Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
właśnie odkryłam, że obok mnie jest sklep pepco, przejdę się, bo nigdy w nim nie byłam. Trochę ruchu mi się przyda, zwłaszcza, że jeszcze siedzę w piżamie
Tak,tak,daj znać jak zabieg muzyczny ;-)
Ja też dzisiaj sobie słucham klasyki ale raczej bardziej dla siebie samej a nie dla ruchów bo z tym nie mam większych problemów.Co jakiś czas się Mała wierci :-)
Magdzia ja tez czasami nie czuję dzidzi-może masz łozysko na scianie przedniej co?bo wtedy jest mniej czuć .Nie martw się-napewno jest wszystko ok
Ja wróciłam ze sklepów z mamą-i obkupiłam się-3 bluzki w h&m , jedna w orsayu i wygodne butki z Kazara Odrazu lepszy humor
Póżniej wkleję zdjęcia na odpowiedni wątek o modnych lipcówkach hihihi
Anetka ja Cie podziwiam -do 3 balowac ja wróciłam po 23 i byłam już padnięta lekko -a gdzie się bawiliscie?ja to tak kameralnie w Impresji-to jest knajpa za Platanem
Ok zmykam odpoczywac bo po zakupach jestem wykonczona......
no niestety, nadal cisza... już nawet próbowałam inne rodzaje muzyki leżenie to na prawym to na lewym boku, słodycze... do poniedziałkowej wizyty chyba wytrzymam, bo już sama nie wiem co robić