emih
Fanka BB :)
Mruczka... Nie zazdroszczę problemów z lokum i znalezienia dobrej duszy dla kotków- sama bym je przygarnęła gdybyś bliżej mieszkała- tylko nie wiem czy mój kot "spaślako-brutal" by ich nie pogonił 
A co do snów... zaczynają się o porodach- coraz częściej będziemy się nimi dzieliły!
Dzamena- mam dobre przeczucia, jak Ashika nie zatańczy tańca czarownic w blaksu księżyca to chociaż może Tobie się uda zszokować sąsiadów?! ;-) A co do "mamuśki" O jak ja "UUUUWIelbiam" tekst że mam nie chodzić na boso albo czapkę wkładać- psia mać
na szczęście moja mami tego oszczędza 
Jedyneczka- a ty za przekleństwa nie przepraszaj, bo lepiej je napisać i złośc w nipamięć rzucić niż z tym tam w samym śroku chodzić i się spalać! Mój na szczęście wie gdzie jest miejsce brudnych skarpetek, choć do dziś dnia nie mogę mu wytłumaczyć instrukcji obsługi kosza na bieliznę: że jest mała i duża komora i do dużej nie wkłada się bielizny która mi potem farbuje jasną partię na szaro bo się jasna ch***** jego czarna farbująca skarpetka w bluzkę córki zaplątała
;-)
Beatka- każda mama ma prawo do becikowego- nie ważne ile zarabia i ile "bonusów" dostanie. Tylko musisz mieć zaświadczenie później od lekarza że byłaś pod kontrolą bodajże od 8 czy 9 tyg najpóźniej

A co do snów... zaczynają się o porodach- coraz częściej będziemy się nimi dzieliły!
Dzamena- mam dobre przeczucia, jak Ashika nie zatańczy tańca czarownic w blaksu księżyca to chociaż może Tobie się uda zszokować sąsiadów?! ;-) A co do "mamuśki" O jak ja "UUUUWIelbiam" tekst że mam nie chodzić na boso albo czapkę wkładać- psia mać

na szczęście moja mami tego oszczędza 
Jedyneczka- a ty za przekleństwa nie przepraszaj, bo lepiej je napisać i złośc w nipamięć rzucić niż z tym tam w samym śroku chodzić i się spalać! Mój na szczęście wie gdzie jest miejsce brudnych skarpetek, choć do dziś dnia nie mogę mu wytłumaczyć instrukcji obsługi kosza na bieliznę: że jest mała i duża komora i do dużej nie wkłada się bielizny która mi potem farbuje jasną partię na szaro bo się jasna ch***** jego czarna farbująca skarpetka w bluzkę córki zaplątała
;-)Beatka- każda mama ma prawo do becikowego- nie ważne ile zarabia i ile "bonusów" dostanie. Tylko musisz mieć zaświadczenie później od lekarza że byłaś pod kontrolą bodajże od 8 czy 9 tyg najpóźniej
A on na to czy Marcin by z nią poszedł to może jego posłucha
może w tej twojej droższej będzie lepszy materac do spania, oby:-)
, ja byłam ubezpieczona grupowo (z pracy) w PZU i dostałam chyba 600zł, jakąś niską składkę miałam, a becikowe w MOPSie załatwiałam