reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam przyszłe mamusie! Chyba powinnam do Was dołączyć bo raczej się Lipiec zapowiada, niby koniec Czerwca, ale wiadomo jak to bywa... pierwsza wizyta u gina nie udana, tzn. nawet nie robił USG bo powiedział że się pośpieszyłam i jeszcze nic nie będzie widać (było to 3 dni po spodziewanej @) Następna wizyta dopiero 13.11, mam wielką nadzieję że już się wszystko wyjaśni, bo teraz naprawdę żyję w niepewności. Tym bardziej że jest to moja pierwsza ciąża. Kilka dni po spodziewanej @ robiłam 4 testy, wszystkie pozytywne... ostatnia @ 21.09, cykl ZAWSZE 28 dni. Jeśli któraś z Was robiła już USG i widać fasolkę, niech się podzieli fotką, chciałabym zobaczyć czego powinnam się spodziewać! Pozdrawiam gorąco :)

czesc dziewczyny!!
Wtaj Kasiek w naszym gronie!!! Co do USG ja byłam, ale nie ma się co nastawiać bo widać w 4 tygodniu tylko czarną plamkę - ale mimo to widok uroczy!!

Widzę że tu jakaś cisza od rana, pewnie jeszcze słodko śpicie,a ja niestety już od 7:30 w pracy. Moje drogie dzią miałam pierwszy dzień kiedy po przebudzeniu zaczęło zbierac mnie na wymioty i podnosić. Tak kilka razy z rzędu. Koszmarne uczucie!! :no:Apetyt dziś mnie jakoś opuścił jakiś zwrot o 360 stopni i nagła zmiana upodobań!!
Miłego dnia Wam życzę!!:-)

i ja witam z rana:)
wczoraj padlam jak mucha po 21 i przed chwileczka wstalam a pospalabym jeszcze ho ho
teraz zajadam sniadanko i ogladam tv
ja dzisiaj pierszy raz do lekarza i boje strasznie

suwaczka zmontuje po wizycie

hej hej

Witam z rana. Zrobiłam suwaczek, trudno co ma byc to będzie. :tak:

Aisim - no to moze juz sie zaczyna. Ale kiedys słyszałam, ze jak są wymioty i mdłosci to znaczy, ze zarodek dobrze sie zagnieżdził. Ale wiem, ze uczycie niezbyt fajne, Mialam tak z pierwszą ciażą. Na razie poki co nic. Jedynie o wczoraj mam biegunki, Hmm tez nie są zawesole.

Kama trzymam kciuki za Twoją wizytę u lekarza. Koeniecznie daj znać jak i co.

Kasiek witaj w naszym gronie

A gdzie sie podziewa Vanilka i reszta??

dzieki arelcia na pewno sie odezwe i dam znac co i jak, komus musze sie wygadac bo najblizszym to dopiero na swieta chcemy sie pochwalic.
ja tez jeszcze nie wymiotywalam ale mnie juz tak z rana kilka razy pomdlilo a biegunke mialam przedwczoraj-na prawde nic ciekawego :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry