M
madzik1980
Gość
hihi ja też lubię Knoppersy i mam całą zgrzewkę z makro-rano zjadłam dwa 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze wiesz co prawde mowiac to ja tez o tym myslalam. i wymyslilam tyle ze najlepsze pod tym katem (znaczy pod katem nie kurzenia sie) to sa firanki i zaslonki. do pralki czesto i po problemie. u nas beda rolety (w krzywych oknachlouise masz rację, muszę obejść się smakiem
szukam pomysłu na wystrój okien w dużym pokoju. Chcę coś krótkiego żeby się kurz w tym nie trzymał, i żeby można było jakieś kFiotki na parapecie postawić :-) Tylko te okna balkonowe takie dupiate i nic wpasować nie można wrrr...
) a na tym to sie strasznie kurz zbiera i ciezko czyscihihi ja też lubię Knoppersy i mam całą zgrzewkę z makro-rano zjadłam dwa![]()
nie wiedzieć czemu, już tylko 2 zostały
no, ale zakupu dokonałam parę dni temu, więc się usprawiedliwiam;-) byłam na półgodzinnym spacerku-aż mi lepiej:-)no ja wymyśliłam póki co długie zasłony w jakimś fajnym kolorku i ewentualnie rolety rzymskie. Ale kurcze, musiałabym mieć jednak coś zasłaniającego, bo będą mi się lampić w okna, a ja lubię łazić w samych majtach![]()

Mysza - i jak byłaś w Pepco? Były jakieś fajnie ciuszki dla Maleństwa?właśnie odkryłam, że obok mnie jest sklep pepco, przejdę się, bo nigdy w nim nie byłam. Trochę ruchu mi się przyda, zwłaszcza, że jeszcze siedzę w piżamie![]()