M
madzik1980
Gość
Atabe to kiedy wyniki?dzisiaj?trzyamm kciuki mocno!!! Widzę,że jutro dzień wizyt-ja sobie walnęłam drzemkę 30 minutową 
Fajna pogoda u nas-taka w sam raz,ale ja nigdzie nie wychodzę-mama już mnie chciała na zakupy do centrum handlowego wyciągnąc-kusi mnie to ale obieccałam sobie że do wizyty siedzę w domu
)
Mysza udanych zakupów-ja już dzisiaj wciągnęlam truskawy
)
Ewelad z tymi szablonami to tak jest-nasz też wyszedł tak sobie ,znaczy z bliska katastrofa,ale na to akurat w tym miejscu u nas nikt z bliska nie patrzy-A dodam że moje M pomagał mój tata,a on ma super zdolności manualne,ale nawet to nie pomogło-to jest barzdo trudno zrobić!!
Fajna pogoda u nas-taka w sam raz,ale ja nigdzie nie wychodzę-mama już mnie chciała na zakupy do centrum handlowego wyciągnąc-kusi mnie to ale obieccałam sobie że do wizyty siedzę w domu
Mysza udanych zakupów-ja już dzisiaj wciągnęlam truskawy
Ewelad z tymi szablonami to tak jest-nasz też wyszedł tak sobie ,znaczy z bliska katastrofa,ale na to akurat w tym miejscu u nas nikt z bliska nie patrzy-A dodam że moje M pomagał mój tata,a on ma super zdolności manualne,ale nawet to nie pomogło-to jest barzdo trudno zrobić!!
, niewyspane. Ja dzis bylam w szpitalu - zameldowac sie i popatrzec jak tam jest. Mam 30km, wyrabiam te trase w 30 min, nie jest zle. Szpital spoko. Mozna rodzic na lezaco, wiszaco, stojaco, na podlodze, lozku, pilce w wodzie i jak tylko ma sie ochote. W szpitalu zapewniaja wszystko, kazali zabrac tylko karte ciazy i ewentualnie koszulke do karmienia dla siebie. Cala baza higieniczna, ciuszki dla maluszka, rogale do karmienia itp sa. Pytal mnie lekarz czy zycze sobie pojedynczy pokoj i chyba sobie zazycze, bo ostatnio lezalam z babka, do ktorej przychodzily tabuny odwiedzajacych, staly chyba ze 4 wazony kwiatow i zapach byl odurzajacy, poza tym ogladala 24h na dobe tv ( 4 doba po cesarce - nuda ) i ciagle dzwonila po pielegniarki, albo gadala przez tel. Poza tym bardzo mily personel i troche mnie to wszystko rozluznilo. Dla meza tez nic nie trzeba, tak jak stoi tak wchodzi na porodowke, tylko rece dezynfekuje. Tak bylo z reszta i poprzednio.
JESZCZE ;-);-);-)