reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Diewczyny, czy ja coś pomyliłam, czy to mammi prowadziła na allegro sklep z dziecięcymi ciuszkami? Bo miałam kogoś w ulubionych sprzedawcach - to chyba był właśnie jej sklep - ale ostatnio weszłam szukając pajacyków i kurczę, bardzo złe opinie, żadnych aukcji nowych i w ogóle lipa :(

reklama
Jedynaczka jesli uda ci sie dlugo karmic piersia to kto wie moze uda ci sie tez nie wrocic do palenia czego ci zycze.

A co mammi to moze znajdzcie jej aukcje na allegro i napiszcie do niej tam byc moze sie odezwie trzeba sprobowac to nic nie kosztuje.
Oki ja sie zegnam bo na spacerek ide choc pogoda falszywa ale coz. Do wieczorka dziewczynki chybaze wezem sie za prasowanie ciuszkow dla malej:-)

vanilka, louise, kaceperek i fasolka - lacze sie z wami w bolu, tez sie czuje jakbym byla wielka foka i taka rozwalona nie pasuje mi do tego by czuc sie sexy, a to poczucie jest mi niezbedne, wiec generalnie z tym seksem to jest licho :( ale juz zapowiedzialam J., zeby sie szykowal bo jak worci moje libido to w sierpniu bedzie okrakiem chodzil :] oby!

jesli chodzi o antykoncepcje to ja chyba sie sklonie do tej spirali, choc nie wiem skad na to pieniadze wezme, bo to z 1000 kosztuje, ale na razie 2 dziecka nie planujemy, wiec spokojnie 4 lata ponosze.

ewa81
- wspolczuje depresyjnego nastroju i mnie ostatnio lapie, taka chyba juz ta koncowka bedzie, coraz ciezej, ale tez coraz blizej!!!

cynamonka- szerokiej drogi i uwazaj na was, licze ze M. dostanie przyplywu jakiegos rozsadku i wroci z bukietem kwiatow do domu!!

ann - witaj!

emih - uwazaj Ty wariacie na siebie!!

tiffi - kurcze no nie dziwota, ze ta kolezanka sie denerwuje skoro same polozne nie potrafia jej odpowiedziec, a moze do swojego gina by sie wepchnela na wizyte pomiedzy pacjetnkami, z tego co zrozumialam to ona w 38 tc. Matko mam nadzieje, ze my takich przezyc nie bedziemy mialY!!

myszka, emih - alez wy sny macie!!! Mi sie snilo dzis, ze karmilam piersia moja Pole i jakos to nam szlo :)

jedyneczka - trymam kciuki za siuski tym razem i dobra decyzja z gromadzeniem juz teraz tych rzeczy, za chwile to w ogole juz wszystkie nas do lozek poprzywiazuja i makara bedzie z zakupami i kompletowanie niezbednosci!

kropa - ja mammi nie poznalam, ale polecam na allegro Uzytkownika rodzyneczki, bylam bardzo zadowolona!

chcialam sie was drogie doswiadczone mamy zapytac o szczepionki, chcialabym zaplanowac je w swoim budzecie, co i jaka niezbedna i ile kosztuj!

wczoraj pierwszy raz poznalam co to znaczy zgaga!!

Ostatnia edycja:
Pochwale sie .
wlasnie dostalam list ze szkoly.
Przyjeli mojego synka do szkoly tej co mam pod domem :tak:
Ale sie ciesze bo do szkoly mam minutke drogi ,widze ja z okna wiec nie bede musiala nigdzie dralowac daleko z wozkiem .Ufff kamien z serca:happy:

kropa cooo mammi ma zle opinie ? rety coraz czesciej mysle ,ze cos sie stalo niedobrego :-(

Pochwale sie .
wlasnie dostalam list ze szkoly.
Przyjeli mojego synka do szkoly tej co mam pod domem :tak:
Ale sie ciesze bo do szkoly mam minutke drogi ,widze ja z okna wiec nie bede musiala nigdzie dralowac daleko z wozkiem .Ufff kamien z serca:happy:

kropa cooo mammi ma zle opinie ? rety coraz czesciej mysle ,ze cos sie stalo niedobrego :-(

vanilka, ze szkołą super :) U mnie pod oknem wybudowali właśnie przedszkole publiczne, ma działać od września :) Już się cieszę :)
A co do mammi, to tak mi się kojarzy, że to od niej link był - usunęłam z ulubionych sprzedających i teraz nie mogę znaleźć - jeśli któraś pamięta, jak się ten użytkownik nazywał, to niech sprawdzi pliss, żebym jej niechcący czarnego PR-u nie zrobiła :(

Rzeczywiście weszłam na allegro na Mammi konto i ma dwie negatywne opinie-miejmy nadzieję,że to nic poważnego i że wkrótce się odezwie

Cześć dziewczyny !!!

Chyba będe w końcu troche częstrzym gościem tutaj. Dostałam nakaz oszczędzania się i musze więcej czasu spędzać odpoczywając.
Mam nadzieje że u Was wszystkich wszystko dobrze.

reklama
hejka!
a ja niedawo co z glukozy wrocilam i nie jest za ciekawie,za 2 tygodnie powtorka z rozrywki:/

glowa mnie okropnie boli i zmeczona jestem!chyba zaraz sie poloze i przespie reszte dnia.

Do góry