M
madzik1980
Gość
Ja już wstałam bo wczoraj poszłam o 21 spać 
Maruśka a kiedy Cię wypuszczą ze szpitala?za tydzień czy już po tym weekendzie??
Perla ja Ci tez kochana zazdroszczę,że Twoja mała już na świecie
)-Przedemną jeszcze 2- 3 tyg tak myślę i będzie ta cesarka-gin mówił że najwcześniej koło 20 czerwca.
Jakieś humory złe mnei ostatnio dopadają i martwię się wszytskim-porodem,zdrowiem małej i takie tam.Przez cała ciąże było w miarę ok , a teraz jakis niepokój ,lęk itp, itd.
Maruśka podobno od jutra ciepło, a od niedzieli po 28-29 stopni i tak juz przez tydzien albo dwa-ja nie wiem jak ja wytrzymam takie upały z tym brzuchem.
Maruśka a kiedy Cię wypuszczą ze szpitala?za tydzień czy już po tym weekendzie??
Perla ja Ci tez kochana zazdroszczę,że Twoja mała już na świecie
Jakieś humory złe mnei ostatnio dopadają i martwię się wszytskim-porodem,zdrowiem małej i takie tam.Przez cała ciąże było w miarę ok , a teraz jakis niepokój ,lęk itp, itd.
Maruśka podobno od jutra ciepło, a od niedzieli po 28-29 stopni i tak juz przez tydzien albo dwa-ja nie wiem jak ja wytrzymam takie upały z tym brzuchem.
dawno takiego widoku nie było
tylko wietrzysko okropne, byłam po pieczywo, to normalnie wyglądałam jak einstein, tak mi włosy rozwiało

jakoś nie mam głowy teraz do nauki

Dostał nagrode i dalej śpi