Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jakas korba mnie ogarnela...

zazdroszcze ci tej jogi. chyba przyniose mata ze schowka i wyciagne ksiazke do jogi i tez wreszcie cos dzis zaczne robic...chociaz mialam caly dzien lezec...

ewcik ja wiem dokladnie o czym mowisz-tez mialam w ostatnich czasach codziennie dzien swistakazazdroszcze ci tej jogi. chyba przyniose mata ze schowka i wyciagne ksiazke do jogi i tez wreszcie cos dzis zaczne robic...chociaz mialam caly dzien lezec...
niestety-moje gabaryty zmuszają mnie, żeby od czasu do czasu się poruszać:-)[Bt]jedyneczka[/aB]
ja wlasnie dokladnie taki grysik jadlam w dziecinstwiemniaaaaaaaaaaaaaaaaaam. ale bym tego zjadla teraz...kurcze nie wiesz czy mozna to jeszcze kupic/ ja dawno juz w sklepach nie widzialam, ale tez sie specjalnie nie rozgladalam. za to moze sobie zrobie dzis kleik z platkow ryzowych na slono, albo manne
Stwierdziłam, że nie potrzebuję 20 ręczników, 300 ściereczek, wypierdzieliłam wsjo....
To prawie tak jak u mnie :-) Obudziłam się na siusiu i myślałam, że nie zejdę z kibelka, tyle się nazbierało, że zaraz brzuszek był o połowę mniejszy 

no i 'bezdomna' byłam, póki się nie zebrałam i nie zameldowałam tu, gdzie mieszkam:-) tak więc bezdomna panna z dzieckiem i psem-patologiczny dramat wprost do 'rozmów w toku'- D mało się nie zsikał, jak mu to powiedzałam
a Twoje sprawy na pewno się ułożą-tego Wam życzę!