kama
Fanka BB :)
Nie wiosnę, tylko najszybciej się zakłada, nie mam pod tym ani majtoch ani stanikaA zsyp mam na tym samym piętrze ;-) Nie chciałam tylko, żeby mnie jakiś sąsiad wylukał w piżamie...
jestescie niemozliwe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiosnę, tylko najszybciej się zakłada, nie mam pod tym ani majtoch ani stanikaA zsyp mam na tym samym piętrze ;-) Nie chciałam tylko, żeby mnie jakiś sąsiad wylukał w piżamie...

JA bym tylko słodycze ostatnio jadła na każdy posiłek![]()

JA bym tylko słodycze ostatnio jadła na każdy posiłek![]()

a co do ubioru ja podobnie jak ty, podobne stałe zestawy a co w męskiej szafie powinno być też ni wim
generalnie to kupuje niezależnie od mody w czym się dobrze czuje
a przy maluszku to tym bardziej;-)
więc kciukasy aby ozdrowiała;-)
ale ty mądra kobieta i znalazłaś złoty środek:-)a M wykorzystam, a jakże , masz racje, musi mi zrekompensować moje straty moralne
a co ty na tego sylwestra robiłaś że skręciłaś nogę, wywijałaś tak?
może coś się stało w przedszkolu?nie chce nic powiedzieć?Ja znów sikam w nocy po kilka razy po kilka kropli
masakra jakaś, albo wstaje z siku i dysze a M się cieszy głupek

ty głupieloku własnie że świetnie wyglądasz,:-) jesteś szczypior a buzia kwitnąca gładziutka, dziury w całym szukasz;-)ale wiem wiem, takie nas nachodzą stany teraz że coby kto nie mówił siedzimy zasmutane i głuche w swoim dołku i inni moga sobie gadać
a kysz a kysz oby szybko przeszło.
zapodajcie co się da z domowych środków i pod kołderke.
a jaki ty obiados szykujesz, łoł, aż mi głupio że ja znów ryż z sosem ze słoika
dobrze że mój M nie czta co gotujecie
moje okienka w przyszłym tygodniu przyjdą i już się doczekać nie mogę bo się zacznie remont a ja już bym chciała być gotowa ze wszystkim bo tak mnie te skurczybyki niepokoją. 
nie wiem szczerze mówiąc bo myślałam wczesniej o imieniu Basia a o takim imieniu miałam królika;-)
zaś smaki takie wymyślne że nic z tego w domu nie mam
a wy zamieniacie mieszkanie na większe teraz tak?czy pomieszałam coś:-(
Ale jaką ja mam skleroze, opowiedziała mi jak raz wyleciałysmy za drzwi w liceum a że akurat obok była tablica ogłoszeń to my tam dopisałyśmy że nasza klasa jest zwolniona z lekcji ostatniej i poszły wszystkie do domu
nie pamiętałam tego
A wogóle to ona chodziła do swietnego ponoć lekarza i zgłosiła się do kontroli dokładnie w terminie porodu aby skierował ją do szpitala a on że wszystko oki i spokojnie czekać aż zacznie się coś dziać. Ona miała jednak czuja i się do szpitala udała a tam tętno zaczęło małemu spadać, biegiem cesarka i małi dostał za zabarwienie skórki 0 a za serce 1 pkt. abgar
się okazało że miał szyjkę owinięta kilkakrotnie pępowiną z wplątaną w to nóżką. I popatrzcie jaką miała intuicje.Na szczęście z synkiem wszystko dobrze ale niewiele brakowało i ja tez nie zamierzam po terminie chodzić, choćbym miała rycynę codziennie pić to spróbuję czego się da jak termin się będzie zbliżał
a teraz ruszę zadek i idę do apteki po magne b6 ten co zawsze bo ostatnio musujacy miałam i sadzę że mimo dawek podobnych to niewiele dawał i stąd te skurczybyki też, tamten biorąc nie miałam, zresztą zapodam od dziś i poobserwuje.