Dziewczyny ja się chyba wyprowadze od M , u mamy założe net i wreszcie nie będę miała tutaj zaległości
arlecia wiem jak to jest z tym wstawaniem, ja mam o tyle dobrze od tego roku że Emi sobie jeść zrobi i idzie sama na bus szkolny którym też wraca, więc luzik;-)
justaa no ze skarbówką nie ma żartów, za przestępstwa finansowe to ciupa jak nic

mnie kiedyś ścigali o złotówke a się okazało że oni mi sa winni ok. 350zł ale oczywiście gdyby księgowa do tego nie doszła to siedzieli 2 lata cicho

To zestaw narzędzi na pewno go ucieszy, dobry pomysł;-) A wy macie mieszkanko w nowym budownictwie? pytam bo w starych gdzie są wysokie sufity widziałam u znajomego i w magazynach takie super antresole np. z materacem do spania i to bardzo fajny pomysł na mała przestrzeń. Nam tez ciasno, niby 60m2 ale pokoje dwa, Emi zajmuje jeden na codzień ale rzeczy też tam sa Julci która jest na weekendy a teraz mała do naszego pokoju dojdzie, wesoło się nam zapowiada nim (jesli w ogóle) się rozbudujemy
ewa81 to nie wina akurat tego producenta bo u każdego tak jest, kazda partia wypalana nie w jednym wsadzie może się różnić dlatego że nie da się temperatury idealnie ustawić n piecu a wystarczy setna stopnia i już odcień może być ciut inny . To samo dotyczy włoskich czy innych płytek
maruska ale dostał faktycznie prezent synuś

Umęczysz się tam ale kontrolowani jestescie widać sumiennie więc wszystko będzie dobrze i to najważniejsze;-)
mysza miała wczoraj taki sam nastrój jak ty i wcale mi jeszcze do końca nie przeszedł

ale to pewnie tez dlatego że na forum nie miałam czasu

mam nadzieję że dziś polepszył Ci się humorek
kacperek ja mam swoją pracę (a teraz jestem na L4 ) i M ma swoją a tą firme załozył na siebie M od kiedy jestem w ciązy żebym się nie nudziła

seksu ja też niet, pewnie pjęczyna juz zaszłam
justaa fajne łóżeczko, własnie cosik takiego szukam, zapisze sobie stronke
Vanilka widać Ci kolorowo na duszy:-)
kama mam nadzieje że dzis juz lepiej się czujesz, jeszcze nam chorób brakuje na końcówce jak człowiek ledwie chodzi

chciałabym w biegu urodzić

może znajdę na to chwilke

ja też zawsze do kobitek chodziłam ale jedna nie ma usg u siebie a druga miała długie terminy jak zaszłam a ja chciałam jak najszybciej do lekarza bo brzuch mnie mocno bolał i tak trafiłam do gina którego nawet wstyd mi było zapytac czy mogę uprawiać seks

a wczoraj na fotelu tak mnie coś długo po kostce pogłaskał i mówi rzeczywiście spuchnięta a ja poczułam że płone ze wstydu

Tak na marginesie zajadam tortille z sosem meksykańskim
maruśka mnie gin wczoraj zalecił magnez na puchnięcie. Ja brałam cały czas na skurcze ale od 2 tyg. nie brałam ( chciałam oszczędzić

) i kurcze chyba coś w tym jest bo napuchły mi własnie stopy i dłonie

ciśnienie jak zawsze 110/70 więc oki.i przepisał mi coś jeszcze ale M zabrał recepte.
Mój szef zadzwonił własnie z zastrzezonego a ja do niego że myslałam że to jakis wielbiciel a to on

bo się pytał o dziewczyne która złozyła cv a pracowała kiedyś ze mna gdzie indziej. Jako za osobą to za nią nie przepadałam ale jako pracownik była solidna więc powiedziałam prawde. Dzwoniła właśnie że się umówił z nia na rozmowe.
Jeszcze się okarze kurka że nie będę miała gdzie wrócić

ale może nie bo choc jeste jak mówi mój szef strasznie zakręcona to poprawiam mu zawsze humor smiechem
tiffi to fajnie że płytki wybrane, czyli idzie do przodu a kolejna rzecz z głowy;-) ciekawa jestem czy zamówicie wózek, pewnie doczytam jak dojde do wczorajszych godzin wieczornych:-)
niunia to bogato pojadłaś faktycznie:-)
Vanilka a mnie się nawet za kacem już tęskni
nadia chyba własnie wczesniejszy poród miała na mysli, tak mnie się zdaje

na ktg bez niczego mozna iśc i poprosić.
madzik super z wóziem, jak się tu "odrobie" skocze na zakupowy
cynamonka niezły design

żartuje, daj mi w łeb za takie głupie zarty kiedy tyle roboty przed tobą

chyba mi mój remont juz palma odbił
misslena ja kupię wręcz ze 3 pary tylko na pierwsze chwile majtasy a potem bawełniane, nasz połozna polecała że zdrowe.
agatka to miło że koleżanki tak Cię obkomplementowały
Vanilka ja z natury leń i byłoby mi najlepiej teraz w wyrku
ewelad ja też pierwszy raz w zyciu poczułam zgage własnie w tej ciązy i wogóle w tej mam chyba wszystkie typowe przypadłości

cóz, starośc nie radość
kasik mam nadzieję że Ciebie jelitówka nie dopadła.
ewcik a to drzwi wewnetrzne? bo jak tak to na 100% najpierw się kładzie podłoge a na nia ościeznice, inaczej musiałabyc podcinać skrzydła albo montowac oscieznice w powietrzu i różne cuda potem wychodzą. Zewnętrzne lepiej przed panelami. A czy macie otwory oki do zamówionych drzwi? bo z tym tez róznie bywa. Jakby co to pytaj bo ja w tym pracuje;-)
maruska ja bym tez się w takich nie rozebrała

moja kumpela chodziła do b. przystojnego gina i była zachwycona na co ja jej powiedziałam że jest swinka i zboczuchem a ona że ja jestem bo do baby chodze
Dobra, wysle bo jeszcze mi zniknie i sie wściekne i zaraz czytam dalej