atabe
Fanka BB :)
hej hej!
po wczorajszych odwiedzinach gości stwierdzam, ze nie nadaje się do ludzi- matko jak ja się zmęczyłam jak oni byli...marzyłam tylko by wszyscy już sobie poszli!!! niestety noc do bani- nie spałam prawie wcale... byłam na spacerku w parku- niestety deszcz zaczął padać...a teraz znowu nic nie robie...miłej niedzieli i zdrówka chorującym lipcówką oraz ich dzieciaczkom!!!!!!
po wczorajszych odwiedzinach gości stwierdzam, ze nie nadaje się do ludzi- matko jak ja się zmęczyłam jak oni byli...marzyłam tylko by wszyscy już sobie poszli!!! niestety noc do bani- nie spałam prawie wcale... byłam na spacerku w parku- niestety deszcz zaczął padać...a teraz znowu nic nie robie...miłej niedzieli i zdrówka chorującym lipcówką oraz ich dzieciaczkom!!!!!!

nie pamietam
chyba h&m taki dwupak jedno bialo pomaranczowe z tygryskiem z kubusia puchatka a drugie jakby sie skorke z tygryska zdarlo takie pomaranczowe z czarnymi paseczkami.
i jak babci foch przy sniadaniu nie skutkowal to po jakiejs chwili jak sie zorientowala, ze wszyscy maja jej focha gdzies to odzyskala ludzki aczkolwiek naburmuszony glos
,ale jest też spory sukses, bo odkąd nie chodzi z babcią do lumpeksu to nie choruje
Od miesiąca oskrzela ma czyściutkie