reklama

Lipiec 2010

Ja po I wizycie dostałąm skierowanie na badania określenia grupy krwi, glukoze i mocz.
Morfologie robiłam miesiąc temu sama bo miałąm problemy z anemia, ale o tym już Wam pisałam.
Na toksoplazmoze nie dostałam skierowania :eek: czy to badanie jest konieczne!!?

reklama
aisim co ja teraz robię? a no siedzę i jednym okiem patrzę na TV a drugim w komputer i piszę z Wami.Ale robi mi się coraz bardziej sennie :-D

Arlecia wieczorek będę miała napewno cudowny - wkońcu będę mogła powiedzieć mojemu Skarbowi o naszej fasolce :-)

Pytałam czym sie w pracy zajmujesz!! że pracujesz w takich dziwnych godinach!! Ciężarnym nuie można pracowac na zmiany i w porze nocnej!! ale to mówią polskie rpzepisy!!

Hej dziewczyny:-)
Nie było mnie troszke, a wy piszecie jak szalone:-D
Mnie wczoraj wieczorem po soku pomarańcczowym dopadły takie mdłości, że szok:szok: poza tym ciągle jestm głodna, odrzuciło mnie od słodyczy-które kochałam !!! ale, za to kocham mięso:zawstydzona/y: dodam, że 5 lat byłam wegetarianką!!! co to ciąża nie robi z człowiekiem:-D

Witam wszystkie nowe mamusie;-)

Ja po I wizycie dostałąm skierowanie na badania określenia grupy krwi, glukoze i mocz.
Morfologie robiłam miesiąc temu sama bo miałąm problemy z anemia, ale o tym już Wam pisałam.
Na toksoplazmoze nie dostałam skierowania :eek: czy to badanie jest konieczne!!?

Jest bardzo konieczne. Toksoplazmoza jest bardzo niebezpieczna, ale wykrytą można leczyć.

Więc zrób to badanie. ;-)

Pytałam czym sie w pracy zajmujesz!! że pracujesz w takich dziwnych godinach!! Ciężarnym nuie można pracowac na zmiany i w porze nocnej!! ale to mówią polskie rpzepisy!!

Aaaaa kurcze ostatnio ciężko mi się skupić i nie załapałam.Przepraszam
No więc pracuje w pizzerii.Jest czynna od 11-tej do 24-tej a ja zawsze miałam popołudniówki bo mój też tak pracuje.Nie wiem co mój szef wymyśli ale narazie czeka na zaświadczenie od lekarza że jestem w ciąży.Mam tylko nadzieje,że mi nie zabierze godzin bo teraz pieniążki potrzebne :no: Niue wiem jak tu jest dokładnie z przepisami ale koleżanka z pracy była w ciąży w zeszłym roku i pracowała najpóźniej do 22-giej ale miała mniej godzin :wściekła/y:

Aaaaa kurcze ostatnio ciężko mi się skupić i nie załapałam.Przepraszam
No więc pracuje w pizzerii.Jest czynna od 11-tej do 24-tej a ja zawsze miałam popołudniówki bo mój też tak pracuje.Nie wiem co mój szef wymyśli ale narazie czeka na zaświadczenie od lekarza że jestem w ciąży.Mam tylko nadzieje,że mi nie zabierze godzin bo teraz pieniążki potrzebne :no: Niue wiem jak tu jest dokładnie z przepisami ale koleżanka z pracy była w ciąży w zeszłym roku i pracowała najpóźniej do 22-giej ale miała mniej godzin :wściekła/y:

Nie martw się u mnie ze skupieniem się też ostatnio kiepsko ;-) chyba taki urok ciąży.
Zapewne przepisy w UK są zupełnie inne, ale zorientuj się w tym temacie!! bo z czasem brzuszek Ci będzie ciążył i może być Ci ciężko!!

Aisim badanie jest konieczne i juz na pierwszej wizycie lekarz powinien dac ci skierowanie, czesto dziewczyny robią sobie same. Ja robilam jej 2 tygodnie temu. HI nie wiedzialam, ze cos sie kręci.
jutro ide z małą na badania wiec przy okazji zrobie sobie swoje.

Aisim badanie jest konieczne i juz na pierwszej wizycie lekarz powinien dac ci skierowanie, czesto dziewczyny robią sobie same. Ja robilam jej 2 tygodnie temu. HI nie wiedzialam, ze cos sie kręci.
jutro ide z małą na badania wiec przy okazji zrobie sobie swoje.

Ja też jutro ide na glukozę i określenie grupy krwi to zrobie dodatkowo i na toksoplazmozę!! Jak mają kłuć to za jednym zamachem! :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry