reklama

Lipiec 2010

reklama
Masz racje jak kłuc to za jednym zamachem od razu.

A jak bedziesz miala robioną glukoze. Ciekawi mnie bo jak ja mialam to byl tydzien chyba 15-16 i musialam na czczo wypic takie cos feee i potem za godzine pobieraną krew od wypicia tego świństwa.
Pamiętam jak dzis, Wipiłam, wszystko mi sie cofało i jechalam samochodem do laboratorium myslalam ze nie dojade, wczesniej kupilam sobie w sklepie bulke i soczek aby po pobraniu krwi od razu cos zjesc.

Masz racje jak kłuc to za jednym zamachem od razu.

A jak bedziesz miala robioną glukoze. Ciekawi mnie bo jak ja mialam to byl tydzien chyba 15-16 i musialam na czczo wypic takie cos feee i potem za godzine pobieraną krew od wypicia tego świństwa.
Pamiętam jak dzis, Wipiłam, wszystko mi sie cofało i jechalam samochodem do laboratorium myslalam ze nie dojade, wczesniej kupilam sobie w sklepie bulke i soczek aby po pobraniu krwi od razu cos zjesc.

Nie mam pojęcia jak to ma wyglądać!! Jutro się dowiem. Ide na czczo bo do innych badań potrzeba!!
A z tą glukoza to nawet nie strasz!!!

Na pewno nie bedzie tak zle. Dobrze, ze idziesz i na miejscu masz to wszystko robic, ja w domu musialam sama przyządzac i wypic a potem szybko jechac. No i mialam okrez gdzie zle sie czulam, wymioty i zapchy źle na mnie dzialaly wiec na pewno u Ciebie nie bedzie zle. powodzonka i bedziesz miala juz to za sobą.

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
ja juz po wizycie,wdzialam tylko malutka kropeczke na monitorze ale mimo to jestem bardzo szczesliwa.
pobrano mi krew do zrobienia koniecznych badan.
klejna wizyta 19 wtedy zobacze cos wiecej i juz doczekac sie nie moge.
ogolnie wszystko w porzadku,mam sie nie forsowac,jesc kwas,zdrowo odzywiac i uwazac na siebie.
dostalam wielka torbe z roznymi informacjami,gazetami,gazdzetami.
ogolnie jestem bardzo zadowolona

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
ja juz po wizycie,wdzialam tylko malutka kropeczke na monitorze ale mimo to jestem bardzo szczesliwa.
pobrano mi krew do zrobienia koniecznych badan.
klejna wizyta 19 wtedy zobacze cos wiecej i juz doczekac sie nie moge.
ogolnie wszystko w porzadku,mam sie nie forsowac,jesc kwas,zdrowo odzywiac i uwazac na siebie.
dostalam wielka torbe z roznymi informacjami,gazetami,gazdzetami.
ogolnie jestem bardzo zadowolona

Super że wszytsko ok!! Pewnie jesteś teraz bardziej spokojna. Teraz musimy cierpliwie czekać aby nasze fasolki zdrowo i szybko się rozwijały!!

A u lekarza byłaś prywatnie czy na NFZ?
Ile u Was kosztuje wizyta prywatna???

Kama gratuluje. Cieszę sie, ze juz po wizycie i widziałas malutki pęcherzyk na monitorze. Super, ze juz za 2,5 tyg do lekarza znowu.

Teraz czekamy na kolejne wizyty pozostałych dziewczyn no i moją.
Chyba jak na razie ja jestem z najmłodszym terminem.

Te czekanie jest najgorsze i odliczanie tygodni

aisim tez mi sie wydaje, ze bedziesz miala robiona glukoze z krwi. To lepiej.

reklama
Super że wszytsko ok!! Pewnie jesteś teraz bardziej spokojna. Teraz musimy cierpliwie czekać aby nasze fasolki zdrowo i szybko się rozwijały!!

A u lekarza byłaś prywatnie czy na NFZ?
Ile u Was kosztuje wizyta prywatna???

ja chodze tutaj z kasy chorych bo tutaj nie ma czegos takiego jak prywatne wizyty.musze tylko na kwartal zaplacic 10€ i reszte badan ma za darmo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry