madzik dzieki :-)
ewelad przybij pione ;-) my nie zamierzamy tego zmieniac i taz sie ciesze ze oprocz mnie jest jeszcze jedna lipcoweczka z takim podejsciem i statusem ;-) :-) rodzina zyc nie daje ale juz coraz slabsi w argumentowaniu i namawianiu-powoli dochodzi do nich ze nic nie zdzialaja :-)
ashika to super-widze ze podejmujesz szybkie decyzje tak jak ja-nie masie c zastanawiac miesiacami ;-) trzeba sie tak pocieszac jak nie mamy czasu :-) zreszta u mnie narazie te wybrane elementy nawet calkiem mi sie podobaja :-)
tiffi nie znam tego hrabi...jak juz bede w domu to sobie posciagam cos i obcazje :-) a nie mozecie kuchenki mieszanej-pol gazowa pol indukcyjna?
emih biedactwo ja dalej i ciagle zycze wam zdrowka: i Tobie i corci :-) wiem ze z chrzcinami bedzie problem

u nas w swietym miescie gdzie kosciol na kosciele wybudowany, w cieniu klasztoru, sa tylko 2 o ktorych wiem ze
moze dadza nam chrzest-znaczy Staskowi. ale co robic-i wiem ze beda tez inne problemy.... nas jedynie przyszly ewntualny zakup domu moze jakos zmobilizuje choc wolalabym uniknac tego ;-) :-)
maruska witaj w klubie grzesznico :-) ;-) ps. zajebi...ty avatarek :-)
jedyneczka no ja tez z torebki zjem zupke ale wylacznie goracy kubek :-) i rzadko. usta-usta obejrzalam i powiem ze b mi sie spodobal-pare razy smialam sie w glos-mysle ze bedzie dobry ten serial
mruczka fajowy kfiotek :-) a z rwa to prawda ze najlepiej ja rozchodzic. u mnie tez zakonczyla zywot jak tylko zaczal sie intensywniejszy tryb zycia remontowy. zaczelam chodzic kilometrami zamiast siedziec na dup...e i ja zamordowalam na smierc :-) od poczatku remontu sie nie pojawila :-)
agatha nie daruje Ci tego smalcu :-) nawet sobie nie wyobrazasz co ja bym teraz dala za kromke swiezego chleba (najlepiej gruba pajde) wiejskiego albo jurajskiego z gruba warstwa smalcu ze skwarami i sola i ogorka kiszonego. mmmmmmmmmmmmmmm
asienka jak kluja w brzuch i plyn owodniowy pobieraja to na pewno amniopunkcja-na tym wlasnie polega. i tak jak mowi agatha jest to dosc inwazyjne badanie. trzymam kciuki