reklama

Lipiec 2010

reklama
kasik to się będziemy wizytować dwie :tak: Ja niestety dopiero na 18-stą

Idę jutro zrobić badanie krwi i moczu. Miałam to zrobić w przyszłym tyg. ale tak puchnę, że lepiej dmuchać na zimne. Możliwe, że to nic takiego i po prostu taka moja uroda bo z Małym też tak miałam ale po co mam mieć do siebie później jakieś pretensje. No i zobaczę w końcu jak tam to moje żelazo.

Beatka - ja chyba też tak późno, jak nie o 19, ale musze zadzwonic go mojego gina, bo sobie nie zapisałam.:-) Ja wczoraj robiłam mocz i morfologię i mi żelazo niestety tez już spadło, ostatnio było ok. Chyba trzeba będzie pogodzic sie z buraczkami...

WItam i ja w piękny słoneczny dzień! :-D

Kasik- to chyba jedną nogą wprosiłam się do Ciebie na śniadanie albo resztki jadłam bo również twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką... Tyle tylko ze teraz po tej rzodkiewce i ja mam czkawkę i córa w brzuchu :-D

emih - ja twarożek znosze świetnie, zwłaszcza że chodził za mną parę dni. Wreszcie zaspokoiłam swoją zachciankę:-D

madzik, keeejt - wy też w klubie wizyt 17 marca:-)

cześć dziewczynki:-)

ja już też po śniadanku, serek z domkiem+rzodkiewka+ogórek i chleb pumpernikiel:-) no i jedno monte i banan.. pojadłam, o tak ;-) zaraz idę myć włosy, a o 14 na jogę:-) miłego dnia wszystkim :-)

Witam się z rana :-)
Po pierwsze życzę Wszystkiego Najlepszego dla Waszych Mężczyzn z okazji Ich święta :happy2:
Właśnie wstałam i piję kakao, no i teściowa nawala na telefon, ale nie mam ochoty odebrać... Znowu będzie zanudzać, wrrr za robotę by się wzięła...

Zaraz idę do sklepu kupić coś konkretnego na śniadanie no i M jakiś prezencik. Ja sobie kupiłam buty, Jemu planuję koszulki. W sumie nigdy nie kupujemy nic na te"Święta", ale teraz stwierdziłam, że cała kasa idzie w remont, potem pójdzie w dziecko i sami zostaniemy goli i weseli :-D A tak to przynajmniej coś będziemy mieli z życia.

reklama
geperty, tweenie ja w temacie fotelików w ogóle się nie orientuję (zresztą tak samo jak wózków), a powiedzcie kupujecie taki zestaw wózek + fotelik, czy w ogóle oddzielnie, możecie wkleić linka do tych fotelików. ja w ogóle o tym nie myślę, ale chyba niedługo powinnam zacząć
jedyneczka ja też nie wiem jak można depilatorem brrr, dlatego dla mnie najlepszy był krem, gładziutko, bezproblemowo, ale teraz ginka mi odradziła z powodu składów tych kremów i bliskości, więc trochę jest smuteczek, a maszynka przyprawia mnie o słabość, no ale jak trzeba to trzeba
patipaula ja mam katar non stop ale taki wodnisty na początku też krew mi leciała, ale generalnie to normalne w ciąży, a może masz chore zatoki
arlecia projektujesz wnętrza no proszę - fajnie, bo ja juz pisałam na tym forum, że mam problem z małą łazienką, mamamy łazienkę 4m w której ma być kibelek umywalka i jest wolne miejsce z różnych przyczyn nie będzie tam prysznica, pralka jest gdzieś indziej, a tam nie wiem co wstawić, nie wiem jaką kolorystykę wybrać, by było ładnie i elegancko, na górze mamy brązy więc na dole już nie chcę, mam też problemy z kuchnią echhh w ogóle wkurza mnie to wszystko
ashika jak ja cię dobrze rozumiem, bo mnie wkurza to decydowanie i nie mam już siły bo ciągle muszę iść na kompromis (na zgniły kompromis)
emih no tak domyślam się, że łatwo nie jest wybrać imię jak się już miało jedno Paweł ( a swoją drogą mam sentyment do tego imienia), a raczej Pawełka to nie bardzo, ale na pewno coś wybierzecie
kasik a bierzesz jakieś żelazo, ja się strasznie wzbraniałam bo miałam zaparcia, ale ginka powiedziała żebym brała BIOFER polecam bo nie zatyka tak jak inne i nie jest drogie
mysza skąd w ogóle ten dzień mężczyzn dzisiaj??? ja nic o nim nie wiem, ale nie wydaje mi się żeby to było dziś

Ja dzisiaj pospałam, obudziłam się o 10.30, dzisiaj siedzę w domu, muszę wypełnić PIT i może jutro go złożę. Dzidzia daje znaki od rana, słońce świeci, szkoda, że zimno na dworze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry