Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asieńka tak jak pisałam wczoraj, moim zdaniem te wyniki (te pomiary) są ok, to znaczy wcale niekoniecznie musi być to związane z jakimiś wadami, a po prostu z innymi pomiarami tzn. OM i USG, no ale wiadomo, ze każda taka informacja niezbyt dobrze wpływa na samopoczucie, ale musimy czekać na wyniki badań. Masz bardzo dojrzałe podejście, w twoich słowach jest dużo opanowania i takiego czegoś co jakoś jak czytam twoje wpisy to sobie myślę - kurde, ale silna babka i będzie dobrą mamusią.Trzymaj się kochana
Oh,dziękuję za tak naprawdę piękne dla mnie słowa.Dojrzałe podejście...ze mnie jeszcze bardzo młoda gówniara ale staram się jak mogę.
Mieszkam na pierwszym piętrze więc żaden problem dla przechodniów zajrzeć co u mnie
Za każdym razem jak chcę się przebrać to muszę najpierw zasłonić rolety

magdzia jak robisz żurek, szukam dobrych proporcji i smaku, co do dziecka, to jak czułas wczoraj to może dzisiaj zrobiło sobie wolną sobotę- moje też leniwe
[/SIZE]
Nieraz takie słówka w jego kierunku padają, że obciach normalnie,że matka dzieciom takie przekleństwa zna
Awanturki to są już na porządku dziennym,ale mam wrażenie ,że on się już do tego przyzwuczaił i wie,że musi przeczekać;-)