reklama

Lipiec 2010

Emih, Agatha
A wizyta u taty jak zawsze udana, nawet wyskoczyłam na 2 godzinki pooglądać foteliki z bazą, na marginesie dodam, że jestem zdecydowana na Graco Logico S :tak:, a tatko wspomógł mnie stówką, żebym sobie do usg dołożyła :-), czego więcej chcieć ;-).

Idę ugrzać nóżki do łóżka, dobranoc.

czy też za logico s jesteśmy :) Szkoda tylko, że tak malo kolorów do wyboru z tego modelu jest

reklama
witam z rana:tak:
Popuchnieta jak diabli ale w całkiem niezłym humorze:-)

agatha, jedyneczka - mojego też odstawiłam bezproblemowo i może dlatego właśnie dołka złapałam. Myślałam, że tęsknić będzie a on nic a nic;-)

Najadłam się,opiłam więc trza trochę popracować. A mam taki aseksualny stosunek do pracy;-)

Dzień dobry :-)

Dziś z nastawieniem JA CHCE WIOSNE, jest ładnie słonecznie ale jak popatrze na tą minusową temperaturę to się odechciewa brrrrrr. Połowa marca a tu taki mróz, jakoś wyjątkowo długo w tym roku. Pamiętam jak kiedyś chodziło się na dzień wagarowicza to w krótkim rękawku połowa dzieciaków biegała.

Tak w ogóle to miłego dnia mimo mrozu :-)

Cześć brzuchatki:tak:

Ja ledwo zipie ale musiałam wstać bo roboty mam dużo w frmie, dobrze to ale ja mam jakiś kryzysowy tydzień śpiocha i nie myślę zbyt jasno :-ppiję więc kawkę a potem drugą bachne jak gin zalecił bo normalnie jak zombi chodzę:dry:

beatka całkowicie rozumiem ten stosunek do pracy:-p

geperty któż tak siedzi w twoim brzuszku, ciekawe, żeby tylko maluszek się "przedstwił" z przodu:-)

tiffi jak sierpem pole, he he ubawiłam się wizją takiej orki:-Dja próbowałam kiedyś depilatorem i mało gałki oczne mi nie wyskoczyły z oczodołów:baffled:to był pierwszy i ostatni raz, nie wiem jak laski plastrami depilują brrr.

ashika a to tak od wdychania czy "macania" to uczulenie na kurz że na łapkach Ci wychodzi?

Co do karmienia piersia-Ja swoje praktycznie nie karmiłam piersia i do tej pory mam do siebie zal za to (one nie umiały ssac a Ja byłam wyczerpana po szpitalu-miesiac lezałam), ale karmienie do 8-10 roku zycia to:no::sorry2::szok:paranoja delikatnie mowiac

perla to miałas bardzo przyjemny dzień, spisał sie w 100% ten Twój:-)

emih Gratuluję kolejnej córeczki:-). Widzisz jak szybko Twoj doszedł do siebie, a pozatym to płeć tylko od niego zalezy wiec ma co zrobił:-):-D Ja jak powiedziałam mojej tesciowej we wtorek ze jej wnuczce nic nie dorosło-to zaczeła mowic ze czwarty bedzie wtedy chlopak :baffled::szok: Oczywiscie znowu usłyszałam ze ona by wolała wnuka-trudno sie mowi bedzie miała wnuczke;-)(moze miec do syna pretensje-wazne ze moj sie cieszy ze kolejna dziewczynka)

Maruska zakupy bomba!

Mruczka Gratuluje córeczki:-)

agatha Gratuluję dziewczynki:-). Rzeczywiscie wczoraj był dzień dziewczynek. Moj odrazu powiedział ze to facet przymierza te spodnie :-D

Lece dzis na 12 do laryngologa-ciekawe co mi powie odnosnie tego ciagłego kataru od grudnia i podkrwawiania nosa.
Miłego dzionka zycze-pozniej zajrze:-)

Dzien dobry :-)

U mnie juz kluje sie lazienka znowu pelno gruzu i pylu
Lazilismy wczoraj za plytkami i nic :-(

jedyneczka wystarczy mi kontakt skorny niestety :zawstydzona/y: nie musze wdychac jak M przywiozl pudla do przeprowadzki z jakiegos sklepu to sie okazalo ze musze w rekawiczkach pakowac, coz unikac lazienki jak ognia i moze bedzie ok ;-)

Milego dzionka wszystkim

Ja to chyba chwilowo znikne bo mi tak glupio ze nie "zyje" razem z wami i tak ni z gruszki ni z pietruszki wtracam swoje 3 grosze :-(

reklama
Hej Kochane

Ashika nie mow, ze zadne płytki nie wpadly ci w oko. Wiem, ze to cieżko cos wybrac bo łazieneczke robi sie na kilka lat i trzeba wybrać cos ładnego i żeby sie szybko nie opatrzyla i nie znudzila. Jak chcesz mojej porady to sluże pomocą bo zajmuje sie projektowanie wnętrz.

patipaula gratuluje kolejnej dzewczynki. A tesciowa niech sobie sama zrobi czy zaadoptuje jak jej tak synka brakuje :confused:

agatha, emih, maruska, mruczka GRATULACJE CÓRECZEK!!! No ale u nas sie wesolo robi z tymi dzewczynkami :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry