Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.
, dobrze, że na rękach się skończyło
.
, jaka durna jestem
.
, tylko parapet do poprawki, bo nie kazali dociążyć i się uniósł przy krawędzi, juto mają poprawiać
, więc znów rano (o 8-mej
) będzie trzeba wstać
.
Wczoraj truskawki tak do mnie mrugały,że zjadłam 1 kg:-)

Kropa- jakim cudem ukłądasz włosy na noc, o tej godzinie? Nie śpisz później?![]()

ale się obkupiłaś w pychoty,
farba wózek meble, ile dam radę żeby nie przesadzić, wystrachał się trochę po wczoraj i dobrze, czemu ja mam tylko się martwić

sny masz pyszne
Staś może chciał pohulać do muzy a tu go faktycznie przygniotło, biedaczek
ja nic nie mówiłam wczoraj ginowi o tym śluzie bo a sumie to mam tak od początku, nystatyna ostatnio na to nie pomogła,swędzi owszem ale tak po goleniu te dni a potem oki a ani kolor ani zapach się nie zmienia, jak do następnej wizyty się nie zmieni może napomkne ale w sumie gmerał to widział chyba
a zupka bardzo dobra
dziś kapuśniaczek
nie wiem co pomaga, nie miałam opryszczki ale słyszałam że te platerki specjalne są dobre. A co M przeskrobał?Chyba nic strasznego skoro jeszcze żyw chodzi
no chyba że nie wróce do palenia, chciałabym...
no ale jak ty już będziesz smigać my będziemy turlać się i jączeć ze strachem na ramieniu
a M niech się nie dziwi, każdy potrzebuje wsparcia i miłości, skoro on Ci tego nie zapewnia to jedziesz do rodziny, mogłaś mu to powiedzieć

jedynie co to stara się nie kłócić jak mam fochy
żarty żartami ale dobrze że nic się nie stało
a ja jutro po koszuliny po dentyście podjade i majtasy bo się wystraszyłam po tej wizycie:-(
a mammi dziwne naprawde i niepokojace
Jak Filipkowi nie pomga to co teraz, idziecie po inny antybiotyk czy co dalej?Biedni wy oboje eh..

do wieczora pogodzicie się pewnie z M, i niech zrobi zakupki a ty poleguj jak się źle czujesz, nic na siłę
A M mi na to że ze 3 czekolady to pewnie by mi się zmieściły
Ustaliliśmy że w sobote kupujeny farby, zamawiamy wózek i łóżeczko a może i meble, może wszystko stać w garazu bo już ciepło jest i sucho, więc zostałyby mi pierdoły z ikea głównie typu firany dywaniki a dla małej pierdółki jutro kupię w auchan jak będę po koszule, będę spokojniejsza jak to pozałatwiam. Bo jak mnie gin uziemi całkiem od następnej wizyty to klapa, niby mogę M wysłać ale wiecie jak to jest samemu iśc i dotykać, wybierać, przebierać
i siuśki zaniosłam dziś znowu, na mije oko lepsze sa niz ostatnio
bo miałam leukocytów duzo i gin powiedział że pewnie to po tej glukozie ale trzeba sprawdzić bo może być zapalenie nerek
nawet mu nie powiedziałam o tym zabrudzonym pojemniczku bo mi było wstyd
uf nie mogłam nadrobić