Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja to juz bym chciala zeby byl ten lipiec. a najlepiej koncowka :-) i mam nadzieje ze faktycznie bedzie dobrze bo ja sie naprawde bardzo bardzo bardzo boje porodu.... Też chciałam pofarbować, ale jakoś mi się nie chce. Chociaż moja farba była w biedronce w jakiejś promocji, ale nie wiem dokładnie ile kosztowała.
wiem, bo też jej używam od dłuższego czasu-znalazłam swój ulubiony kolor właśnie z tej farby i ciągle nim farbuję
też niedługo będę musiała poprosić mamę, zeby mi zafarbowała, bo odrosty już mam

co Ty sie w kangurka bawisz???...po schodach skakać z dzidzią w brzuszku, ojoj, dobrze że się nic nie stało, uwazaj kochana na siebie

a to przeciez dopiero poczatek dnia.A bo kurcze, córa dziś zaczęła płakać że nie chce zostać w przedszkolu i tak z tych nerwów, w zatraceniu chciałam chyba jak najszybciej z budynku uciec ;?emih no nieco Ty sie w kangurka bawisz???...po schodach skakać z dzidzią w brzuszku, ojoj, dobrze że się nic nie stało, uwazaj kochana na siebie
![]()