reklama

Lipiec 2010

Witam nowe przyszłe mamuski. Cieszę sie, ze nas tu przybywa. :-):-):-)

Dziewczyny z tym plamieniem to jest róznie. Znam dziewczyny co mialy plamienia i skonczyło sie wszystko dobrze i urodziły zdrowe śliczne dzidziusie. Wiem, ze kazda plamka to ogromny stres, Ja sama lata non stop do łazienki i patrze czy nic nie ma. Jestem dopiero 4 dni po spodziewanej @
Na bete hcg chce jechac we wtorek. Dodam, ze objawów żadnych nie mam. Jedynie jestem senna i przespałabym caly dzien. O drugiego dzidziusia staralismy sie i udało sie za drugim razem aż w to nie wierze.

reklama
nutella faktycznie terminy mamy identyczne...:-) i to plamienie w tym samym czasie , może to naturalne :-)Fajnie by było urodzić dzieciaczki w tym samym terminie:-D

Ja z moją małą mdłości miałam od 5 tygodnia i wymioty non stop, schudłam 2 kg i martwiłam się tym, a teraz się martwię ,bo mdłości ani widu ani słychu, a dupeczka rośnie. Już nie mieszcze się w moje standardowe jeansy i brzuszek już wypchało , a z Nikunią to dopiero coś było widać w 4 miesiącu :-)

Pozdrawiam:blink:

Ostatnia edycja:
Ja tam właśnie czekam z tym suwaczkiem, bo się jeszcze boję.
Ale w sumie nigdy przesądna nie byłam, więc zrobię, co ma być to będzie :)
nutella i ta beta też nam podobnie skoczyła 23.10 miałam 186, a 3 dni potem 1004 miU/ml :)

Ostatnia edycja:
ja bety nie robiłam bo odrazu miaklam 2 testy pozyt.
kurna ide w przyszłym tyg dokładnie 9 list. w swoje urodziny do lekarza na usg! trzese portami zeby było dobrze!! ahhh jak ja przezyje ten pierwszy trymestr :-(:-(:-(:-(:-(:-(
trymestr jasne! ja ledwo po studiach to jeszcze mi w głowie semestry :D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry