kama
Fanka BB :)
Nie wiosnę, tylko najszybciej się zakłada, nie mam pod tym ani majtoch ani stanikaA zsyp mam na tym samym piętrze ;-) Nie chciałam tylko, żeby mnie jakiś sąsiad wylukał w piżamie...
jestescie niemozliwe

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiosnę, tylko najszybciej się zakłada, nie mam pod tym ani majtoch ani stanikaA zsyp mam na tym samym piętrze ;-) Nie chciałam tylko, żeby mnie jakiś sąsiad wylukał w piżamie...

JA bym tylko słodycze ostatnio jadła na każdy posiłek![]()

JA bym tylko słodycze ostatnio jadła na każdy posiłek![]()

a co do ubioru ja podobnie jak ty, podobne stałe zestawy a co w męskiej szafie powinno być też ni wim
generalnie to kupuje niezależnie od mody w czym się dobrze czuje
a przy maluszku to tym bardziej;-)
więc kciukasy aby ozdrowiała;-)
ale ty mądra kobieta i znalazłaś złoty środek:-)a M wykorzystam, a jakże , masz racje, musi mi zrekompensować moje straty moralne
a co ty na tego sylwestra robiłaś że skręciłaś nogę, wywijałaś tak?
może coś się stało w przedszkolu?nie chce nic powiedzieć?Ja znów sikam w nocy po kilka razy po kilka kropli
masakra jakaś, albo wstaje z siku i dysze a M się cieszy głupek

ty głupieloku własnie że świetnie wyglądasz,:-) jesteś szczypior a buzia kwitnąca gładziutka, dziury w całym szukasz;-)ale wiem wiem, takie nas nachodzą stany teraz że coby kto nie mówił siedzimy zasmutane i głuche w swoim dołku i inni moga sobie gadać
a kysz a kysz oby szybko przeszło.
zapodajcie co się da z domowych środków i pod kołderke.
a jaki ty obiados szykujesz, łoł, aż mi głupio że ja znów ryż z sosem ze słoika
dobrze że mój M nie czta co gotujecie
moje okienka w przyszłym tygodniu przyjdą i już się doczekać nie mogę bo się zacznie remont a ja już bym chciała być gotowa ze wszystkim bo tak mnie te skurczybyki niepokoją. 
nie wiem szczerze mówiąc bo myślałam wczesniej o imieniu Basia a o takim imieniu miałam królika;-)
zaś smaki takie wymyślne że nic z tego w domu nie mam
a wy zamieniacie mieszkanie na większe teraz tak?czy pomieszałam coś:-(
Ale jaką ja mam skleroze, opowiedziała mi jak raz wyleciałysmy za drzwi w liceum a że akurat obok była tablica ogłoszeń to my tam dopisałyśmy że nasza klasa jest zwolniona z lekcji ostatniej i poszły wszystkie do domu
nie pamiętałam tego
A wogóle to ona chodziła do swietnego ponoć lekarza i zgłosiła się do kontroli dokładnie w terminie porodu aby skierował ją do szpitala a on że wszystko oki i spokojnie czekać aż zacznie się coś dziać. Ona miała jednak czuja i się do szpitala udała a tam tętno zaczęło małemu spadać, biegiem cesarka i małi dostał za zabarwienie skórki 0 a za serce 1 pkt. abgar
się okazało że miał szyjkę owinięta kilkakrotnie pępowiną z wplątaną w to nóżką. I popatrzcie jaką miała intuicje.Na szczęście z synkiem wszystko dobrze ale niewiele brakowało i ja tez nie zamierzam po terminie chodzić, choćbym miała rycynę codziennie pić to spróbuję czego się da jak termin się będzie zbliżał
a teraz ruszę zadek i idę do apteki po magne b6 ten co zawsze bo ostatnio musujacy miałam i sadzę że mimo dawek podobnych to niewiele dawał i stąd te skurczybyki też, tamten biorąc nie miałam, zresztą zapodam od dziś i poobserwuje.