reklama

Lipiec 2010

Miluszka przez najblizszych pare lat nie wracam do PL... jade miesiac przed terminem porodu i wracam 3-4 tygodnie po...
Vanilka lanie Ci sie nalezy za to dzwiganie! :angry:
dziewczyny blagam nie dzwigajcie i nie forsujcie sie!!!

reklama
MAM JUŻ TEN SPRZĘT:-) :-) Ale dziewczyny mam cykora, to jest b. duże, ja nie wyobrażam sobie, że nie będę tego czuła.

Jedyneczka, wczoraj M mi opowiadał, że koleżanka z pracy (37 lat) ma chłopaka, to właśnie się śmiałam z jego określenia "chłopaka" i powiedziałam mu, ze chłopaka miałam jak miałam 18 lat:-)
A on na to: no to jak mam powiedzieć, konkubent????? Tak apropos Waszego Dialogu:-)

Mnie dzisiaj Pan w warzywniaku obsłużył w pierwszej kolejności, mimo, że babka była przede mną. bardzo był miły, ale pierwszy raz mi się tak przytrafiło.

Ewa i Kama
, moja mała tez dzisiaj mało ruchliwa:-(

Mysza, mi tez na drugi dzień już tak nie bardzo smakuje, chociaż wszystko świeże, ale tez czesto robię na 2 dni

Emih, połóż się, może to wiosenne zmęczenie, ale lepiej się połóż.

Atabe, ziemniaki z ketchupem????????????? Jakoś mi to nie pasi:no:

Miluszka
, właśnie ja też jestem ciekawa strasznie naszych porodów, co innego jest czytać o kimś obcym, a co innego o nas, w sumie to już się ładnie poznałyśmy tutaj:-) Ja znając siebie będę przeżywać Wasze porody...

A która z nas ma najwcześniej termin????????

Dziewczynki ,prosze tu nie krzyczec :-D
Bo jak mam czekac na M do 18 to wole sama sobie poradzic a nie ...
Ale juz odpoczywam bo podloga schnie :tak:

agatha mowisz ,ze duze to ?zrobisz fotke bom ciekawa :-)
Ja startuje z terimnem jako pierwsza 25.czerwca ale licze,ze jeszcze szybciej to bedzie bo lekarz mowil ,ze jakis tydzien przed mi zrobia ta cc .

perla u mnie raz slonce,raz deszcz ..

agatha super ze Ci juz krazownik przyslali :-) to pewnie ulge czujesz?
tweenie no wreszcie te ZUSy pojeb...sy sie ogarnely :-) ciekawe kiedy do mnie racza przelac kaske...

spadam chyba. dzis na zakupy juz swiateczne pojedziemy i moze mi sie uda ublagac M zeby do castoramy jeszcze podjechac po listwe do blatu i kosz na bielizne. i moze cos jeszcze. aha-reling i haczyki. jutro M ma wolne na szczescie. boje sie tego hydraulika. mily gosciu ale strasznie nadaje i wczoraj to az wyjsc musialam bo mi sie w glowie zakrecilo od jego gadania. chlopaki dzis mebli nie wieszaja-na jutro przelozyli od rana bladego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry