vanilka, louise, kaceperek i fasolka - lacze sie z wami w bolu, tez sie czuje jakbym byla wielka foka i taka rozwalona nie pasuje mi do tego by czuc sie sexy, a to poczucie jest mi niezbedne, wiec generalnie z tym seksem to jest licho

ale juz zapowiedzialam J., zeby sie szykowal bo jak worci moje libido to w sierpniu bedzie okrakiem chodzil :] oby!
jesli chodzi o
antykoncepcje to ja chyba sie sklonie do tej spirali, choc nie wiem skad na to pieniadze wezme, bo to z 1000 kosztuje, ale na razie 2 dziecka nie planujemy, wiec spokojnie 4 lata ponosze.
ewa81 - wspolczuje depresyjnego nastroju i mnie ostatnio lapie, taka chyba juz ta koncowka bedzie, coraz ciezej, ale tez coraz blizej!!!
cynamonka- szerokiej drogi i uwazaj na was, licze ze M. dostanie przyplywu jakiegos rozsadku i wroci z bukietem kwiatow do domu!!
ann - witaj!
emih - uwazaj Ty wariacie na siebie!!
tiffi - kurcze no nie dziwota, ze ta kolezanka sie denerwuje skoro same polozne nie potrafia jej odpowiedziec, a moze do swojego gina by sie wepchnela na wizyte pomiedzy pacjetnkami, z tego co zrozumialam to ona w 38 tc. Matko mam nadzieje, ze my takich przezyc nie bedziemy mialY!!
myszka, emih - alez wy sny macie!!! Mi sie snilo dzis, ze karmilam piersia moja Pole i jakos to nam szlo
jedyneczka - trymam kciuki za siuski tym razem i dobra decyzja z gromadzeniem juz teraz tych rzeczy, za chwile to w ogole juz wszystkie nas do lozek poprzywiazuja i makara bedzie z zakupami i kompletowanie niezbednosci!
kropa - ja
mammi nie poznalam, ale polecam na allegro Uzytkownika rodzyneczki, bylam bardzo zadowolona!
chcialam sie was drogie doswiadczone mamy zapytac o
szczepionki, chcialabym zaplanowac je w swoim budzecie, co i jaka niezbedna i ile kosztuj!
wczoraj pierwszy raz poznalam co to znaczy zgaga!!