reklama

Lipiec 2010

Taki piżamowy dzień czasami jest fajny, ale tak codziennie bym nie mogła:-)
Jutro za to muszę posprzątać lazienkę i pościerać kurze, bo M wraca i goście się na sobotę zapowiedzieli:tak: Ale dzisiaj robię NIC. Koty śpią, w telewizji nudy, czytam tylko internet:happy:

reklama
Ewcik- wielkie gratki z powodu zakupu!!!!
Anetka- szczerze mówiąc od rana pamiętałam ze masz odebrać dziś CRP i chciałam pytać.... super że spadło! BArdzo się cieszę! Zadzwon do pewnej panikary ;-)
MAgdzia- tobie gratki świetnie zdanego egzaminu!
Jedyneczka- gratki talentu i weny przy odpisywaniu na posty- ja nie mogę- gubię swe myśli po jednym zdaniu a ty?! Ps. Do końca kwietnia jeszcze czekam na cud (tj. manne z nieba czyt kaskę ;)), a jesli się nie wydarzy przeprowadzić musimy się najpóźniej w maju...
Louise- tobie tez bym czegoś pogratulowała, ale gdzież ty gdzież?

A reszcie gratuluję pracowitych bądź piżamowych godzin! Wszystkie chwile są dla nas ważne! :tak:

nie było białych kiełbasek. Jem berlinki na ciepło.
Bojciu jak tam ciepło, a ja cały dzień kiszę się w domu :-)
M będzie miał wolne, to będzie lało...
Truskawki na hali były po 8zł/kg, ale nie chciało mi się ich nosić :-D

aneta to super że wyniki dobre:tak:

tweenie a ty chciałaś choć w tych kluskach równowartość jumpera?:-Dmnie się śniło wczoraj że baba mi się w aptece wepchnęła w kolejkę i ja ją za bety i na chodnik:-pona w krzyk a ja do ludzi że mi na brzuch się cisnęła bezczelna i musiałam ją wyrzucić:rofl2:

magdzia gratki;-)

emih to manny tej życzę, najlepiej w wielkich grudach;-)

mysza chyba dowód hormonów żeńskich taszczysz przed sobą:-)

ewcik Gratuluje zakupu wozka

magdzia No to masz co oblewac:-) oczywiscie soczkiem:-)

Anetko - dobrze ze spadlo te CRP:-)

Troszke w domciu porobilam wiec teraz odpoczywam, bo moj siadl na mnie ze wogole nie mam czasu dla siebie-ze mam wiecej odpoczywac.

Mysza podziwiam za te mycie okien-tylko za bardzo się juz nie przemęczaj i teraz odpoczywaj
Magdzia gratki-4,5 to niezła ocena :))
Anetka super że Crp spadło i inne wyniki w normie-fosforany ja mam zawsze w moczu,podobno w ciązy to normalne
Ewcik przynajmniej zakup wózka masz z głowy :)
A ja juto jadę na weeknd w góry wkoncu i mam nadzieję,ze bedzie w miarę pogoda-podobno w neidziele ma być 17 stopni , więc nie jest źle :))Teraz już leze w łózku i się obijam
A co tu taka cisza?????
Hihi Vanilka ja tez już tam nic nie widzę i muszę się nagimnastykwoac żeby tam się ogolić

reklama
Ja juz wymoczylam doope;-)
ogolilam sobie dolne partie :happy:
Na wyczucie ,bo nic juz tam nie widze:-D:-D

vanilka ja robiłam dziś dokładnie to samo:-D i też na czuja, bo choćbym nie wiem jak się wyginała, to poza brzuszkiem nic nie widzę;-) ale efekt końcowy nie najgorszy

drogie Panie, ja już się pożegnam na dziś, jutro znowu mnie sporo bieganiny czeka.. mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie dla każdej z nas lepsza niż poprzednia i że się wyśpimy:-D słodkich snów

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry