Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a na policjantów mogłaś rzucić klątwe ciężarnych, jekieś dupki żołędne z nich żeby ciężarną karać, tfu
na szczęście on bardzo chce więc nie ma problema
a tablety od gina może lepiej bierz, ja tak unikałam tej no-spy a jak w poniedziałek mnie dopadły skurczybyki to się spociłam ze strachu i obiecałam sobie że nie będę cwaniaczyć
bo łatwiej skurczybykom zapobiegać niż je uspokajać potem. A jak ten lek na serce, to może dobrze wpłynie na serducho także, nie mówiąc o skurczach. Ja sie powtórze ale ta ciąża mi na zdrowie wyjdzie bo jak ty już czułam że po tych fajach to kiepsko u mnie z serduchem i płucami
A i tak pifko z fajką - marzenie
ja bym padła na starcie:-)
pochwal się, może zmienię diete

Było wtedy latwiej z kredytami, dostaliśmy nawet 20 tyś na wykończenie. Teraz jest o wiele trudniej, więc się nie wypowiem

A nockę miałam niezłą- nie powiem, może dlatego że no-spę na noc też wzięłam?! Tak czy siak, brzuch bolał wg pobudek do 1-2 w nocy a potem zasnęłam snem kamiennym i nawet siusiu mnie z łóżka nie wysiągnęło 
Tak więc ja idę w piątek na pewno, bo już mi się śni że po korytarzach szpitala za ginem gonię co by sprawdzał mą szyjkę 

A przeżycia z policją- nie zazdroszczę- jakaś nerwowa jestemw tej ciąży 
Ja ostatnio też codziennie ciuszki przeglądam- nie wiem dlaczego mnie to "koi" 

tylko się budzę, ścielę łóżko, lecę coś załatwiać, już wieczór, rozkładamy łóżko, film , spać i tak od nowa...

mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam. ale bym tego zjadla teraz...kurcze nie wiesz czy mozna to jeszcze kupic/ ja dawno juz w sklepach nie widzialam, ale tez sie specjalnie nie rozgladalam. za to moze sobie zrobie dzis kleik z platkow ryzowych na slono, albo manne