reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

louise nooo moje juz bedzie mialo jakos miecha jak Ty bedziesz sie prezyc na porodowce ;-);-)ale to co :tak:dobrze bedzie .

musze eska wyslac do perly czy ma juz neta .
co do mammi to do Niej nie podobne takie zaginiecie nagle ;/

reklama
vanilka no dokladnie-do mammi to niepodobne...fakt-miala byc bardzo zajeta bo ten biznesik netowy otworzyla ale jeden esek...a do perli napisz :tak: ja to juz bym chciala zeby byl ten lipiec. a najlepiej koncowka :-) i mam nadzieje ze faktycznie bedzie dobrze bo ja sie naprawde bardzo bardzo bardzo boje porodu...

ide teraz zjesc sniadanko...moze jajecznice sobie opykam :-) dawno nie jadlam a mam nawet o dziwo kielbaski kawalek

. Też chciałam pofarbować, ale jakoś mi się nie chce. Chociaż moja farba była w biedronce w jakiejś promocji, ale nie wiem dokładnie ile kosztowała.

czyżbyś stosowała L`oreal Preference? faktycznie, w biedro była na tą farbę promocja-razem z odżywką chyba 18zł, a normalnie w sklepie prawie 30zł:dry: wiem, bo też jej używam od dłuższego czasu-znalazłam swój ulubiony kolor właśnie z tej farby i ciągle nim farbuję:tak: też niedługo będę musiała poprosić mamę, zeby mi zafarbowała, bo odrosty już mam:confused2:

ok dziewuszki, ja się pożegnam, pewno wrócę późnym wieczorkiem, także miłego dnia życzę, buziaki:-)

a ja jeszcze w łóżeczku,obejrzałam filmik, nadrobiłam bb, fajnie jest się tak wylegiwać...niech żyją ciężarne:-D
na poważnie to musze wstawac z tego "pryka" i porobić jakies pranie,bo już pokrywe z kosza na pranie wywala, poprasować leżace tydzień pogniecione w szafie ręczniki, i chyba to tyle na dzisiaj

emih no nie:angry: co Ty sie w kangurka bawisz???...po schodach skakać z dzidzią w brzuszku, ojoj, dobrze że się nic nie stało, uwazaj kochana na siebie:tak:

louise tak sie podjarałam Twoją opalenizną i też chciałam na balkon wyskoczyć,ale chyba jeszcze pare dni musze poczekać bo pogoda coraz bardziej do bani

tiffi udanych zakupów :))

mysza tak tak,popieram, lody wazniejsze niz jakies tam mycie pleców:-D

Witam:-)

Ja od 7 na nozkach. Dzieci wyszykowałam do szkoły a pozniej pojechalam do auchanu.

tiffi1 Miałas pracowity dzień wczoraj. Mi tez ostatnio syfy na policzkach powyskakiwały małe ale widoczne.

ania_pestka Mnie tez przeraza ze ten suwaczek tak szybko biegnie, za szybko jak dla mnie. Mi jest dobrze tak jak jest teraz.

madzik1980 U mnie słoneczko swieci ale strasznie wieje

Tweenie powodzenia na wizycie zycze

emih Kochan wez Ty uwazaj na siebie bo nam sie polamiesz do porodu.
W tym rzecz ze mam słaba przemiane materii, przed ciaza musialam pic figure i tabletki brac. Nie mam pojecia gdzie to mieszcze. Dzis od 7 zdazylam zjesc 6 kanapek, 2 paczki, danio:zawstydzona/y: a to przeciez dopiero poczatek dnia.

Oliwia- wspolczuje takiej siostrzyczki-zazdrosnica i zolza tak jak dziewczyny pisza

Mam nadzieje ze jednak mammi sie odezwie do nas
Dzis na 15 mam/my zajecia w szkole rodzenia, ciekawe o czym beda.

Supcio chyba miała gdzies jechac i wrocić koło wtorku ,srody tak mi się pamięta..........
Ja zjadlam 3 kromki i jogurt i jestem taka pełna że ledwo się ruszam
Vanilka ja też w połowie czerwca będe miec cesarkę-ale to muszę na następnej wizycie z moim ginekologiem ustalic dokładnie- to już naprawdę blisko :)))
Louise zazdroszczę Ci tego obżarstwa na weselu -pojadłabym takie smakołyki hihi
My idziemy na wesele pod koniec lipca i mam nadzieję,że już jakoś w miarę dojdę do formy-muszę pomyslec o jakiejs sukience ,która mój pociążowy brzuch przykryje ;)

SupciO to pisala na nieobecnosciach
"I ja się zgłaszam. Nie bedzie mnie do wtorku, jutro z eM wyjezdzamy pod warszawe na grilla ze znajomymi i wrocimy dopiero po weekendzie, jak juz te wszystkie załoby sie skonczą."
wiec pewnie dzis lub jutro zamelduje sie .

emih ty babo jedna ,na szczescie nic ci sie nie stało ,a moze tysobie zrób badania bo cos czsto u ciebie te zachwiania
a Filip dziekuje,zamiast lepiej po lekach to oczywiscie gorzej,juz czasem mam dosc ze tak wiecznie choruje.
co do mammi to faktycznie dziwne,mam nadzieje ze odpisze bo bez sensu dawac tel a pózniej nie odpisywac
wczoraj tez myslałam o ashice i była na bb 16 04 ale sie do nas tez nie odezwała ,szkoda
perla pewnie da znac niedługo bo ta przeprowadzka pewnie ja tak zajeła i urzadzanie nowego gniazdka i wcale sie nie dziwie
witam nowa lipcóweczke,masz jakis dziwny ten suwaczek bo ja miałam om na koniewc wrzesnia a ty połowa pazdziernika a jestes w ciazy 3 dni dłuzej chyba cos ci sie pomyliło

Ostatnia edycja:
emih no nie:angry: co Ty sie w kangurka bawisz???...po schodach skakać z dzidzią w brzuszku, ojoj, dobrze że się nic nie stało, uwazaj kochana na siebie:tak:
A bo kurcze, córa dziś zaczęła płakać że nie chce zostać w przedszkolu i tak z tych nerwów, w zatraceniu chciałam chyba jak najszybciej z budynku uciec ;?
Na mnie też dziś sterta prasowania czeka...
Ps. Ale chyba no-spa w tej końskiej dawce pomaga, bo skurczy nie mam. Brzuch boli, twardnieje, ale chodzę, a nawet skaczę po schodach ;) i obliczyłam że dziennie robię 4km z tym przedszkolem, może jednak ku lepszemu idzie?! :)

Madzik- ja wiem ze pisałaś, ale dlaczego ty masz cc (kurcze, nie moge sobie tego w pamięci odświeżyć- wybacz :/- ze względu na oczy?

reklama
Emih ja mam wskazania okulistyczne własnie ,z powodu siatkowki oka-wolałabym poród naturalny ,ale nie będe ryzykować
A Ty bidulko uważaj na siebie bo codziennie masz jakieś nowe przygody-dobrze,że się szczęśliwię kończą :)
Anetka ,ale Ci dobrze do tej godziny w łózku :))Ja dzisiaj tez odpoczywam-mama mi przyniosła obiad ,więc mam dzien totalnej laby :)

Ja to za to wypryski mam na plecach i mam nadzieję,że jakoś niedługo zejdą bo zaczyna się lato a tu takie okropne plecy....

Do góry