• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

madzik nooo chyba tylko my taki kibicki :happy2:

tiffi przez te burze w pl tez nie mialam obrazu :wściekła/y:i koncowki meczu nie widzialam bo obraz zanikl :wściekła/y:

jem sobie kanapki i do nich ogoreczki malosolne wlasnej roboty :tak:wyczailam w polskim sklepie ogoreczki wiec zrobilam zeby jeszcze sie najesc puki moge ;-)choc tez nie sa wskazane bo mega soli maja no ale ....;-)

reklama
hello:-)

u nas dzisiaj też zimno się zrobiło-16 stopni:confused: a po południu jedziemy na rodzinnego grilla.. co prawda słońce przebija przez chmury, mam nadzieję, że słońce będzie, ale upału niet;-)

ciekawe, jak tam kama:confused:

miłego dzionka:-)

Dzień dobry. U na pogoda do niczego zimno i co chwile pada. Ja dzisiaj jakąś depresje mam. W nocy budziłam sie bo brzuch bolał nie wiem czy do szpitala nie pojedziemy.

czesc dziewczynki-łoj ja mnie dzis brzuch pobolewa,ale za to w koncu sie wyspałam i nawet troche mniejsza opuchlizne mam ,zaraz trzeba sie brac za robote bo zostało tylko pare dni i ..... ide nadrobic co tam dzis naskrobałyscie

tiffi gin zlecił antybiotyk, który już biorę i we wtorek powtarzam badania by zobaczyć czy jest jakaś poprawa.........pozostaje czekanie i nadzieja, że to nie zatrucie ciążowe, bo jeszcze mi tego trzeba, a to, że wyniki krwi takie a nie inne oznaczają dla mnie że muszę jak najszybciej usunąć woreczek żółciowy, bo sieje mi na wszystko, w tym na mała niestety i też się własnie boję, jaki to ma na nią wpływ...........ehhhhhhhhhhhhhhhhhh normalnie wyć się chce

hejka!:-)

dziś naprawde super powietrze,jest czym oddychać w końcu
wczoraj jeszcze do 20 sprzątaliśmy ale juz wszystko na cacy zrobione,każdy kacik wysprzątany, to cud że nie urodziłam przy tej robocie, od dziś słodka laba i czekanie na dzidziusia
M wczoraj wieczorem pojechał do kolegi na piwko a ja cola, chipsy i patrzałam na meczyk

madzik vanilka ja też patrze na meczyki, :tak: nawet sobie pisze wyniki w takiej ksiażeczce co była dołączona do jakiejś gazety i tam wszystko opisane,kto gra,kiedy, i wyniki mozna wpisywac

atabe a juz się chyba uspokoiły te wyniki no nie? a teraz zaś, no nic,musisz brać antybiotyk i dbać o woreczek, zdrówka!

kama gdzie Ty?

jade do sklepów na poszukiwanie sukienki takiej jak Madzia sobie kupiła w H&M, albo kupie tą albo poogladam jeszcze,dostałam na maila wiadomość ze w reserved są promocje sukienek za 39zł,to się zobaczy

miłej niedzieli

Tiffi - mnie to by się nawet takiego schabika nie chciało robić :-D W ogóle nie mam zdolności kulinarnych do mięsa. Zawsze coś spartolę, albo za słabo przyprawię. Ale pomysł nie głupi, zwłaszcza, że znowu nie mam pomysłu na obiad.
Przejdę się do stonki i może zakupię jakieś mięsiwo. Ostatnio lasagne za mną chodzi.
Anetka - udanych zakupów życzę. Mam nadzieję, że znajdziesz jakąś ładną sukieneczkę. Ja bym też chciała, ale bez getrów pod nią, to chyba bym nie wyszła. Mam większy cellulit z przodu nad kolanami, niż z tyłu. Wyglądam fatalnie ;-)
Dzamenko - no-spę weź i poczytaj trochę. Ale się nie przemęczaj. Niedziela jest trzeba odpoczywać :-D
Ja oczywiście łamię zasady. Jakby mój dziadek mnie zobaczył to mam wpierdziel - zawsze mówi, że niedzielna robota w g**** się obraca :-D A ja już zrobiłam pranko, umyłam lodówkę, wysprzątałam kuchnię. M zrobił łazienkę i poodkurzał. Zostały jeszcze podłogi do umycia. Chyba na mnie czekają...
Vanilka - ja tam z pogody jestem zadowolona. I tak mi gorąco, ale przynajmniej nie ma skwaru. Na dworze jest ok. 20 stopni, jak nie więcej, ale przynajmniej słońca nie ma cały czas.

M trochę posprzątał z rana i jakiś humorzasty się zrobił. Zaraz mu te chimery z dupy wytrzepię... Choć raz kibel wyszorował, zawsze ja musiałam. I już mu nie pasuje. Teraz idzie do sklepu... I znowu marudzi...

Ostatnia edycja:
Tiffi - mnie to by się nawet takiego schabika nie chciało robić :-D W ogóle nie mam zdolności kulinarnych do mięsa. Zawsze coś spartolę, albo za słabo przyprawię. Ale pomysł nie głupi, zwłaszcza, że znowu nie mam pomysłu na obiad.
Przejdę się do stonki i może zakupię jakieś mięsiwo. Ostatnio lasagne za mną chodzi.
Anetka - udanych zakupów życzę. Mam nadzieję, że znajdziesz jakąś ładną sukieneczkę. Ja bym też chciała, ale bez getrów pod nią, to chyba bym nie wyszła. Mam większy cellulit z przodu nad kolanami, niż z tyłu. Wyglądam fatalnie ;-)
Dzamenko - no-spę weź i poczytaj trochę. Ale się nie przemęczaj. Niedziela jest trzeba odpoczywać :-D
Ja oczywiście łamię zasady. Jakby mój dziadek mnie zobaczył to mam wpierdziel - zawsze mówi, że niedzielna robota w g**** się obraca :-D A ja już zrobiłam pranko, umyłam lodówkę, wysprzątałam kuchnię. M zrobił łazienkę i poodkurzał. Zostały jeszcze podłogi do umycia. Chyba na mnie czekają...
Vanilka - ja tam z pogody jestem zadowolona. I tak mi gorąco, ale przynajmniej nie ma skwaru. Na dworze jest ok. 20 stopni, jak nie więcej, ale przynajmniej słońca nie ma cały czas.

M trochę posprzątał z rana i jakiś humorzasty się zrobił. Zaraz mu te chimery z dupy wytrzepię... Choć raz kibel wyszorował, zawsze ja musiałam. I już mu nie pasuje. Teraz idzie do sklepu... I znowu marudzi...

Gratulacje mysza, bo Twój to przynajmniej wstał! J amojego budze od godziny i tylko słysze jeszcze 10 min, jeszcze 15 min!! Kurna kto mu karze grac lub sie w TV gapić do 2 w nocy!! A potem mi dzień deorganizuje!!
Chyba focha zaraz strzelę, albo powiem że mi wody odeszły to zaraz go na nogi postawi!!

Anetka - udanych zakupów, ja też się po jakąc kieckę przewiewną dziś wybieram i koniecznie muszę zjeść gofra z fruzeliną wiśniową, bo za mną chodzi już od paru dni!!

Dzamena - Ty dziś nakaz na kanape i palec wskazujący w ruch!! Bo jak nie to mam przeczucie że moje obstwaianie że kolejna będziesz w kolejc się sprawdzi!! Ale chyba po Kamie, bo to dość dziwne że sie jeszcze nie pokazała o tej porze!!

Vanillka - a u Ciebie kolejny dzionek taki jak wczoraj z grillem i dobrociami z niego!!
Kobitko jeszcze 4 dni, ale Ci fajnie!!

Atabe - będzie dobrze po antybiotykach napewno się poprawi!!

U mnie pogoda w dechę, nie za zimno nie za gorąco, mogło by już tak zostać do końca lipca))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry