reklama

Lipiec 2010

Jedyneczka czasami mi twardnieje i szybko wraca do normy więc to moze normalne, ale ja chyba za dużo chodzę przez ostatnie dni-spróbuję zwolnić.
Wogole mam brzuch tak wysoko i sobie tak mysle ze ja to mzoe odczuwam jako twardnienie ,a moze mi na cos tam uciska-wy tez macie dziewczyny tak wysoko brzuszki??

reklama
ja na poprzedniej wizycie tj. w piątek miałam macicę na poziomie pępka. Wieczorem mam takiego ogromnego baniaka, ale rano jeszcze całkiem zgrabne nic :-D Jak stoję czuję jednak, że mam mało skóry i takie naciągnięte wszystko do granic możliwości :-D

mysza - ja tez na pewno kupie spiworek, zobacze w czy Pola bedzie chciala zasnac, a moze zaden rozek, zaden spiworek tylko body i kocyk (no i pielusia terowa pod glowke? zobaczymy!

dzamena - wezme sobie do serca :)

oj gregorka - uwazaj na siebie i nie przemczaj sie tak, moze czas juz na L4?

Oj Mysza super to ujełas-mi tez jakby skóry brakowało jak stoję i jak chodzę ,wiec może to odczuwam jako twrdnienie-ja tez rano mam w miare zgrabny brzuchol ,a wieczorem to jak w 9 miesiącu wyglądam

emih dzieki skarbie za info,a wylogowuje cie pewnie bo nie zapamietałas loginu
tweenie to u mnie zanikło pewnie z 80%
vanilka jak dzis swietujesz?
swietuje ?
Dzien jak codzien tylko moze wiecej zjadlam ;-)
M kupil mi ciasto ktore uwielbiam .wypilam 2 lampki wina z nim ,a on fazuje sie dalej ale piwkiem ..
ehhh najchetniej bym sie najeb ....za rok pewnie ;-)

jedyneczka o matko :szok:Ty piszesz coraz dluzsze posty :szok:

no wlasnie gdzie nasza buntowniczka Ashika ??

oj vanilka - ja tez bym sie sponiewierala! :] juz 5 miesiecy nic nie pije i nie pale. wszystko dla tej Poli malej, a ona za jakis czas mi powie, spadaj mama, daj na piwo! eh!

tez czuje sie jak slon wieczorami! :)

Vanilka dzień w którym się je więcej niż normalnie - to święto :-D Ja marzę o jakiejś ostrej wyżerce.... Chciałam właśnie na to weselicho do Supcio dziadka się załapać, ale nie wyszło. Jeszcze Kama została:-D I piwa, piwa mi się chce...

reklama
Mysza nooo ja tez bym chetnie sie wbila na kamy naszej wesele :P:P:P
ile jedzenia :):)

A piwo to moja najwieksza zachcianka tej ciazy i wstyd sie przyznac ale tez odliczam dni kiedy wkoncu bede mogla sie normalnie po ludzku wyluzowac z piwkiem i fajeczka !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry