reklama

Lipiec 2010

Ja też jestem taka ciekawa wizyty Dzamenki :)A najgorsze jest ze w Brennej nie mam dostępu do neta -no

A może ci wysłać sms-ka z wieściami od Dzamenki :tak:.

Ja jestem strzelec, a raki to mój M. (14-07) i mój brat (9-07), no i Szymonek też będzie rak, bo raczej miesiąc wcześniej się nie urodzi :confused:.

A potwierdzam, że termin cesarki wyliczają z OM :tak:.

reklama
Właśnie wróciłam ze spacerku z synkiem, Piotruś już śpi a ja kawką się delektuje i podjadam kinderki:-D
Wczoraj się nasprzątałam, później jeszcze 2 godziny z teściową robiłyśmy porządki w ogródku...ja to bardziej dla towarzystwa ale coś tam sekatorem pocięłam i pograbiłam:tak: wieczorem padłam. A dzisiaj dla odmiany nic mi się nie chce...zrobię tylko jakiś szybki obiad i mam zamiar leniuchować:tak:
Madzik ja to jestem spod znaku RYB...no i w sumie tak się składa, że dzisiaj mam urodzinki:-D

Właśnie wróciłam ze spacerku z synkiem, Piotruś już śpi a ja kawką się delektuje i podjadam kinderki:-D
Wczoraj się nasprzątałam, później jeszcze 2 godziny z teściową robiłyśmy porządki w ogródku...ja to bardziej dla towarzystwa ale coś tam sekatorem pocięłam i pograbiłam:tak: wieczorem padłam. A dzisiaj dla odmiany nic mi się nie chce...zrobię tylko jakiś szybki obiad i mam zamiar leniuchować:tak:
Madzik ja to jestem spod znaku RYB...no i w sumie tak się składa, że dzisiaj mam urodzinki:-D

ja z M też rybki
STO LAT STO LAT!!!

[video=youtube;D8s_YmqnJNg]http://www.youtube.com/watch?v=D8s_YmqnJNg[/video]

Dziewczyny, taka mnie ochota naszła na sałatkę owocową, że już do M dzwoniłam, coby zakupy zrobił :) Na taką pyszną, z marchewką tartą, kiwi, jabłkiem, bananem, pomarańczą i jogurtem naturalnym :) Już się doczekać nie mogę, żebym mogła to już bym do sklepu poleciała...

reklama
co za cham z tego lapka znów mi wykasowało
geperty nie to co bym była wymagajaca co nie ale ja czarna mój M to juz wogóle włosy jak smoła a tu moze blondi sie rodziła wole sie dopytac bo moze podmienili czy cós,
ja jestem tak jak wczesniej pisałam raczek nieboraczek (13-07) a mój baranek
i dzieciaczki raczki 18-07i19-07 ale to juz wiecie
ania pestka STO LAT,STO LAT,STO LAT I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZAZYCZYSZ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry