_Ewcik_
Fanka BB :)
keeejt ja robiłam już te przeciwciała na samym początku ciąży-jak mam A Rh-, M ma B Rh+:-( teraz, jak będę na wizycie, to dostanę zalecenie, żeby powtórzyć i zobaczyć, czy się nie pojawiły (wtedy nie było)
kurcze, trzeba by się wziąć za jakiś obiad.. dziś w planach potrawka z kurczaka, kasza i maślanka.. najgorsze, że ktos to musi zrobić, a tym kimś dzisiaj jestem ja;-)
kurcze, trzeba by się wziąć za jakiś obiad.. dziś w planach potrawka z kurczaka, kasza i maślanka.. najgorsze, że ktos to musi zrobić, a tym kimś dzisiaj jestem ja;-)
ale dzięki waszemu doświadczeniu mam nadzieję że jakoś sobie poradzę
.
Ludzie są straszni, a w ciąży to się chyba mocniej odczuwa takie sytuacje. Widziałam babkę z wózkiem Roan Marita i normalnie taki wielki kolos,że babka ledwo manewrowała. Poza tym we Wrocławiu dominują X-landery i Jedo Fin;-)Muszę śmiesznie wyglądać, jak obczajam te napisy na wózkach
czasem na M krzyczę patrz na napis, co to za wózek, bo ja troszkę ślepa jestem!;-)
niczego się przed sobą nie krępujemy.. przeraża mnie jednak fakt, że na porodówce są tylko 3 sale do porodu rodzinnego, więc jeśli będzie dużo porodów, to o rodzinnym mogę zapomnieć
ale wtedy zaprę się nogami i rękami i powiem, ze bez M nie wchodzę