reklama

Lipiec 2010

oj pifffffffffffffko tak nawet bardzo ale fajorki to juz chyba nie bo coraz drozsze,a pozatym nie bede płacic i to gruba kase za to ze sie trujena własne zyczenie

reklama
no proszę już się grudniówki pojawiają. Masakra jak ten czas leci.
Ale mnie głowa boli... To chyba od tej luteiny, bo do tej pory był spokój. Już nawet zapomniałam jaki to ból...
Węszę po allegro, ale chyba sobie dzisiaj podaruję, bo nie mogę się skupić.

ja macicę wg. ostatniej wizyty mam palec powyżej pępka.. i kopniaczki czuję na wysokości pępka lub nieco wyżej..

a ja mam ochotę na Redsa Sun.. ale bym się napiłaaaaaa

...i tak spedzilam z wami dzis o to caly dzien, zamiast pilnie uczyc sie do egzaminu! :/ boje sie normalnie wylogowac, bo rano moge miec ..set stron do nadrobienia... ;)

He, he, to przyzwyczaj się do tego :-D.

Gregorka a co tak ponuro :confused2:, na chyba dołka ślę ci pozytywne fluidki :-).

Vanilka ja właśnie obaliłam za twoje zdrówko leszka free :-).

Witam:-)
Fakt późno, ale cały dzień zalatany miałam. Skasowałam bilet cało-dobowy wiec pozalatwiałam pare spraw. Jak wyszlam z domu po 8 tak o 16 powrót był. Najpierw pobior krwi (bo jutro mam wizyte). Nastepnie na rynek z męzem pojechalam, pozniej do dentysty na usuwanie kamienia, potem do wspolnoty, nastepnie pojechalam obejrzec wozek ktory bardzo mi sie spodobał, po tym pojechalam do urzedu, zakupy i do domku:-)
Maz w tym czasie pomył wszystkie okna i obiad zrobił:-)
Na 18.30 do kosciola lecielismy na rekolekcje, wiec dopiero teraz mogłam usiasc i poczytac co napisalyscie:-)a było co nadrabiać:tak:

Vanilka Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin:-) Sto Lat Kochana.

emih Dobrze ze brzuch juz tak nie boli:-)

louise Tez uwazam ze to woda-i po porodzie raz dwa wrocisz do swojej wagi :-)

miluszka Witaj wsród Nas:-)

madzik1980 Ja to znów brzuch mam niziutko

A do mnie dzis z zakładu pracy zadzwonili i powiedzieli ze bony na mnie czekaja:-pMiło z ich strony
Jutro z rana z corcia na odczulanie jade. A pozatym w planach mam z M mieszkano wysprzatac.

a ja mam dziewczyny waszym zdaniem nisko czy wysoko? to sprzed poltora tygodnia zdjatko:
pola..jpg
ja nie potrafie sama stwierdzic?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry