Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale stwierdziłam, że muszę kupić nowe i kanapę wziął już kumpel, bo i tak nie miałam jej gdzie upchać na czas remontu
zostały mi tylko komody, których i tak nie zamierzam tam wstawiać
A kanapę muszę kupić rozkładaną - mam upatrzoną w ikei, ale skubana kosztuje 2300. Gdyby nie to, że mieszkam tak daleko, kupiłabym sobie ten sam model, ale nie rozkładany za 1300 zł
a to dla mnie bardzo duża różnica... No, ale jak mi się zwali rodzina, muszę ich gdzieś poukładać spać...Ten mój M to cudak jest - mam nie kłaść się na boku, bo jeśli akurat dziecko ma główkę z tej strony, na której ja się kładę, to dziecko będzie na główce spało i mu niewygodnie będzie....Albo mam nie kichać, nie wzdychać, ma mi się nie odbijać, bo dzieckiem trzęsę :-)
Z jedzeniem też są jaja, w zasadzie to muszę jeść jak M nie widzi - nie sól, nie smaż, nie... O masakra. A jak mnie kiedyś z colą zobaczył, to o mało na zawał nie zszedł :-)
Mam do Was kobitki pytanie. Dopiero w domu po powrocie od gina wyczytałam w opisie badania USG że dziecko jest w ułożeniu główkowym. Myślicie że tak już zostanie?? Czy jeszcze jest za wcześnie??
Dziewczyny mi się termin zmienił na 28 Czerwca a cesarkę robią 2 tyg wczesniej???czy tydzien???to znaczy że ja w połowie Czerwca mogę już urodzić![]()
któraś rzuciła wczoraj info, że w factory są body w cocodrillo za 10 zł 3szt. No to lecę. strasznie mi się podobają ubranka tej firmy, a normalnie (nie w promocji) szkoda mi kasy na nie... Trzeba być szalonym, żeby na drugi koniec wielkiego miasta bo szmatki dla dziecka jechać![]()