reklama

Lipiec 2010

Witam z rana :-)
Ja też dzisiaj na pierwszą wizytę do lekarza się wybieram :tak:
Boję się strasznie ...jakbym conajmniej do dentysty szła :-)
Jeszcze do tego dzisiaj mam wolne od pracy....tak to w pracy bym nie myślała a jak się siedzi w domu to tylko jedna myśl....co to będzie.
Chyba muszę trochę za sprzątanie się wziąść to czas minie do 16:00.
Jak tam samopoczucie dziewczęta???

reklama
i ja witam z rana:)
wczoraj padlam jak mucha po 21 i przed chwileczka wstalam a pospalabym jeszcze ho ho
teraz zajadam sniadanko i ogladam tv
ja dzisiaj pierszy raz do lekarza i boje strasznie

suwaczka zmontuje po wizycie

Mocno trzymam kciuki za Twoją wizytę u lekarza!! Jak wrócisz melduj nam tu zaraz dobre wieści!!! czekamy:-)

Witam z rana :-)
Ja też dzisiaj na pierwszą wizytę do lekarza się wybieram :tak:
Boję się strasznie ...jakbym conajmniej do dentysty szła :-)
Jeszcze do tego dzisiaj mam wolne od pracy....tak to w pracy bym nie myślała a jak się siedzi w domu to tylko jedna myśl....co to będzie.
Chyba muszę trochę za sprzątanie się wziąść to czas minie do 16:00.
Jak tam samopoczucie dziewczęta???

Megi ty też melduj od razu po wizycie co i jak!! Trzymam kciuki za fasolinkę i za dzielną mamuśkę!!:-)

Tak czarna plamka z obwódką! Lekarka powiedziała, że jak na taki młody czas ciąży to super że coś dało się zobaczyć na USG. Kolejna wizyta 13 lub 17.11!!
Patrzyłam na USG dziewczyn z czerwca i w tym samym czasie wyglądały podobnie!!:-) to chyba wszytko dobrze!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gin i czekam na wieści! Ja jestem bardzo niecierpliwa, i szczerze mówiąc, jak sobie pomyśle że aż tak długo muszę czekać na pierwsze USG to aż mnie trzęsie!!! Może powinnam iść do innego, prywatnie, np. w tym tygodniu. Bo prawdę mówiąc to pierwsze USG będzie robione (według moich obliczeń) jak będzie już prawie 8 tydzień, czy to normalne?

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gin i czekam na wieści! Ja jestem bardzo niecierpliwa, i szczerze mówiąc, jak sobie pomyśle że aż tak długo muszę czekać na pierwsze USG to aż mnie trzęsie!!! Może powinnam iść do innego, prywatnie, np. w tym tygodniu. Bo prawdę mówiąc to pierwsze USG będzie robione (według moich obliczeń) jak będzie już prawie 8 tydzień, czy to normalne?

Kasiek przynajmniej będzie już widać coś konkretnego!! ale przyznam szczerze że też nie wytrzymałabym z ciekawości i nerwów i poszła prywatnie na USG żeby coś było juz wiadomo!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry