reklama

Lipiec 2010

atabe - bialko w moczu czesto oznacza problemy z nerkami, ktore w ciazy czesto gorzej pracuja! moze tez oznaczac zapalenie pecherza czy ukladu moczowego - nie boli Cie prz siusianiu albo tyl plecow? Na pewno musisz sie zglosic do lekarza, jesli nie do gina to do internisty!

geperty - [kop w d..] ;)

ja tez zmykam, dobranoc wszystkim.
Ciesze sie, ze u was zagoscilam!

reklama
Atabe, ja raczej nie jestem z tych straszących, ale tak.. to nie jest dobry wynik :( Kiedy idziesz do lekarza? Bo powinnas jak najszybciej. A co z leukocytami w moczu? Bo jesli są wysokie to moga być nerki...

kurna....nie wiem jak inne rzeczy. bo nie mam wyników przy sobie- a na wizytę idę 6 kwietnia.

oj atabe - tez nie jestem straszaca, ale jak gina masz na 6 kwietnia dopiero, to sie umow jeszcze w tym tygodniu do internisty, mozliwe, ze nie obejdzie sie bez wizyty u urologa. Nie mialas wczesniej problemow z nerkami albo ukladem moczowym?

miluszka brzuszek masz ładny i wysoko, a opada dopiero przed porodem;-)

dziewuszki, ja też się już zbieram stąd, choć cięzko mi to idzie:-p patrzę jeszcze na szymona majewskiego i idę spać:-) do jutra, dobrej nocki

zdradzaniem sobie sposobow, mam jednak nadzieje, ze tak naprawde bedziemy mialy pokarm kruszyny wszystko z nas wyssaja i po 5 miesiacach bedziemy znow takie same.
Ja jeszcze sie tylko modle by roztsepy sie nie pojawily, smaruje si epilnie raz dziennie mustella albo pharamceris - w zaleznosci co w promocji to kupuje :) mam nadzieje, ze wydawanie kroci na te balsamy sie oplaci....
zastanawiam sie jeszcze nad chusta. Jakie sa wasze opinie?
Miluszka- ja również mam taką nadzieję- to raz, bo po pierwszej ciąży mi się udało schudnąć 23kg w 3-5 miesięcy. Co do rozstępów- uważam że to sprawa głównie dziedziczna- z obserwacji tak uważam :tak: I jesli genetycznie masz słabsza tkankę łączną to nic ci nie pomoże nawet to że niewiele przytyłaś.. Ale jest dobra wiadomość- jak mama nie miała to zapewne ty używając samej oliwki- mieć nie będziesz...

Co do chust- miałam, polecam szczerze! Ale tez nie nosidełko. Zwykłą chustę, zwykłą albo wiązaną. Ja miałam zwykłą: teraz kupuje kolejną...
Polecam tę stronkę, są różne- ja miałam tę i mała spała w niej anwet jak gary myłam :)
http://www.chusta.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=4&Itemid=29

Atabe: idź, proszę CIę choć do internisty w tym tyg bo zbiałkiem nie ma żartów. Kiedys jak miałam to odrazu chcieli mnie ciąć sądząc że to wyrostek, więc... to może byc wiele "rzeczy... a cały tydzień w tej sytuacji... a ty skarżyłaś się na nerki z tego co pamiętam... :-(

Ostatnia edycja:
jutro zadzwonie do gina, najgorsze, ze wyniki będe miała dopiero w święta, bo są u moich rodziców- i jak tu iść do lekarza z wynikami widmo :baffled:
dzięki dziewczyny za pomoc. A czy któraś z was miała to białko w moczu w czasie ciąży? co wam wtedy robili?

Atabe... W ciąży nie miałam, ale dwa razy bez i zawsze kończyło się szpitalem- niestety :( Ale zależy ile masz... Może niech rodzice zrobią choć zdjęcie telefonem, zeskanują, zrobią zdjęcie aparatem i CI mailem wyslą- to zawsze coś, a lekarz nie zbagatelizuje Twojego stanu zdrowia tylko dlatego ze oryginalnego wydruku nie masz

reklama
Atabe: przeczytaj proszę:
Nieprawidłowy wynik badania ogólnego moczu w ciąży. - Specjalista radzi - Poradnik - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry