Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, najpier nie zauważyłam, ale potem myślę: a co ona ma takie łpay owłosione

też bym chętnie kogoś ugościła ale powiem szczerze że juz mi wstyd za mój duży pokój, odkładam na po remoncie więc zaproszenia
oj źle z Tobą kylużanko
Nie próbuj znikać bo rutkowski już chyba na wolności jakby co
;-)A jaka Ci się marzy ta łazienka?Słodka, zimna,wesoła- kolorowa, stonowana?Ja jak wybieram płytki czy farby zamykam oczy i próbuje sobie wyobrazić że siedzę długo w otoczeniu danego koloru i czy mnie on nie męczy
raz zrobiłam inaczej bo do mało słonecznego pokoju kupiłam z rozpędu słoneczną miodową farbę mimo że nie gustowałam nigdy w takim kolorze do tego bukowe panele, meble olcha i teraz mam wrażenie że siedzę w jednej wielkiej sr......czce
A takie lustro wklejone w płytki jak radzi emih super sprawa miałam u rodziców potem u siebie, dobre do mycia i bardzo powiększa przestrzeń
a jak musi być nietęgo w Polsce prowadzić auto z kierownica po lewej

Iwusia- w skrócie, bo temat przeziebień poruszany był nie raz: cytryna, miód, czosnek. Eubsorbium na katar, Amol na inhalacje i był jeszcze jakiś syrop na kaszel na "P" lae pewnie dziewczyny pamiętają- jak cię męczy- ponów pytanie![]()
Perla, Geperty- na was czekam jak na szpilkach, tzn. jak na te które dołączą do grona mamus córeczekNieustająco trzymam kciuki!
, choć tak pisałam, pewnie przyszły tydzień będzie należał do chłopaczków, może przemówię wizytę 
.
.... teraz mam wrażenie że siedzę w jednej wielkiej sr......czce![]()

.
.