reklama

Lipiec 2010

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gin i czekam na wieści! Ja jestem bardzo niecierpliwa, i szczerze mówiąc, jak sobie pomyśle że aż tak długo muszę czekać na pierwsze USG to aż mnie trzęsie!!! Może powinnam iść do innego, prywatnie, np. w tym tygodniu. Bo prawdę mówiąc to pierwsze USG będzie robione (według moich obliczeń) jak będzie już prawie 8 tydzień, czy to normalne?
Witaj ;-);-)
no niby ksiazkowo pierwsze powinno byc w 8 tygodniu .;-)

reklama
dziewczyny trzymam kciuki za wszsytkie dzisiaejsze wizyty!! no i pochwalcie się oczywiscie po wizycie !!! przyneisiecie napewno dsame dobre wiesci!!!! :-):-):-) trzymajcie sie i bez stresu!!!

Witam
Również trzymam za Was i wasze fasolki kciuki.Będzie wszystko ok. ;-)
Vanilka ty się niczym nie martw :tak: Jeszcze 2 dni i będziesz miała swoją połóweczkę przy sobie ;-)
A moja połóweczka już jutro w nocy przyjedzie.Idę więc na zakupy jakieś.

Witam
Również trzymam za Was i wasze fasolki kciuki.Będzie wszystko ok. ;-)
Vanilka ty się niczym nie martw :tak: Jeszcze 2 dni i będziesz miała swoją połóweczkę przy sobie ;-)
A moja połóweczka już jutro w nocy przyjedzie.Idę więc na zakupy jakieś.

Angelie a Ty jak się dzisiaj czujesz!!??
Pewnie podekscytowana jesteś, że Twój ukochany wraca !! Wcale Ci się nie dziwie też nie mogłąbym się doczekać!:-)

Angelie a Ty jak się dzisiaj czujesz!!??
Pewnie podekscytowana jesteś, że Twój ukochany wraca !! Wcale Ci się nie dziwie też nie mogłąbym się doczekać!:-)

U mnie dziś ok tylko jak zwykle śpiąca ale nie długo to nadrobię :-D
Oj tak jestem baaaaardzo podekscytowana. Już spakowałam dla niego prezencik - śliczne maleńkie buciki,zakupy zrobione, posprzątane a jutro od rana do wieczorka dzień dla urody :-)
A jak u Ciebie samopoczucie Asim??

U mnie dziś ok tylko jak zwykle śpiąca ale nie długo to nadrobię :-D
Oj tak jestem baaaaardzo podekscytowana. Już spakowałam dla niego prezencik - śliczne maleńkie buciki,zakupy zrobione, posprzątane a jutro od rana do wieczorka dzień dla urody :-)
A jak u Ciebie samopoczucie Asim??

Hmm no to romantyczny wieczór się szykuje!! Udanej zabawy życzę!!
U mnie - nic ciekawego, jestem w pracy trochę mi przeszło z tymi nudnościami rannymi (jesli to mozna nazwać tym, nigdy nie miałam wiec nie wiem czy to napewno to:-)), jakoś apetyt dziś mnie opuścił i senna jestem, a tu do 15:30 trzeba pracowac , a przynajmniej udawać że coś się robi!!

A Ty jesteś teraz w Polsce?? :-)

Hmm no to romantyczny wieczór się szykuje!! Udanej zabawy życzę!!
U mnie - nic ciekawego, jestem w pracy trochę mi przeszło z tymi nudnościami rannymi (jesli to mozna nazwać tym, nigdy nie miałam wiec nie wiem czy to napewno to:-)), jakoś apetyt dziś mnie opuścił i senna jestem, a tu do 15:30 trzeba pracowac , a przynajmniej udawać że coś się robi!!

A Ty jesteś teraz w Polsce?? :-)

A dziękuję, dziękuję :-D:-D:-D:-D
To już nie długo do domciu będziesz szła ;-) A ja do pracy dopiero po południu i znowu do północy :eek: Ale dziś ostatni dzień i 2 dni wolnego:-)
Niestety bardzo bym chciała być w Polsce - nie dostałam urlopu więc siedzę w UK :wściekła/y:

A dziękuję, dziękuję :-D:-D:-D:-D
To już nie długo do domciu będziesz szła ;-) A ja do pracy dopiero po południu i znowu do północy :eek: Ale dziś ostatni dzień i 2 dni wolnego:-)
Niestety bardzo bym chciała być w Polsce - nie dostałam urlopu więc siedzę w UK :wściekła/y:

A co robis zjeśli można wiedzieć??
szkoda ze nie mogłas pojechać w odwiedzinki do domu!!

Angelie ale super romantycny wieczorek sie szykuje. Super

Jeśli chodzi o widocznosc na usg to ja z pierwsza ciążą poszlam szybko bo niecały 5 tydzien byl i bylo widać pęcherzyk, lekarz kazał mi przyjsc jeszcze w 7 tyg z badaniami aby zobaczyc czy bije serduszko.
Jak macie mozliwosc to zrobcie juz sobie badanka morfologie i mocz no i badanie na toksoplazmoze aby na pierwsze badanie isc juz przygotowanym.

reklama
aisim co ja teraz robię? a no siedzę i jednym okiem patrzę na TV a drugim w komputer i piszę z Wami.Ale robi mi się coraz bardziej sennie :-D

Arlecia wieczorek będę miała napewno cudowny - wkońcu będę mogła powiedzieć mojemu Skarbowi o naszej fasolce :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry