reklama

Lipiec 2010

kupiłam gołąbki - lepsze to niż chińszczyzna. Już podgrzewam, za 40 min się zwijam.
Wizytę mam na 16:15, ale muszę być wcześniej, żeby ciśnienie zmierzyć, bo jak wchodzę z marszu, to mam jakieś dziwnie wysokie :-D Albo prawie w ogóle niewyczuwalne. :-)
A co do lodów, ja uwielbiam wodne. I wszystkie sorbety z grycana :happy:
Kamuś a co to się dzieje z humorkiem?

reklama
Mysza coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że byśmy się dobrze na żywo dogadały :-) Uwielbiam lody wodne :-D

To ja się zaczynam obawiać, zjesz swojego loda i jeszcze będziesz mi chciała zabrać :-D

Anetko mój M też nie pozwala, ale jak go nie ma to idę na łatwiznę. On się ostatnio tak stara, cuduje z obiadami, urozmaica mi, a ja idę po linii najmniejszego oporu.
Teraz jedziemy do Katowic, więc teściowa obiecała kluski i rolady ;-) Mam nadzieję, że uwzględnia podwójne porcje dla mnie.

ok zbieram się bo muszę jeszcze kasiorę z bankomatu wypłacić. Tak to jest jak chodzi się prywatnie.
Nażarłam się jak dzika świnia. Gołąbki zagryzłam truskawkami. Mam nadzieję, że nie dostanę rozwolnienia gdzieś po drodze :-D A broń Boże na fotelu :x

reklama
a ja wlasnie zamiast lezec to wstawilam pieczen i posprzatalam cale mieszkanie. zostal mi jeszcze tylko wreszcie dywan ze schowka przyniesc. na szczescie lekki. i odkurzyc. teraz siedze (a raczej klecze) przy kompie. wynioslam do mycia podlog wszystkie krzesla z duzego pokoju a w przedpokoju plytki schna wiec jestem unieruchomiona :-D ehhh no i nosi dupa-nie da sie odpoczac.wrrrr.

jedyneczka hihihi-to widze ze gotowcow cd :-) ale te mrozonki to akurat sa zarabiste. ja uwielbiam grzybowa hortexu mrozona-sprobuj kiedys-ja ja tylko zarzucam makaronem i smietane dodaje :-) :tak: a mozna samoopalaczem caly kadlub? nie dzieje sie nic od tego dzidziolkowi?

atabe ja tez planuje pozrec loda ale w tym celu musze jechac na zakupy. juz zaplanowane-jak Mek wroci to go pognam do oszoloma :-) co do artykulu...-widzialas ta pania? matko kochana ona wyglada na 50 lat-jest b zniszczona i zaniedbana...nie wiem czy chcialabym taka cene placic...ehhhh ludzie to maja pomysly na zycie :szok::-D

aisim no wreszcie to L4. ja Cie podziwiam kobieto ze Ty do tej pory jeszcze pracujesz...

ewcik gratulacje udanych zakupow...kiedy ja cos wreszcie kupie....? a potem bedzie placz i zgrzytanie zebow w ostatniej chwili

mysza powodzenia na wizycie. i jak ty mowisz o dziecku!!! :-D:-D:-D:-D poczekaj poczekaj -jak sie urodzi to zamiast pierwsze slowo uslyszec "mama" to uslyszysz od niej "inkubator" w rewanzu za tego pasozyta :-D:tak:

kama po wczorajszym sprzataniu masz prawo a wrecz obowiazek miec dzisiaj lenia :-) :tak:

ale u nas cudne slonce wyszlo. az chce sie zyc. dobra ide po ten dywan bo juz przeschlo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry