Mysza1984
lalllalalala ;-)
Mysza - i jak byłaś w Pepco? Były jakieś fajnie ciuszki dla Maleństwa?
były bodziaki za 4,99 zł. Można coś wyszukać, ale jakoś mnie wena opuściła po wejściu i kupiłam tylko dla M bokserki i skarpetki bo pustki w szafie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysza - i jak byłaś w Pepco? Były jakieś fajnie ciuszki dla Maleństwa?

Ewcik wolałabym im zaoszczędzić tego widoku, ale przy odrobinie szczęścia może podziałam jako strach na gołębie, bo nie umiem wytępić tego dziadostwa. Ale to dzięki wcześniejszym lokatorom ;-).
.

no ja wymyśliłam póki co długie zasłony w jakimś fajnym kolorku i ewentualnie rolety rzymskie. Ale kurcze, musiałabym mieć jednak coś zasłaniającego, bo będą mi się lampić w okna, a ja lubię łazić w samych majtach![]()

i przebieram sie tez nie w lazience
ale ja mam z tym fajnie ze na najwyzszym pietrze w wiezowcu mieszkam wiec raczej nikt nie podejrzy. zaslonki fajne. teraz naprawde jest taki wybor ze szok...i nie sa drogie...ale firaneczki tez mi sie marzy znow powiesic. a tu dupa. a z golebiami to u mnie jest niezly klimat bo w malym nie mam zaslonek i potrafia france wlatywac do domu i np nagle mi zaglada taki jeden z drugim do kuchni (obok malego jest) i grucha. a jak sie je pogoni to tak fajnie uciekaja idac. bo one biegac nie potrafia 

my planujemy na zolto pomalowac sciany w duzym wlasnie zeby bylo tak cieplo i wiosennie. jade na inspekcje i na spacerek. do wieczora