reklama

Lipiec 2010

dobrze, że dziś niedziela, bo dało się Was nadgonić :)

Dobrze, że już jutro wszyscy wyjeżdżają, bo zdecydowanie mam dość. Nie powiem, bo lubię, jak nas ktoś odwiedza, ale nie szturmem :) Nasze dziecie też jakieś aspołeczne jest - zdecydowanie mu lepiej, jak sobie sami z M siedzimy na sofie :)

M się zaoferował, że zrobi samodzielnie przewijak i hamaczek dla Maleństwa :)

reklama
Cześć Lipcóweczki!!
Boshe co ja bym dała za jeszcze odrobinę snu!!! moje dziecie wstaje coraz wczesniej i dziś juz 6:20 mnie postawiła na nogi ehh ...
ale znów zapowiada się piękna pogoda więc wybywamy dziś w miasto:)

Cholercia u nas w Danii glukozy nie badaja -((

u mnie też tego nie robią. za pierwszym razem w Pl miałam robione i było oki to mam nadzieję że teraz też

dobrze, że dziś niedziela, bo dało się Was nadgonić :)

Dobrze, że już jutro wszyscy wyjeżdżają, bo zdecydowanie mam dość. Nie powiem, bo lubię, jak nas ktoś odwiedza, ale nie szturmem :) Nasze dziecie też jakieś aspołeczne jest - zdecydowanie mu lepiej, jak sobie sami z M siedzimy na sofie :)

M się zaoferował, że zrobi samodzielnie przewijak i hamaczek dla Maleństwa :)

Tweenie bo to jest po prostu męczące.
mój też będzie robił przewijak sam ale on się nie zaoferował, ja go do tego "zmusiłam" ;)

i ja się witam!
kurcze bolą mnie nogi..:baffled:
i jakiś mam kiepski humor-nie wiem dlaczego, ale tak mnie wszystko wkurza, że już nie moge :wściekła/y: nie wyspałam się znowu, słońca nie widze, z M się popsztykałam wczoraj i ogólnie dolina...obyście miały lepsze nastroje od mojego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Dziewczyny!

Witam się z rana - nietypowo jak na mnie, bo od dziś przez tydzień jestem na l4 :) Pani doktor stwierdziła, że przyda mi się odpoczynek, więc zamierzam codziennie spacerować i się relaksować. Okazało się, że muszę trochę rzeczy pozałatwiać, ale jakoś dam radę.
Ale i tak zamierzam do Was zaglądać częściej niż tylko wieczorami :)

atabe - poprawy humorku życzę. Wiosnę mamy, u mnie co prawda dziś też nie ma słońca, ale nie ukrywam, że od jutra na nie bardzo liczę.

Miłego dzionka

Witam się i ja
Atabe u mnie podobnie, nogi mnie strasznie bolą od wczoraj, a wieczorem pierwszy raz opuchłam...i jestem przerażona, że znowu się zaczyna, z M wczoraj mieliśmy mega spięcie, co prawda na wieczór nawet się poprzytulaliśmy, ale miałam kiepską niedziele i tak...słońca u mnie też brak i ogólnie nic mi się nie chce:no:
Więc życzę Wam też lepszego humoru i samopoczucia niż ja mam:tak:

witam sie i ja!

atabe poprawy humorku zycze!!!

ja pedze zaraz do lekarza,mam straszne bole ciagnace od plecow po dol brzucha,nie wiem czy to czasami nie skurcze bo boli chwile i ustaje a jak i brzuch sie strasznie spina.boje sie strasznie!!!

Witam
Ja też coś nie mam humoru ostatnio-u mnie niebo zachmurzone i chyba będzie padać.......
Ja nie puchnę na szczęscie ,ale często boli mnie kark i głowa od niego
Zaraz zadzwonię umówić się do fryzjera to może sobei humor poprawię :)
Dzisiaj mam łazanki na obiad więc sie najem hihi
Kama dobrze,że idziesz do lekarza-lepiej to skontrolowac.Trzymam kciuki-a mówią ,że ciąża to nei choroba...

Witam się i ja!!
Wczoraj poprzytulałam się z M, ale było mi tak ciężko,że uważam te wszystkie artykuły o s.xie w ciąży za przereklamowane. Normalnie przez ten brzuch nie wiadomo, jak się ułożyć:( Jeszcze M cały czas pytał, czy Mała śpi:))
Dzisiaj mi się śniło,że M mnie zostawił, bo poukładałam meble inaczej niż było umówione i zostałam sama z dzieckiem.

Kama mam nadzieję,że to zwykła rwa i bóle mięsniowe!!Kciuki!!

reklama
czesc dziewczynki,oj widze ze nastroje nie ciekawe od samego poniedziałku
u nas tez nie lepiej bo mój mały chory na maksa ,jakos przetrzymalismy weekend i dzis do lekarza,juz od rana mnie wkur...y panie z rejestracji bo nie odbieraja tel wiec poszłam o godz 8 a ta mi mówi ze zapisze mi dziecko na 18 bo numerków nie ma no myslałam ze ja rozniose ,dopiero jak zrobiłam afere ze mam dziecko z astma i nie bede czekac z podaniem antybiotyku do 18 to stwierdziła ze miejsce sie znajdzie i mamy na 12 .
kama nie denerwuj sie napewno bedzie wszystko ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry