reklama

Lipiec 2010

tweenie czy twój M jest informatykiem??? Mój też ma biuro koło Galerii Mokotów, ale to jest miejsce porażka z komunikacją. Oglądałam te aukcje, ale ten ma drogo, bo taki zestaw nowy można mieć za 400zł więcej. Ktoś na allegro ma x-lnadera z fotelikiem maxi cossi i tak się zastanawiam.

tak, informatyk L:) Zaraz się okaże, że nasi M-kowie razem pracują :-D
Przeglądałam też używane wózki na allegro i chyba w Piasecznie był w dobrej cenie x-lander z nową spacerówką. Nie pamiętam, czy miał fotetelik, czy nie

reklama
teraz wróciłam dopiero do domu,cały dzień w biegu,oprócz pogaduchów z mamą,zjem obiad i jedziemy z autem do mechanika,potem do sklepu, szalony dzień :)

wyniki na szczęście oki, crp 4,3 ufff, mocz też oki,oprócz licznych fosforanów...cokolwiek to znaczy?

nadrobię Was wieczorkiem,albo jutro rano,to lece dalej:-) ale powolutku...wiem wiem:-)

dziewczyny, jesteście niemożliwe. Ciągle tylko o jedzeniu piszecie... A potem śnią mi się dziwne rzeczy w nocy. Dziś np. śniło mi się, że kupowałam jumpera i chcieli mi drugi taki 3w1 dać gratis. A ja na to, że nie trzeba, wystarczą knedle ze śliwkami:-D
A ja bym mogła ostatnio tylko na kefirze żyć... No, i te knedle mnie jeszcze prześladują, nawet przez sen:-p

jak rano wybyłam, to dopiero teraz wróciłam i nogi mi wchodzą gdzieś... Byłam u kardiologa, nic nie wysłuchał, ale za tydzień mamm znowu tam jechać na echo serca. Na holtera mnie nie zapisał, bo stwierdził, że urodzę wcześniej.
A w ogóle, jakiś zakręcony ten lekarz jest. Poszłam dziś w tunice i brzuchol wyjątkowo widać było. Mówię mu, co i jak mi dolega, a on dopiero jak skierowanie od internisty przeczytał, to się zorientował, że ja w ciąży jestem:laugh2:

Kupiłam sobie spodnie ciążowe takie jasne na lato, mam nadzieję, że zrobi się na tyle ciepło, żebym mogła w nich wystąpić :-)

Wstałam !!!
Idę zaraz do stonki, bo mnie naszło na białe kiełbaski. Potem buty u szewca muszę odebrać. Kuście tak tymi truskawkami. U nas za 10zł/kg. Poczekam, aż stanieją.
Tiffi - tak moja ginka tam pracuje, ale tylko raz w tygodniu ma dyżur na porodówce. Normalnie siedzi na patologii ciąży. Mam nadzieję, że uda mi się tam trafić, jak będzie chociaż gdzieś w pobliżu, żeby mnie nie wywalili.
Jak z nią poruszałam ten temat, powiedziałam, że nie biorę położnej bo mnie nie stać, powiedziała, że mam się jej przypomnieć w 34 tyg. No więc, zobaczymy...
Anetko - no to wyniki dobre. Te fosforany to ja miałam zawsze (no teraz akurat nie wyszły) i było ok ;-) Organizm musi się przez mocz oczyszczać, więc taki idealny to on nigdy nie będzie... Najważniejsze, że nie ma białka i bakterii
Tweenie - ja takiego ryzyka nie podejmuję i spodni nie kupuję, bo za chwilę się okaże, że już w nie nie wchodzę :-D Zostają mi jedynie tuniki i getry. Bo na jeansy już patrzyć nie umiem...

Mysza u mnie na razie w okolicy nie ma truskawek, a nawet na 10 zł bym kupiła, bo tak mi się chce...Poza tym chudzino Ty nam tu oczy nie mydl -wiemy,że możesz nosić zarówno jeansy jak i getry!!

Anetko - w końcu dobra wiadomość-niskie crp !!!
Tweenie - ale się uśmialam z Twojego snu...:))))))))))))
Magdzia wieeelkie gratki!!

Nie wiedziałam,że można tak przebimbać cały dzień. Nie ma eMka i siedzę w piżamie. Oprócz pół godziny na ćwiczenia nie zrobiłam nic pożytecznego. Nawet mi się nie chcialo iść do sklepu, więc wyjadam powoli to co zostało w lodóweczce:)

Dziękuję dziewczynki :-) tymbardziej jestem z siebie dumna bo tylko ja i dwie inne koleżanki dostałyśmy tak wysoką ocenę z tego egzaminu :rofl2: na całe szczęście już koniec, teraz skupię się na pracy licencjackiej i moim Maleństwie bo przez ostatnie kilka tygodni nie miałam na to czasu. Prawdopodobnie będę jechać w niedzielę na tydzień do rodziców więc pójdę na zasłużony odpoczynek :tak::tak:

A teraz uciekam, bo M zaprasza na spacerek z niespodzianką po zdanych egzaminach, miłego wieczorku lipcóweczki !!

Mruczka to wydaje mi się, że pobiłaś Vanilkę z tym piżamowym strojem.
Ja nie mówię, że nie mogę w spodniach, ale jakoś już nie mogę na nie patrzyć. Pośmigam trochę w kiecach. Zawsze mama płakała, że urodziła chłopczycę, to teraz jej udowodnię, że jednak jakieś kobiece hormony we mnie siedzą.
Magdzia gratuluję. Widzę, że Ty tak oceny z górnej półki. Bo ja to wiesz wg zasady 3xZ - Zdać, zapić, zapomnieć :-D Trójcyny mi wystarczyły :-D
Dobra dię, bo już umieram z głodu, a obiad przespałam. Mała się domaga papu.

reklama
magdzia gratuluję super oceny:tak:

anetko uff, świetnie, że wyniczki się poprawiły:tak: ja miałam w moczu fosforany i szczawiany przy tych bólach nerek, gin powiedziała, ze to może być piasek.. ale piłam cały czas tą wodę jana, żeby oczyszczać nerki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry