reklama

Lipiec 2010

Witam Was Kochane w ten pierwszy dzień wiosny!!
Wczoraj padłam na twarz o 21 po wiosennym sprzątaniu, tak mnie wszystko bolało że jak się obudziłam o 24 to wstać nie mogłam!! Stwierdzam ze moja głupota nie zna granic. Ale na M nie ma co liczyc, bo i owszem on posprzata ale znając siebie musiałabym po nim poprawiać!! Chłopina za to firanki powiesił i mi samochód umył ))

Widze ze u Was też praca wre.
Tweenie - nie przemęczaj sie za bardzo.
Dzamena - Tobię gratuluję synka, mam nadzieję że się cieszysz!! A Wszystkim lipcóweczką którym nie pogratulowałam (z powodu mojej nieobecności) płci dzidziolków teraz to cynię!! Najważneijsze że maluszki zdrowo rosną i się rozwijają!!
Emih i dzamana - oby wasze dzieciaczki szybko wrociły do zdrówka, ta pogoda taka zdradliwa. I uwazajcie na siebie zeby sie nie zarazic.
Mruczka ja tez się często zastanawiałam jak to bedzie i jak dam rade z dzidziusiem!! ale nie martw się musimy sobie poradzić. Ja tam liczę ze sie właczy lampka!! Jestem mamą!!
Za to to co mnie zaczyna przerażać bo coraz częściej o tym myślę to poród!! ae tez jakoś musi pójść!!
Emih - jeśli mogę poprosić o maila z książką to również jestem chętna: misiadlubis@poczta.onet.pl
z góry dziekuję!!
Oczekiiwanie - myślimy o Tobie ciepło i wpadnij czasem do nas!! Chociaż sama wiem jak to jest z tym czasem zeby coś napisać! Mi wiecznie go brakuje!!
Madzik - Tobie życzę udanych zakupów! Moj M dzis w pracy więc też się z mamą wybieram!!

Zycze wszytkim udanej niedzieli!!:-)

reklama
witam:-)
wstałam, śniadanko jem i chyba reszta dnia w ciszy upłynie, bo D jak postanowiłam mu wybaczyć wczorajszy incydent jeszcze mnie wk...., ale cóż ,trudno
tweenie- nie daj się i zaproś gości do pomocy-jak mają trochę taktu, to zrozumieją a i grymasić nie będą:-)

hejka dziewczynki!:-)

ale fajnie ze pierwszy dzień wiosny, hurrrrrra!!!!!!!!

zjadłam śniadanko,M zrobił takie pyszne, teraz sie pomaluje, fryz zrobie i jedziemy do teściów na obiadek a potem do siostry na kawke

patipaula fajna ta grupa siostry, a do YCD nie idzie?

miłej niedzieli:-)

hejka dziewczynki!:-)

ale fajnie ze pierwszy dzień wiosny, hurrrrrra!!!!!!!!

zjadłam śniadanko,M zrobił takie pyszne, teraz sie pomaluje, fryz zrobie i jedziemy do teściów na obiadek a potem do siostry na kawke

patipaula fajna ta grupa siostry, a do YCD nie idzie?

miłej niedzieli:-)

Kiedys chciała isc do YCD ale zrezygnowała, poniewaz słyszala ze tam wcale tak fajnie nie jest. Zaczynala od grup poczatkujacych a wspiela sie na sama gore(jest w pierwszym skladzie razem z trenerami). Jedynie jeszcze by musiala zrobic kurs trenera i moze treninki przeprowadzac. :)

witam sie i ja!i juz wiosennie,chociaz pogoda za oknem kiepska:zawstydzona/y:
u nas zapowiadal sie wczoraj nudny wieczor a niespodziewanie pojechaismy do znajomych pograc w karty i wrocilismy przed 1;-)niedawno zesmy wstali,teraz sniadanko a na obiad idziemy do greka albo wlocha bo zadnemu z nas gotowac sie nie chce;-)

dziekuje dziewczyny,przekonalyscie mine z tym lezaczkiem,pieniadze wywalilabym w bloto,macie racjce napewno przyjemniej dzieciaczkowi na rece u mamy niz na takim zimnym plastiku,ach co ja bym bez was zrobila:-)

emih,dzamena duzo zdrowka dla dzieciaczkow!!!
oczekiwanie zagladaj do nas czasem,bedzie nam ciebie brakowalo:-(
tweenie a ty zgon do roboty M,uruchom palca wskazujacego i juz;-)emih ma racje niech towarzystwo krzywo patrzy,my ciezarowki musimy miec jedny regule: najwazniejszy to ten lokator w brzuchu reszta to pikus;-)
magdzia udanych zakupow!!
aneta tobie udanej niedzieli i myilych odwiedzin!!!
patipaula gratuluje tak zdolnej siostry,moze maluszek wda sie w nia;-)
vanilka wspolczuje kataru!!!

dobra ide sie przebrac:-)

witam Panie :)

mój M się ewakuował na giełdę samochodową, a ja udaję, że na kiblu siedzę. Przynajmniej mam tu trochę spokoju :P
do jutrzejszego wieczora to my z M osiwiejemy :/ Spokojnie, on też lata :)

Rozczulił mnie M w nocy, bo przez sen dotyka brzucha, żeby się upewnić, że nadal tam jest :) Strasznie mi się to podoba. Śpię, nagle pojawią się ręka na brzuchu i po kilku sekundach znika :)

Witam się wiosennie
ZA oknem raz słoneczko raz chmurki i nadal wiatrzysko śniegu coraz mniej.
Ja po wczorajszej pepsi nie mogłam spać i oglądałam tv i o północy poszłam się połozyć ale nadal spać nie mogłam
a jak już prawie zasnełam to inteligentny kolega M dzwonił na komórke a później na domowy. Dzisiaj opieprzke dostanie ode mnie zo on myśli że ludzie niespią o tej porze. A mały też przez peps
i szalał od 22 do 1.I spałam dzisiaj do 10. Miłej niedzieli życze
emih i dzamena niech dzieciaczki szybko zdrowieją.

Witam ;)
chciałam zapytać te kobietki, które już miały badanie glukozy, kupiłam 50 g glukozy i wydaje mi sie to ogrom tego proszku ;P w czym i w jakiej ilości mam ja rozpuścic?

Magdzia - ja byłąm na glukozie w piątek. Na początek na czczo pobierają krew potem pijesz ten cudowny płyn i czekasz godzinkę, następnie pobierają krew ponownie.
Mi pielęgniarka rozpuściła w letniej wodzie w takim plastikowym kubeczku co przy automatach do wody. Nie wiem dokładanie jaka pojemnośc ok 200 ml - tak myślę.
Podobno w letniej wodzie jest lepsze. Po wypiciu miałam wrazenie ze zjadłam 3 łyzki cukru pudru. I mała strasznie się aktywna zrobiła ))) ale ogólnie do przejścia!!:-)
Także życzę powodzenia.

A ja wróciłam ze sklepu i czekam na M jak wróći z pracy, żeby obiad wspólnie zjeść!!

reklama
Tweenie... pozazdroscic! Mój M to się brzucha boi chyba Hehe:) mianowicie- zawsze zasypiamy na boczku przytuleni... I zawsze obejmował mnie w pasie. A teraz jego reka ląduje na... mojej pupie:-p na pytanie- dlaczego? Odpowiada ze boi sie ze uderzy w brzuch w trakcie snu, a tam jest jego córcia... :-) kochany wariat. Za to na szczęście przed snem, przed wyjściem jakims, zawsze całuje i tuli brzusia. Ale brakuje mi tego smyrania po brzuszku przed snem hi hi.

Aisim uspokoiłas mnie:) porównanie do cukru pudru jest ok. Bo Slyszalam juz gorsze:) a to tuz przede mna:) tzn ide na glukozę po swiętach:P najgorsze ze mam jeszcze czasem odruch wymiotny na czczo:-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry