reklama

Lipiec 2010

ja od tygodnia walczę z tym dino sklepem. Mają tam burdel nieziemski. Na stronie podane jest, że łóżeczko ma wyciągane szczebelki, ale przezornie napisałam do nich maila z zapytaniem, to odpowiedzieli, że szczebelki są na stałe. I której informacji mam wierzyć?

Kupiłam sobie wczoraj spodnie na lato i gdzie to słońce? Nawet gołębi nie mogę gaciami straszyć, bo M w końcu zamontował te kolce i jest spokój z ptaszorami

reklama
hajka!

oj dziewczyny,ale się namęczyłam..3 godziny,dopiero po 5 zasnęłam,ale do 9 pospałam jakoś tak z przerwami a te 3 godz to siedziałam i Was czytałam,trochę posiedziałam przy oknie,ale była mgła więc za dużo nie widziałam,liczyłam światełka, to w kibelku posiedziałam,mam w lazience takie zielone lampki,jak się tylko je włączy to taki fajny nastrój więc się tam miło siedzi:tak:

dziś laba,no moze tylko do pacjentki jednej skocze i nic poza tym nie robie:no:
Mama mi wczoraj przywiozła taki ręcznik z kapturkiem dla małego,Ty tiffi chyba kupowałas takie w pepco,słodko wyglądaja z tym kapturkiem te ręczniki,poklachałyśmy,pokazałąm mamie wszystkie ciuszki jakie mam dla małego,potem pojechałyśmy do sklepu,pokazałam jej jaki wózek kupujemy,poogląalyśmy łóżeczka bo mama chce kupić i pościele. Wieczorem z M jeżdziliśmy po castoramach,praktikerach, wybraliśmy tapety,ale kupimy w sklepiku u nas na mieście bo ceny lepsze,w tych marketach to nawet tanio nie ma,tylko jeszcze drozej

przyjechał teściu i kończy zrywać tapety i podłoge, w przyszłym tygodniu przyjedzie tata i bedzie robił wylewke pod panele, no jakoś nareszcie się ruszyło z tym remontem

mruczka mam maść Traumeel

atabe oby po urosepcie przeszły te problemy i wyniki były dobre, nono, M bedzie wprawiony w myciu bobaska :))

magdzia gratki zdanego egzaminu,no to teraz już tylko formalność z tą obroną? dużo masz jeszcze pracy do napisania?

madzik udanego weekendu,pogoda ma być nie zła więc odpoczywaj i powdychaj świeżwgo powietrza:-)

jedyneczka mój mi też nie badał piersi ani razu w ciąży,ale zawsze tak co rok sobie robie usg piersi,ostatanio miałam w czerwcu,a tak to sobie czasem sama pomacam i posprawdzam

louise uśmiałam się jak sobie wyobraziłąm Ciebie na tym krześle odpychającą się mopem:-D no co,każdy pomysł dobry hihi

justaa mi też w sklepie mówili że na tako się czeka 5-6tyg

No byłam na drugim pobraniu i bolało!!!:szok:bo mi pinda z tej samej ręki brała:confused2:ma szczęście że od lat jak mi pobiera krwiaka żadnego nie miałam ani śladu nawet w sumie, bo bym jej pojechała:crazy:Zjadłam kanapki , popiłam kawcią i już mi lepiej, tylko jak M dzwoni cichutko mówię że taka osłabiona będę cały dzień niby, niech się w końcu poprzejmuje trochę też:-pwczoraj mówię że nie wiem czy brać trzecią nospe na noc bo nic się nie dzieje a on że nie wie bo się nie zna na tym:szok:a ja to lekarz!!!niech poczyta, zainteresuje się a nie całą odpowiedzialność i strachy na mnie zwala, wpieniło mnie to, nie powiem że nie:-pwogóle mnie wpienia, mówię o siuskach a on że tam mogę nasiusiać , ja że tam kibla nie ma(bo nie ma) a on że u niego w przychodni jest i tu tez na pewno, no mądrości wszystkie pozjadał, nawet nie był a się mądrzy a u mnie jest malutki tylko pokoik pobrań w domu prywatnym i wc nie ma co mu potwierdziłam po powrocie, to zaś wzdycha i kręci głową że niby musiałam mu udowodnić bo to ja taka uparta jestem:eek:za to cały tydzień je byle g....no z gotowców na obiad:-pja tu z obolałym brzuchem przy garach bo misiowi to sramto owamto a on taki?może jak zatęskni za dobrym żarciem i nie tylko za tym to mnie doceni:-)sie rozgadałam:baffled:

Vanilka gratki 30 tygodnia, teraz z górki na pazurki:tak:

louise rozbroiłaś mnie historią o tej nodze, skąd ja znam takie sytuacje:-Di ta twoja jazda z mopem, 10 punktów na 10 możliwych, jak sobie to wyobraziłam to koniec:-Djak w tym stroju który wybrałas dobrze się czujesz to się innymi nie przejmuj:-p

emih siły życzę na nadchodzący weekend:sorry:

justaa gratki wizyty i super że wszystko dobrze;-) Ale szkoda z ta szkołą rodzenia,myślałabym że jak miesiąc prawie czasu został do rozpoczęcia to będzie oki:-(

tiffi a dlaczego Cię ramię boli, w tenis grałas czy co?:-D

nadia moja od tygodnia tez spokojniutka,delikatniejsze te ruchy ma i rzadsze a może tak mi się wydaje bo nie każdy ruch czuje przez tą delikatność. Zawsze rano dawała czadu a teraz delikatnie buszuje popołudniem, najmocniej późnym i tak do wieczora a ok. 22 już cisza podczas gdy kiedys dawała czadu do 24-1:eek:może będzie dłuuugo mi spała potem z rana a wczesnie chodziła spać i będzie idealnym dzidziusiem:-Dponoć w czasie oktywności powinno być minimum 10 ruchów w ciągu godziny i na tym się skupiam.

A wy liczycie dziewczynki ruchy?Wasze ndal fikają czy też spokojniejsze?

mysza mikrofale dźwigać, na łepetyne chyba upadłaś, przyznaj się bo nic innego Cię nie tłumaczy:wściekła/y:

hehe , jedyneczka co do obiadow - to ja codziennie gotuje jakis obiad , raz mi sie zdarzylo ze jak maz wrocil z pracy nie podgrzalam mu jedzonka to mi to by do dzis wypominal :P , poza tym nie jest tak zle biorac pod uwage ze lubie gotowac a i siedze samiutka w domu ,brzydka pogoda nawet ciezko mi do sklepu sie zebrac :(

aneta no ja sama niby badam ale nigdy nic nie wyczułam a okazało się 4 lata temu że mam torbiel i miałam biopsje i nic tam nie ma w niej złego. Ja tej torbieli nie czułam i nie czuje:no:I wogóle nie wiem ile w tym prawdy bo była ginka mi niby to wykryła i sama robiła u siebie biopsje, zasugerowała mimo wyników ok. wycięcie torbieli u niej w szpitalu i od razu "napomkneła" że zoperuje mnie super chirurg który jest ordynatorem ale to kosztuje troche:szok:na nastepnej wizycie powiedziałam że kolezanka poleciła mi dobra klinikę to ona że w sumie to nic groźnego, że to pewnie kanalik zatkany po karmieniu albo co i w sumie nie ma potrzeby usuwania ale abym przychodziła i będziemy kontrolować:eek:po tej jej zmianie frontu juz wiedziałam że chodzi jej o kase jak nie za zabieg to za dalsze częste wizyty:wściekła/y:wogóle to moja była pracownica poszła do niej na kontrole, pierwsza wizyta w życiu, 34 lata, dziewica, skarżyła się na ból w okolicy jajnika.a ta lekarka kase wytargała a zbadała tylko ręcznie choc ma usg w gabinecie. Po tygodniu dziewczyna dostała w nocy boleści, szpital, peknieta cysta na jajniku, wieeelka i krwotok. Po tym 2 miesiące była na L4 bo z depresji nie mogła wyjść.Więc tym bardziej tej lekarce nie wierze. A mnie potem to tak jakoś zeszło że nie poszłam choć planowałam do poradni chorób piersi ale czeka się długo a tu praca praca i dupa, zapomniałam:-(ale w sumie może mojemu ginkowi napomknę o tym?i po wykarmieniu niech mi usg zrobi.

Spać mi się chce strasznie.:baffled:

no właśnie miałam pytać Tweenie czy zamontowaliście. Ja pomyłam okna popsikałam tym rzekomo odstraszającym i już towarzystwo siedziało i srało. Wychodzę teraz z łazienki patrzę - parka sobie grucha. Się wściekłam zaatakowałam je, aż mi ręcznik zleciał. Mam nadzieję, że mnie nikt nie przyuważył.

Czy któraś z Was robi sobie francuskiego manicura za pomocą białej kredki?? Czy to działa? Bo nie chce mi się linii malować... Nawet z paskami krzywo mi wychodzi.

jedyneczka widze ze ty to masz cos ciezki tydzien ze swoim M,ale pewnie w week bedzie lepiej
madzik oj zebys wiedziała ze chyba powinnam sie przytulic do 'bolero'o ta kase za reklame ,nie powiem bo bardzo by mi sie przydała.
vanilka no gratki 30-tego mnie sie zaczyna od poniedziałku i w pewnym sensie to mnie przeraza bo to juz tylko 10 a moze i 8 tyg do porodu.
wczoraj tez miałam polewke z mojego bo podpatrzył jak piszemy zamiast -mój mąż to mój M.na co ja ze my nie lubimy sie rozdrabniac i tak jest lepiej bo i tak wiadomo o co chodzi,a ten pózniej woła mnie na kolacje i krzyczy -Moja ż ,twój M zaprasza swoją Ż i swoje D na wielkie Ż.ale on to raczej tak z sympati do nas.
oczywiscie dzis ciag dalszy z Filipsem w przedszkolu,i wielki płacz ,jak pytam czy go ktos tam bije to mówi ze Bartus ale jak rozmawiam z paniami to twierdza ze nic nie widziały ,a wogóle to zaczeło sie od tego ze jakies trzy tyg temu taki gówniarz 3 lata starszy go udezył tak ze miał lajpo pod okiem i pózniej był płacz ale po jakims czasie cisza przez pare dni i teraz znów ,podobno z tamtym nie ma kontaktu ,tylko sporadycznie bo jego grupa jest na parterze a gnoja na pietrze ,a panie stwierdziły ze one to sobie z tamtym rady nie moga dac bo wszystkie dzieci leje .masakra jakas
a co z mammi? odpisała w koncu?

dzamena taaaa, weekend będzie lepszy, jak go na strychu zamkne:-Dhe he niezły ten tekst twojego M do was:-)a ten gnojek mały to chory czy po prostu niegrzeczny?
A panie może nie widziały jak on coś Filikowi znów zrobił?no i tego Bartka chyba by sobie nie wymyślił?dzieci potrafią być cwane i dokuczą tak że nikt nie zauwazy, może niech babki poobserwują od teraz pilniej:sorry:mammi i ashika cisza jak widzę chyba że któraś coś wie:no:

mysza miałam taką kredke, jak dla mnie do bani, wcale nie tak łatwo nia namalować od góry pasek a od dołu to zaraz się zmywa:no:ja robie francuski bez białego, tak szoruję cytryną aż sa błękitne prawie brzeżki, potem bezbarwny i git jak dla mnie wygląda;-)i nie trzeba ciągle malować:-D

jedyneczka tak tak,kara musi być!!! popieram:tak:
co do dzidziusia to wczoraj mało co go czułam no ale byłam cały dzień w ruchu,dopiero wieczorem w łóżku trochę pofikał bo go tatuś zaczął zaczepiać :-) a teraz leze sobie z laptopem na kolanach i czuję małego jak robi fiku-miku:-)
co za lekarka,oczywiście tylko im kasą rzucać, ja tez niewiem czy bym coś wyczuła:baffled:no ale tak sporadycznie się pomacam

dzamena kurcze,żal mi Filipka,moze faktcznie ten Bartek mu albo dogryzł,albo popchnął,a moze akurat pani była obrucona i nie zauważyła, przy jednym dziecku trzeba mie oczy wokół głowy i przy tylu w przedszkolu to newiem,ale moze nie zauważyła nic,był to jeden jakiś incydent i teraz sie Filipek boi

ojej,ja teraz patrze i mi się też zaczął 30 tydzień:szok: jak to leci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry