reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Czy znacie jakis sposob, by uspokoic dziecko w brzuchu. Normalnie juz nie wyrabiam, moja mala chyba wcale nie spi tylko sie bez przerwy rozpycha.

W ogole ja dzis snilam, ze urodzi mi sie chlopiec, wciaz trudno mi oswoic sie z mysla ze to bedzie dziewczynka.

reklama
Misslena, Ewcik- no niestety z tymi rozstępami to też sprawa genetyczna- jak wasze mamy- tak wy... WIem że co niektórzy się z tą opinią nie zgadzają, ale ja to w "praniu" widzę po kilkunastu dziewczynach... Owszem czasem można trochę zapobiec, zmniejszyć, ale jak ktoś ma słabą tkankę łączną- nic nie pomoże tak naprawdę- przykro mi dziewczyny... Dla pocieszenia powiem wam, że podobno dobry jest krem na rozstępy (po ciąży) z MANGO (tak, tak.. tej telewizyjnej :eek:)

Cynamonka- mi też żal mojej, ale choć jestem oazą spokoju (przed ciążą byłam ;) To krzyczę coraz częściej, ale ostatnio i to nie pomaga bo na każdą moją prośbę jest "nie" i cokolwiek bym nie robiła, prosiła, groziła karą, krzyczała- nie poddaje się. Ręce mi normalnie opadają, a do niedawna taka ugodowa, grzeczna,... ach...

To jeszcze raz: PA
PA
PA :)

emih tyle, że moja mama w ogóle nie miała rozstępów:dry: i dziś, po dwójce dzieci, ma figurę jak modelka:tak:

a mnie się szperacz włączył i atakuję allegro od 7 rano:-) chcę wyrko dziś kupić, ale mojego koloru oczywiście nie ma:-( także na ciśnienieu do 10 czekam, żeby do innego sklepu zadzwonić i zadręczam D telefonami: no pomóż mi wybrać, a które lepsze, w końcu się określił i mówi to! a ja swoje- a na pewno, bo moze.... sama bym ze sobą nie gadała:-D

Misslena siostra jest po prostu wygodna, ale mało przewidująca i wyrozumiałą w stosunku do Ciebie:zawstydzona/y: pogadaj z nią po męsku:-)
agatka natalia no to hardcorowy ten Twój M z przeciąganiem-że miał odwagę:-D
emih spokojnie z tym lataniem:tak:
anetka no to najgorsze za Tobą- panele to już czysta i szybka robota:-)
Ewcik no Tobie już nawet nie piszę, żebyś zwolniła bidulko:zawstydzona/y:
Cynamonka dobrze pojechałaś z tą pizzą, a M niech się nadyma:-D

emih ja mam nadzieję że one się bardzo nie powiększą, po ciąży będę kombinować, pożyjemy zobaczymy.
ewelad chyba tak będę musiała zrobić:D Bo inaczej nie dociera:p

Dobra uciekam kochane do dziecka, mam koszmarny dzień po prostu więc pewnie dostanę pod koniec jakiegoś załamania i będę ryczeć pół nocy, mam cholernego pecha z moim M:( ehh nawet mi się gadać nie chce:(

Miłego;*

u nas od 1 w nocy była jakaś akcja straży pożarnej w blokach obok. Zaczęli wyć, świecić, trąbić, wyglądało to jakby chcieli specjalnie obudzić większą liczbę osób, bo w nocy bez sygnału jeżdżą, a tu stali między blokami i dawali. M się nawet trochę przestraszył, że może coś z wałami się dzieje, bo do Wisły mamy może pół kilometra... W każdym razie, rano pod oknami rzeki nie było... :)

ja dziś mam tego lekarza, cała w nerwach jestem, więc wybaczcie - ale nie pamiętam, co pisałyście:eek:

Hej :happy2:
Dopiero co wstalam z moim synkiem :happy2:
Przeczytalam tak na szybkiego ale najpierw ide na dol zrobic sniadanie nam bo tak na glodnego to ja z rana duzo byc nie moge :no:

Wogle mialam taki fajny erotyczny sen :-pobu:-pdzilam sie i bylam zawiedziona ,ze to tylko sen :-D

louisezauwazylam ,ze nie pisalas od rana ??co tam?

ide cos wszamac

perla witaj kochana!!!!!!dobrze ze jesteś i mała rośnie i czuje się dobrze,jak się ciesze, slicznotka mała

ewelad haha dobra jesteś z tymi wszystkim świętami i prezentami, cwaniara:-D

ania pestka Twoja mała to chyba tam szpagaty ćwiczy

kasiamaj posyłam Ci trochę słonka bo u mnie fajnie świeci

magdzia nie wiadomo czy płakać czy się śmiać, głupie jakieś 15 zł i po kredycie, no ja pierdziele,co za głupie przepisy, nie dziwie Ci się ze masz dość, no ale co zrobisz, wielu takich rzeczy się nie da przeskoczyc,w sumie to takich głupot:no:

misslena co ta siostra taka nie wyrozumiała :szok: ja bym jej dziennie wierciła dziure, bo się okaze że jeszcze po porodzie będzie chciała żebyś do niej latała

tweenie trzymam kciuki:tak:

reklama
Do góry