c.d
tweenie ty już pewnie po wizycie.Ja z zębami mam jak ty
kama może faktycznie jak pisze louise masz kod wpisany że możesz chodzić.
aisim ja nie wiem czy nie bardziej boję się dentysty niz porodu

i kuruj się cały czas, mleczko z miodkiem i czosnkiem wapno rutinoscorbin .
witaj
miluszka w naszym gronie
kusska ja bym chciała same rolety własnie ale mam przy ulicy domek, okna na przestrzał i muszę mieć firanki niestety :-(i żaluzje tez muszę mieć z tego samego powodu ale żaluzje akurat mi się podobają tylko myć ich nie znoszę
atabe Laure tez coraz częściej spotykam na forach;-)
miluszka ja mam 6,5 na plusie a o wózeczkach na podforum o wózeczkach nabazgrałyśmy od groma, oba które bierzesz pod uwagę cieszą się dobrą opinia i zainteresowaniem

dobrze w takim razie że tak wcześnie wykryto chorobę i na pewno będzie wszystko dobrze;-)co do bladości to niektóre z nas maziają się samoopalaczami:-)co do położnej ja uważam jak emih;-)
atabe a ja zawsze chodziłam do babek ginekolog, z raz byłam u faceta no i przed porodem to sobie chopy namacały

ale tym razem polecana lekarka była na urlopie i poszłam do tez polecanego gina, faceci sa delikatniejsi na pewno ale co idę do niego to się wstydze
tweenie o to miła wizyta, moje niestety nie są tak miłe
mysza ja też tak dozuję nospe ja ty
tweenie ja dzis jumpera w tym nowym kolorku czerwonym z kołami widziałam na ulicy, pieknie się prezentował
madzik ponoc jak lezysz i się napina trzeba pochodzić a jak po chodzeniu czy leżeniu - połozyć.A masz cały czas napięty czy chwilami?
ewelad skąd ty masz jeżyny?

uwielbiam

ładniutka łazieneczka, taka estetyczna
tweenie u mnie chyba 80% zaniknęło
mruczka ja nic pod główkę na poczatku nie będę dawała, ewentualnie gdyby mocno jej się ulewało podniosę wezgłowie na książkach, stosowałam z Emi.
geperty jestem ciekawa mebelków;-)i też tak z pieluszką robiłam pod główkę i zmieniałam często;-)
Ja po wizycie fachowca, zaczynamy za jakies 2 tyg. ale nie będziemy zrywac płyt bo mówi że wytarczy ocieplić budynek co i tak mielismy robić w tym roku więc tylko 2 ościeznice do wyrwania, 2 okna, malowanie i panele a potem to juz sama przyjemność czyli porządki i zbieranie dodatków:-)na kolacja mam pierożki ruskie, od teściowej, robi najlepsze na świecie;-)