atabe dobrze ze w miare ok u Ciebie.ulzylo mi
emih ja w takich sytuacjach mowie o wszystkim mamie a juz ona jako zandarm na bank dopilnuje zebym nie wstawala nawet jak chce :-)
kama robcie czeste postoje co poltorej godz i 15 minut pochodz-tak czytalam i tam mi lekarz mowil. to ja czekam na ten panienski :-) ;-)
kusska ja czytam w 1 oknie a odpisuje jednoczesnie w 2 oknie :-)
jedyneczka no jawka ze bedziemy takie pysznosci pily po wykarmieniu-trzymam za slowo. smalczyk to w sloiku z boczkiem i z cebulka "nasze smaki". polecam :-) ps-ja zawsze klame ze zona-bo tak sie czuje, roznic nie widze. piore gotuje w lozeczku chetna ;-) jak zwal tak zwal. powodzenia na wizycie
mysza pogoda super faktycznie-ja sie rozebralam i pomykalam w krotkim rekawku. sumptuastika znam tylko 1 utwor "za jeden usmiech twoj"-kojarzy mi sie z pewnymi wakacjami :-)
tiffi dokladnie o tym mowie-te plytki sa ciekawe i niebanalne-a to czesto wazniejsze niz "ladniusie". tez uwazam ze twoje muffiny beda pasowac. 2 ciasto to sernik-1 raz w zyciu mam zamiar zrobic.musze wziac przepis od mamy bo ona robi najlepszy na swiecie :-)
vanilka no nieeeee. ja was ubije wszystkie za to noszenie i okna i zbytnie wysilki. lezec i odpoczywac i nabierac sil i cialka :-) powtorze po raz kolejny:
NIE WOLNO!!!!!!
emih kochana masz chyba tez za niskie cisnienie jak jedyneczka pisala. ma byc na swieta ponoc duze pogorszenie pogody wiec wszystkie meteoropatki uwazajcie na siebie. jak mozesz to kawke slaba walnij
atabe przyznaje sie to ja cie leniem zarazilam

bylam na spacerku, zakupilam koc, i andruty i jakis dziwny chleb slowianski na wage ktory b ladnie pachnial ale nic wiecej o nim nie wiem. mam nadzieje ze bedzie jasny bo jem ciemne pieczywo od pol roku i tak niechcacy mogloby mi sie raz wziac jasne ;-) na zakonczenie znow kupilam lody karmalowe z sosem karmelowym i oprzechami z zielonej budki (pyyyyyyycha) i zjadlam w domu czytajac was i popijajac kawke. ide zaraz obiad zrobic=podgrzac w mikrofali