reklama

Lipiec 2010

Hej z rana, no moze nei z rana, ale jakos tak czas szybki mi teraz leci, a wstaje o 7. Kurde naprawde niektorym z nas to malo juz zostalo do mety:tak::tak: Dzisiaj mi kolezanka mowila, ze ja taka sprawna w tej ciazy , ze chyba z lozka porodowego ze skocze i odrazu na spacer pojde z malym, to sie umialam z niej:-D:-D:-D:-D Bo mowi , ze ona to tylko by lezala, a ja mimo zakazow to mam chyba jakis motorekw dupie i ulezec nei moge;/;/;/
Jedyneczka, ale ty otra dla swojego M jestes:-p:-p Ale jak zasluzyl facet to niech ma za swoje, tylko nei wymeikaj;-) dzamenko jak panie nie daja rady to mlodego naucz chwytu ponizej pasa z buta i sie odczepi starszy 'kolega':-D:-D:-D mysza jak masz czas i kase to idz i sobie walnij zel na pazurki:-) Ja chyba pojade do tesciowej niech mi zrobi bo kupilismy jej kiedys maszyne i te wszystkie akcesoria i teraz jak kosmetyczka robi hihi. anetko a od czego masz takie sensacje ze spaniem?? Bo ja to co 2h latam do toalety. Ide czytac dalej bo tylko troszke podczytalam;)

reklama
vanilka ja to nawet dla dzidziolka prawie nic nie mam...:dry:

tiffi no to milego spotkania i pogaduszek :-) ja postanowilam Cie posluchac i po umyciu naczyn i wysprzataniu kuchni tylko wzielam prysznic peeling i samooplilam ryjka i olewam reszte porzadkow. ide sie polozyc z ksiazeczka :tak:

nadia dzieciaczki nasze tak maja-jak i my-raz pelne werwy, kiedy indziej maja nastroj na leniwca :-)

anetka hihihi-fajnie ze masz tak milo i nastrojowo w kibelku ze az dla relaksu tam siedzisz :-) fajnie ze i u Ciebie remoncik juz pelna para :tak: a wioslowania na krzesle to kazdy sie smieje a moj M na poczatku to przez 2 dni non stop lal. zemscilam sie jak mial korzonki i chodzil po scianach wygiety w paragraf :-)

jedyneczka
dobrze ze juz po glukozie-zazdroszcze. brrrrr. a Mkowi dobrze zrobi tydzien zarcia gotowcow-doceni jaki ma skarb na codzien :-) u mnie Stasiwo jeszcze dosc mocno fika i na pewno jak aktywny to wiecej tych ruchow niz 10/h. ale ja mam jeszcze mloda ciaze w porownaniu do was. o jezu-jakas walnieta ta ginekolozka-jak ktos taki moze byc lekarzem? a gdzie przysiega, ja sie pytam?????

mysza
ja probowalam z ta kredka ale u mnie porazka. wiec od tej pory nie robie wcale nic z paznokciami w kwestii malowania...

dzamena ja bym zazdala zeby rodzice tego bitnego gnojka albo sie nim zajeli albo go usunac. co to ma byc zeby jedno dziecko terroryzoawalo reszte dzieci i personel w dodatku...:wściekła/y:

tweenie jak go zamkne bez komputera to będzie karą:-D

louise ja samoopalaczem się własnie ostatnio smaruje dla lepszego samopoczucia ,ale ciało bez ryjka:tak:ty masz zgłowy a ja musze wstać i pozmywać:-(i obiad ale tu nie ma problema, barszcz ukraiński winiary dzisiaj:-D:-p

oczekiwanie zazdroszcze motorka, mój wysiadł:-D

hej baby:-p

matko, jak mnie nogi bolą- czuję się jakbym na Śnieżkę albo dalej weszła, a byłam tylko w sklepie :baffled: zrobiłam pranie, zjadłam dwa śniadania i chyba pójdę po loda do zamrażarki, bo jeszcze dziś nie jadłam;-)
mysza powodzenia na wizycie! ja używałam taką kredkę i miałam białe całe palce :baffled:
aneta ja też mam teraz takie nocki :baffled: śpię godzinę, dwie nie śpię i tak w kółko ehhhhhh
jedyneczka jaka ty niedobra dla swojego M jesteś:-p ;-) hehe... a tej babie za to złe pobranie mogłaś przywalić!
tiffi miłego spotkania
Vanilka miłego, rodzinnego dnia;-)
dzamena tak to już bywa w przedszkolu...najważniejsze, by mały nie dał się zastraszyć i przestał bać! naucz go jakiś chwytów;-)
oczekiwanie fajnie, ze jesteś:-)
madzik udanego weekendu!

czesc brzuchatki!
Musze nadrobic znów kilkanascie stron, bo macie zabujcze tempo, ale fajnie że tu tak żywo i coś się dzieje!!
Od 10 maja ide na L-4 juz postanowione i szef poinformowany, bo juz ledwo tu umiem wysiedzieć, nie mówiąc o moim interelktualnym wyczerpaniu, ze cokolwiek zajmuje mi o wiele czasu wiecej niz kiedyś!!
W koncu trzebaby sie zabrac za jakieś zakupy dla małej bo nie za dużo rzeczy mam, a czas leci!!

Mój M zabrał się wreszcie za malowanie pokoiku wiec i ja muszę zacząc jakieś działania!!
OK buziaki w brzuchole i ide nadrabiać te epopeje które stworzyłyście!!

cześć dziewczynki:-)

ja dziś znowu pół dnia na mieście spędziłam.. najpierw z M na badaniach, potem na chwilę do mojej mamy, potem do apteki (kupiłam te podkłady bella mama 4 paczki i wkładki laktacyjne z tej samej firmy), po wózek (M się załamał, jak go z trudem ładował do auta- wyglądaliśmy prawie, jak z reklamy Ikea, auto tak naładowane, ja nie wiem, jak my się będziemy mieścić z tym wózkiem w aucie:baffled:) no i na zakupy jeszcze.. kupiłam te lody w lidlu z serkiem mascaprone, po południu będę degustować;-) a teraz robimy obiadek-surówka z kiszonej, dorsz i fryty:-)

aisim - nareszcie :-D chociaż do 10 maja to kawał czasu.
Czy ktoś tu jeszcze opierdziela się tak jak ja? Bo czuję się wyalienowana. Wszyscy gdzieś biegają, coś załatwiają, a ja śpię :-D:-D

A co do kredki, głupi pomysł też się cała usmarowałam i beznadziejny rezultat. Na szczęście skorzystałam z kredki w rosmannie. Nie kupiłam jej :-)
Kupiłam za to truskawki i jabłka. Mała w brzuchu fika, ale ja jakaś taka jestem przerażona wizytą. Coś mnie wewnętrznie martwi, ale nie wiem co...
Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Atabe- widzę, że jesteś zaopatrzona w większą ilość lodów.:-D
Chyba też muszę zainwestować w samoopalacz. Bojciu mam tak blade nogi, że mogłabym straszyć... Ale znając moje umiejętności, to się tylko wyświnię i będę pomarańczowa...

ja jestem w szoku :baffled: :szok: ale im dobrze:-p

a ja się zastanawiam, czy na 2 dziecko będzie nas kiedyś stać...ehhh

mysza aktualny stan z zamrażarki to litr czekoladowych z kawałkami czekolady, 4 na patyku waniliowe w czekoladzie z orzechami, jeden z migdałami w czekoladzie i 2 kaktusy:-D:-D ciekawe na ile mi to starczy:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Myszu, Ty się niczym nie przejmuj. Ja od rana popijam z leniem soczek i tak sobie plotkujemy przyjemnie. próbowałam go podtopić pod prysznicem, ale dzielnie walczył, tak więc nadal siedzimy na sofie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry