt zdrowe ani dla niego ani dla nas:confused:

aneta-h no to koleżanka zabalowała:-D

madzik to się obkupiłaś, poprawia humor udany zakup prawda?:-)

ashika dymek do kawy - marzenie;-)

louise i co z oknami, poprawią partacze?nie obrażając nikogo ,czy oni niewidomi?

asieńka ładne zestawienie zielień z żółcią i jak chyba ewcik pisała zieleń z cri też bardzo ładnie;-)

mysza ale twój mąż bystrzacha, nieźle wybrnął za Ciebie , pewnie z doświadczenia z twoimi hormonami he he:-)

tiffi dobra taktyka, dałaś mu do myślenia i zamarudzić nie mógł żeby Cię nie denerwować;-)może pzrozumie jak bardzo Cię ten temat irytuje.

agatha czekamy na zdjęcia;-)

gregorka no proszę, następna imprezowiczka:-)dobrze dobrze, nie te czasy że kobieta w ciązy była jak trędowata:-p

A ja dziś mam jedzonko z imprezki, zaraz na śniadanie wetne bigosik:tak:Wogóle było super, była moja mama ze swoim "chłopakiem", teście siostra M z mężem i córą 8 i 1,5 roczną więc starsza miała zajęcie z Emi i Julą a mała bawiła nas, jest przesłodka:tak:Ale męczyłam się okropnie bo dostałam ataku alergii od rana i było coraz gorzej, kichałam co 2 minuty seriami i woda z nosa non-stop, nawet zjeść nie mogłam spokojnie:wściekła/y:koszmar jakiś, może od sprzatania bo choć M łaźnie mył to domestos walił w całym domu a do tego przyprawy w kuchni, nie wiem:no:zasnęłam
ok.2iej, brzuch napiety pewnie od tego kichania, nospe musiałam wziąśc. Na szczęście dziś lepiej ale nos i usta starte od kataru, a tak chciałam wczoraj zabłysnąć:-pI dostała od szawagierki i jej szwagierki torby ubranek, karuzelke, przewijak i fotelik nam chcą dać chicco do 13kg więc mam oglądania a oglądania:-)

cześć dziewczynki !!!
Ale mam dzisiaj fajny humorek, wprawdzie dopiero wstałam i jem śniadanie, ale sam fakt, że śniegu nie ma za oknem jakoś dobrze na mnie wpłynął.
M w pracy, więc dziś znowu się wynudzę.
Planuję jakiś dłuższy spacer, bo zjadłam suszone śliwki i nie można ze mną wytrzymać jeśli wiecie o co chodzi :-D:-D:-D Muszę się trochę rozchodzić :-D:-D
A tak to życzę Wam kochane miłej niedzieli i zaraz Was nadrobię.:happy2:

Witam niedzielnie!:-)
Wczoraj znów pobalowaliśmy do 1, więc wstałąm dziś o 11, nie ma jak intensywny weekend:-)
dobrze ze się już kończy bo dziś bym już niegdzie nie poszła ;)

gregorka mój M też zadowolony że go woże, przedwczoraj popił, wczoraj popił...
jak nie byłam w ciąży to piliśmy tak na zmiane, a teraz to chłop może poszaleć, a niech ma:-)

wybieramy się powoli do teściów na obiadek więc będę dopiero wieczrokiem

miłej niedzieli:-)

gregorka mój M też zadowolony że go woże, przedwczoraj popił, wczoraj popił...
jak nie byłam w ciąży to piliśmy tak na zmiane, a teraz to chłop może poszaleć, a niech ma:-)
Ha, ha - u mnie to samo, kiedyś na zmianę piliśmy, albo taksówkami wracaliśmy, a teraz jestem szoferem. Ale pewnie, niech korzystają nasi M jak mogą :)

Witam panie szanowne i szanowne brzucholki ich ;-)

No coz bede was jeszcze rzadziej odwiedzac bo od wtorku REMONT i nie wierze normalnie ze bedzie nowa lazienka
wrzuce pozniej na zamkniety zdjecia przed i po na pewno bedzie efekt bo ostatni remont byl w 1964 roku :szok::szok::szok::szok: takz moglabym teraz zapraszac wycieczki jak do muzeum relikt lazienki z lat 60 czasu komunizmu ;-) ale ulga ze juz niedlugo

Nie rozumiem co wy ciagle o tym jedzeniu ja w ogole nie jestem glodna :zawstydzona/y: nawet chyba troszke schudlam ostatnio
Wczoraj wracalam wieczorem od mamy wsciekla i policja mnie zatrzymala kazala dmuchac w alkomat (zawsze szybko jezdzilam) i oddalam panu grzecznie dokumenty zeby wypisal mandat, dowiedzialam sie ze nie musimy zapinac pasow, ja akurat zapomnialam bo znowu z M sie poklocilismy i zaryczana bylam ze juz nei mam sily i chyba sie rozwiedziemy i teraz zastanawiam sie jak potwornie wygladalam ze pan Policjant wrocil z dokumentami i powiedzial ze nie ma serca dawac mi mandatu tylko zebym zwolnila :baffled:
W koncu jednak rozwodu nie bedzie bo sie dogadalismy w koncu :-)

louise no wlasnie w casto nic specjalnego ale w leroy juz tak a dzis jeszcze jade do obi zerknac a co do remontu we wtorek gosc przychodzi robic demolke :-)

tiffi ja wybralam takie jedne niedrogie ale okazalo sie ze na podloge potrzebuje gres a nie terakote i jak mi sie uda dobrac do nich podloge to bedzie ok a jak nie to szukam dalej, ale spokojnei do wtoreku, srody mam czas ;-)

mammi a mnei najbardziej wkurza jego opanowanie jak sie klocimy, bo ja cala latam teraz :szok: jak nigdy z nerwow zawsze potrafilam nie pokazywac po sobie emocji a teraz nici mam wrazenie ze jego to po prostu nie obchodzi kompletnie i czuje sie olewana :zawstydzona/y: a tak nie jest ehh szkoda slow nikt ze mna nei wytrzymuje bo nerwus jestem jak diabli teraz :zawstydzona/y: az sie boje czy mnie fachowiec nei opusci w trakcie jakby cos bylo nie tak :-(

jedyneczka gratuluje "lupow"

mysza powodzenia na spacerze :-)

asienka dobry zestaw swiezy, tylko ostatnio slyszalam duzo niepochlebnych opinii o farbach dulux podobno cos tam z nimi ostatnio nie tak, jakas wpadka na linii produkcyjnej i odlaza ze scian, wiec na wszelki wypadek dopytaj fachowca,

Wszystkim milej niedzielki zycze i zdrowka chorowitkom

reklama
Witajcie w sloneczno chmurny dzien.
Ja dzis tak ze prawie leniu****e wiadomo moj synek nie da mi az tak odpoczac bo ciagle cos.
Ja zaraz jakis obiadek zaczne gotowac.
Zycze milej i spokojnej niedzielki.

Ah zycie z tesciem pod jednym dachem bywa czasem uciazliwe:-(
pozdrawiam Wszystkie mamusie

Ashika musisz wytlumaczyc mezowi ze powinnien byc bardziej wyrozumialy bo tobie hormony buzuja hihi albo daj mu poczytac jak byc w ciazy razem z zona moze to poskutkuje akurat tu na tym portalu jest wiec niech wie co i jak a bedzie dobrze i rozwod pojdzie w odstawke:)

ej jak dlug trzeba tu bys aby sobie zasluzyc na dostep do forum zamknietego bo i ja jestem ciekawa sesji zdjeciowej naszej kolezaneczki.agatha

mammi powiedz a co ty sprzedajesz na allegro??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry