reklama

Lipiec 2010

reklama
Hej dziewczyny;-)

agatha gratuluję córuni:happy2:

DZień mężczyzny????A czym oni sobie na niego zasłużyli???To my zajmujemy się domem, dziećmi, mamy okres,chodzimy w ciąży, rodzimy, wychowujemy, a oni??? To,że mają pen....jeszcze nie znaczy,że zaraz mamy ich dzień obchodzić;-) Ja głosuję za zniesieniem dnia mężczyzny i obchodzeniem w zamian za to dnia kobiet conajmniej 2 razy w roku.
Mojemu mogę zafundować taki prezent jaki on mi zrobił 8 marca z samego rana.Tylko jak to zrealizowaC???;-)

Hej dziewczyny;-)

agatha gratuluję córuni:happy2:

DZień mężczyzny????A czym oni sobie na niego zasłużyli???To my zajmujemy się domem, dziećmi, mamy okres,chodzimy w ciąży, rodzimy, wychowujemy, a oni??? To,że mają pen....jeszcze nie znaczy,że zaraz mamy ich dzień obchodzić;-) Ja głosuję za zniesieniem dnia mężczyzny i obchodzeniem w zamian za to dnia kobiet conajmniej 2 razy w roku.
Mojemu mogę zafundować taki prezent jaki on mi zrobił 8 marca z samego rana.Tylko jak to zrealizowaC???;-)

zgadzam się z Tobą kochana :happy:

keejt Geperty Perla aby więc przyszły tydzień zgodnie z waszym życzeniembył tygodniem dziewczynek;-)

tiffi "zgniły kompromis" he he:-)Odnośnie fotelika to ja chciałam kupić fotelik maxi cosi city albo cabrio bo ma b.dobre wyniki w testach ale nie na każdy wózek można go montować, akurat na wybrany przezemnie nie da rady a znów ten który oferuje producent wózka nie miał testów więc kupuję wózio bez fotelika bo w sumie ta opcja nie jest dla mnie taka ważna. A teraz okazało się że szwagierka nam chce dać fotelik chicco więc tak czy siak fotelik będzie bez możliwości wpięcia w pojazd;-)

Nie wiedziałam że dzień chopaka dzisiaj:confused:Ale i tak Ma nie ma dzisiaj, jutro wraca to mu najwyżej smska czułego poślę:tak:

keejt Geperty Perla aby więc przyszły tydzień zgodnie z waszym życzeniembył tygodniem dziewczynek;-)

tiffi "zgniły kompromis" he he:-)Odnośnie fotelika to ja chciałam kupić fotelik maxi cosi city albo cabrio bo ma b.dobre wyniki w testach ale nie na każdy wózek można go montować, akurat na wybrany przezemnie nie da rady a znów ten który oferuje producent wózka nie miał testów więc kupuję wózio bez fotelika bo w sumie ta opcja nie jest dla mnie taka ważna. A teraz okazało się że szwagierka nam chce dać fotelik chicco więc tak czy siak fotelik będzie bez możliwości wpięcia w pojazd;-)

Nie wiedziałam że dzień chopaka dzisiaj:confused:Ale i tak Ma nie ma dzisiaj, jutro wraca to mu najwyżej smska czułego poślę:tak:

Dzień mężczyzny dzisiaj podobno, dzień chłopaka jest jakoś we wrześniu. W ogóle jakim prawem 2 razy święto mają??

miałam iść na spacer i wybrać się nie umię, śniadaniem sie tak objadłam ze musiałam się położyć,potem pisam na gg z kumpelą, no i nie wyjde chyba.....nie no ,ide sie malować i szykować bo zaraz słońce zgaśnie:-)

i ja mam 17stego wizyte u gina:-)

Pod warunkiem, że ja też będę takim wyjątkiem :-D, no i Perla :tak:, a może jednak ustalmy, że to ma być też tydzień dziewczynek i będzie po kłopocie ;-):-D.
To ustalmy że przyszły tydzień to również tydzień dziewczynek, bo idziecie wszystkie trzy- Perla, Geperty, Keejt :tak: Jeszcze mówcie do brzuszka "PAwełek" jak my z Patipaula- i gotowe :tak: Czekam z niecierpliwością na newsy!

dziś dzień mężczyzn??:shocked2:pierwsze słyszę..

Ewcik - podobno dziś jest Dzień Mężczyzny. W pracy była zrzuta i kupiłyśmy im po drobiazgu. M. nie mam zamiaru, bo przecież obchodzi Dzień Chłopaka. I jeszcze słyszałam, że w czerwcu jest dzień mężczyzny. To ile oni maja tych dni w roku?:szok:

kasik a bierzesz jakieś żelazo, ja się strasznie wzbraniałam bo miałam zaparcia, ale ginka powiedziała żebym brała BIOFER polecam bo nie zatyka tak jak inne i nie jest drogie

tiffi - jeszcze nic nie biorę, bo do tej pory wyniki miałąm ok. 17.03 idę do lekarza, to pewnie cos przepisze. Dzieki za info. co do leku;-).

reklama
a ja wróciłam z minispacerku do sklepu dziecinnego-pglądałam,pomacałam i po raz pierwszy stwierzdziłam ze zdziwieniem,że w płaszczu już też widać brzuchola- conajmniej jak w ciąży,a w zeszłym tyg jak w nim byłam u kumpeli,to stwierdziła- gdzie ty tą ciąże masz- skaczesz jak gazela:-D no dziś jak się sobie przyjrzałam,to raczej w kierunku innego zwierzęcia ewoluuje- z trąbą dodam dla ułatwienia hahhahaha :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry