Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i zaraz koktajlem sie poczestuje.
i nie robia tego dlatego zeby pokazac siebie jako idealna zone badz gosposie
aaa i przyjezdzajcie tu do mnie sprac mnie za te okna-brakuje mi czyjegos towarzystwa,ja chyba z tych nudow wymyslam sobie co rusz to jakies nowe zajecia

..Moja Mała w brzuszku ma mieć na imię Sara..No i chyba poszukam innego(tylko jakiego??
)..Mysza ja jeszcze w pizamieprzebilam Ciebie chyba co
Jakos chce odpoczac puki moge bo boje sie o ten brzuchol ..
jutro i pojutrze troszke intensywne dni bede miec wiec jakos wole teraz poodpoczywac
ja na obiadek mam potrawke z kuraka z ryzem![]()
Byłam w zsypie, musiałam się odstrzelić. Taka okazja się trafiła, żeby wyjść z mieszkania 

w sukienceNo pobiłaś, dzisiaj wyjątkowo, bo ja w SUKIENCEByłam w zsypie, musiałam się odstrzelić. Taka okazja się trafiła, żeby wyjść z mieszkania
Ja chyba nie mam obiadu dzisiaj. Zamrażalnik pełny, ale jakoś nie mam na nic ochoty...
Zjadłabym sharmę Emih![]()

A twoj obiad to bym zjadla bo uwielbiam potrawke z kuraka. mysza a ty mialas powod do wystrojenia no tak, tyle osobistosci moglas spotkas po drodze. Wiecej ni czytalam narazie dlatego tylko tak na szybko odpisuje;-) O a Oliwia ma lazanki tez uwielbiam, kurde mi wraca pierwszy trymestr teraz, jak jestem glodna to mnie mdli, zachcianki jakies mi wracaja buuuu.hejka kochanaWitamy sie w ten chlodny wiosenny dzien, ale mimo wiatru i chlodu juz bylo dluuugie seidzenia na dzialeczce, zawsze to na swierzym powietrzu:-) oj vanilka to ladnie sie przyczeppilas do pizamkiA twoj obiad to bym zjadla bo uwielbiam potrawke z kuraka. mysza a ty mialas powod do wystrojenia no tak, tyle osobistosci moglas spotkas po drodze. Wiecej ni czytalam narazie dlatego tylko tak na szybko odpisuje;-) O a Oliwia ma lazanki tez uwielbiam, kurde mi wraca pierwszy trymestr teraz, jak jestem glodna to mnie mdli, zachcianki jakies mi wracaja buuuu.
w sukience
Wiosne chyba poczulas na calego![]()
A zsyp mam na tym samym piętrze ;-) Nie chciałam tylko, żeby mnie jakiś sąsiad wylukał w piżamie...