reklama

Lipiec 2010

reklama
emih U nas też miał być Pawełek;-) Moje dziewczyny 4 lata temu wybrały to imię, narysowały laurkę przyozdobiły ja i napisały na niej Pawełek(bo chciały aby tak miał na imie ich brat-a tu siostra wyszła:-( wazne ze juz oswoiły sie z ta mysla)ale na pamiatke mam zostawioną ta laurkę. Dlatego wierze Ci ze masz problem z imieniem, bo tez miałam, i w zwiazku z tym to nie ja wybierałam imię.

Hejka!

emih, agatha gratki córeczek:-)

ashika a Ty kiedy się dowiesz o płci dzidziusia, kiedy masz badanie?

ja wstałam po 9, teraz idę coś zjeść a potem na spacerek

miłego dzionka:-)

Witam się z rana.
Jedyneczka, Majkę karmiłam 8 miesięcy tylko dlatego, że jestem uparta jak wół i było na zasadzie kto-kogo:-) Latałam po poradniach laktacyjnych (które tak na marginesie są g.... warte - przynajmniej w Łodzi) i niby wszystko ok, a mała cyca nie chce za bardzo.

Geperty, ja też się z teo kolesia uśmiałam:-) Widocznie spodnie już na kobitkę dawno za duże, a na M całkiem, całkiem:-D:-D, najpier nie zauważyłam, ale potem myślę: a co ona ma takie łpay owłosione:-D:-D
My z M kiedyś robiliśmy takie zdjęcia: potrzebował na szybko zdjęcia a'la paszportowe i na białej ścianie wystroil się w górę od garnituru a na dole miał same gacie i skarpetki. Zaczął takie miny stroić (mój z tych żartownisiów), że ja ryczałam ze śmiechu i mu te zdjęcia cykałam. Do tej pory je mamy, choć to było z 8 lat temu i zawesze jak je oglądamy to sikamy ze śmiechu:-D:-D

Beatka, podoba mi się określenie aseksualny stosunek do pracy, to zupełnie tak jak mój dzisiaj:-)

Ashika, wtrącaj swoje trzy grosze cały czas. Już ustaliłysmy kiedyś, że każda pisze ile ma czasu i ochoty. Wpadaj jak najczęściej:-)

Perla ja autem bardzo dużo jeżdżę i to uwielbiam, ale po lewicy miałabym dużego pietra powiem szczerze i chyba nie przekonałabym się:zawstydzona/y:

Dopiero 10 a ja juz PRince polo wcięłam, chyba padnę z tymi słodyczami....

Właśnie się wczoraj dowiedziałam, że mój gin kieruje całą porodówką i odd. położniczym w szpitalu, ale się cieszę z tego i podobno to b. kameralny szpital, co jeszcze bardziej mnie cieszy. Bo pierwszy poród w Matce Polce - no fachowo, ale kołchoz jakich mało.

patipaula ciekawe co lekarz Ci powie na ten katr.A odnośnie karmienia to musiałaś być wycieńczona tym pobytem w szpitalu no i dwa maluszki to nie jedno, obciążenie organizmu jest dużo większe więc sobie tego czasem nie wyrzucaj;-)A twoja teściowa to chodzący nietakt:dry:

mruczka to miłej wizyty gości,:tak: też bym chętnie kogoś ugościła ale powiem szczerze że juz mi wstyd za mój duży pokój, odkładam na po remoncie więc zaproszenia:sorry2:

ashika no jak to nie żyjesz z nami:szok:oj źle z Tobą kylużanko:-DNie próbuj znikać bo rutkowski już chyba na wolności jakby co:-p;-)A jaka Ci się marzy ta łazienka?Słodka, zimna,wesoła- kolorowa, stonowana?Ja jak wybieram płytki czy farby zamykam oczy i próbuje sobie wyobrazić że siedzę długo w otoczeniu danego koloru i czy mnie on nie męczy:cool2:raz zrobiłam inaczej bo do mało słonecznego pokoju kupiłam z rozpędu słoneczną miodową farbę mimo że nie gustowałam nigdy w takim kolorze do tego bukowe panele, meble olcha i teraz mam wrażenie że siedzę w jednej wielkiej sr......czce:dry:A takie lustro wklejone w płytki jak radzi emih super sprawa miałam u rodziców potem u siebie, dobre do mycia i bardzo powiększa przestrzeń:tak:

iwusia emih Ci juz napisała widzę , ja tylko dozucę maść majerankową na katar której jestem fanką:-)no i wapno.

perla no własnie próbowałam sobie wyobrazić nie raz jak się tak prowadzi:confused:a jak musi być nietęgo w Polsce prowadzić auto z kierownica po lewej:baffled:

ania_pestka oby to ząbki tylko a nie jakiś wirus:sorry2:

oczekiwanie do łóżeczka kochana myka.:tak:

emih ja już pisałam kiedys że Liliana bardzo mi się podoba a z pozostałych Nina i Amelia najbardziej:tak:

Dzien dobry :-) nadrobilam czytanie, teraz mogę zabrać się za pisanie :-) ostatnio bywam tu w kratke, muszę sie poprawić. Zawsze miałam problem z systematycznością. Wybaczcie :-(

Gratuluję dziewczynom, które poznały płeć. A ja w dalszym ciagu żyję w tej niewiedzy. Wizytę mam 17 marca wieczorem. Z tego co wyczytałam kilka osób też ma tego dnia wizytę. W dalszym ciągu mam wielką nadzieję na dziewczynkę :-)

reklama
Perla, Geperty- na was czekam jak na szpilkach, tzn. jak na te które dołączą do grona mamus córeczek :tak: Nieustająco trzymam kciuki!

A dziękuję bardzo :tak:, choć tak pisałam, pewnie przyszły tydzień będzie należał do chłopaczków, może przemówię wizytę :rofl::-D.
A z podanych przez ciebie imion mi najbardziej podoba się Amelka :tak:.

... teraz mam wrażenie że siedzę w jednej wielkiej sr......czce:dry:

Ale się uśmiałam, niezłe porównanie :-D:-D:-D.

Ja zaraz zbieram się z młodym na zwiedzanie przedszkoli, bo od wczoraj robię rozeznanie, w poniedziałek zaczęły się zapisy i nie wiem które wybrać jaki 2-gie i 3-cie gdyby nie udało się w tym na naszym osiedlu, ehhh, jakoś nie widzi mi się dojeżdżać po niego, liczę, że dostaniemy się do "naszego", ale co zrobić :confused:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry