reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Najbardziej mi odpowiada "przyjemne z pożytecznym" a stymulacje sutków można z tym połączyć

Jutro M rano wraca z pracy więc trzeba będzie zacząć działać ;p

oglądam na polsacie powtórkę kabaretonu i jak były propozycje piosenek na euro KSM to popłakałam się ze śmiechu, szkoda, że za pół godz koniec

Ostatnia edycja:
Ja nie mam w majtach nic. :-D
Agatko pewno szyjka się otwiera i stąd ten podbarwiony śluz. U mnie cisza jak makiem zasiał :-D
Magdzia - ale zaszalałaś z tymi lodzikami... aż mi ślinka cieknie. Zjadłabym kaktusiki.

Witam Duopaczki i Rozpakowane!!!!
Ja dzisiaj leżakuje w łóżku,bo muszę jak najszybciej wypędzić choróbsko z siebie..Najlepiej,żeby jutro nie było po nieju śladu,bo jutro mam ginka,a poza tym to już mam dosyć kichania i kaszlenia:eek::confused2::crazy:...Na szczęście nie mam gorączki,bo wtedy to bym musiała iść do lekarza i antybiotyki..Jak narazie domowe mikstury sobie zapodaje...
Oznajmiłam dzisiaj Sarci,żeby sobie troszkę posiedziała w brzuszku,bo ja nie mam ochoty przeć..nie mam siły...
Widzę,że się nudzicie..ohhh..jeszcze troszkę i będziemy miały tak napięty grafik dnia przez nasze Maleństwa,że będziemy tęsknić za nudą..hihi...
Idę się położyć na chwilkę...
a Tak wogóle laseczki Wy bierzecie do szpitala na te kilka dni ciuszki dla Bobasków..bo z tego co czytałam to u mnie w szpitalu dawają ubranka i beciki szpitalne,ale nie wiem czy mogę mieć swoje ciuszki..
Jutro muszę torbę spakować,bo jakoś nie miałam czasu..

hej kochane

Ale jestem dzis wypluta. Spalabym i lezała. Wczesniej pojechalam do galerii po kwiatki bo corcia ma jutro zakonczenie roku w przedszklu i wypadało kupic jakies kwiatuszki dla pań.
Ona ma tyle tych pań w przedszkolu, ze kupilam dla wszystkich po jednej różyczce z z brokacikiem i z rafią a dla dwoch pań wychowawczyn kwiatuszki w koszyczku.

vanilka ogladałam twojego skarbusia. Słodki jest. ma śliczną buziunie i takie pulchniutkie rączki. A jak Gabryś?

Na pewno wszystko sie okaze w praniu jak to bedzie ze starszakami naszymi. Ja jestem ciekawa jak to bedzie z Kornelką. Niby do niej tak teraz nie dociera bo przyzwyczaiła sie do brzusia oddala jeden swoj pokoj i mowi ze to pokoj dzidziusia, kolezankom nie pozawala sie tam bawic aby nie nabrudzic no ale wiadomo jak to pozniej bedzie. Zazdrosc na pewno bedzie troche.

witam :)

widzę, że dziś się żadna nie rozdwaja. I pięknie, czekajcie na mnie do końca lipca :laugh2:

Byliśmy z M na targach Mother&baby i wróciłam obładowana jak wielbłąd, mogę hurtownię w domu teraz otworzyć - buletek, smoczków, do wyboru, do koloru:-) Kupiłam od razu te nakładki z aventu do karmienia, bo były po 13zł, a w aptece są po 19.

Wreszcie u mnie błysk i nawet jestem już spakowana jakby co a M robi pierwsze w życiu kotlety:-D

ewelad moja też czasem jak się wypnie to jakby miał mi brzuch pęknąć i jakby jej kształt niemal było widać, pewnie się tam w środku przeciągają:-p Myślę że nic w tym niepokojącego.

mysza niezły spontan remontowy:-D

madzik to dopiero kilka dni, raz dwa wrócisz do wagi, zobaczysz, 5 kilo to nic;-) z tym jedzeniem to ty biedna, niestety nas tam obiadkami w szpitalach nie rozpieszczają:-p Kołyska cudo, piękna po prostu:-)

Vanilka W ogródeczku będzie wam dobrze;-)

atabe
to widzę dorwałaś M:-D Mój twardy, tzn. w opieraniu się:-D:-p

kama o następna dorwała:-D to ja jakaś widać nieudolna:-p:laugh2:

madzik to dobrze z wynikami i ciśnieniem, tym bliżej do domku:tak:

atabe to pardon, nie chciałam Ci się wcinać w parade:-D Niestety znieczulica jest ale my możemy to zmienić choć , to potrwa, poprzez nasze dzieci:tak:

kama ale ambitne plany:-D

mysza
zmiana planów, klusek niet, były fryty i kotlet w wykonaniu M i miałam udawać przed M ale naprawde bardzo dobry mu wyszedł:-)

ewelad my też już po głosowaniu choc mi się baaardzo nie chciało z domku wychodzić:-p

agatha ja nie mam, to na czopka mi wygląda sądząc z opisu dziewczyn które toto widziały:-p

Vanilka te pierwsze dni wystarczy przetrwać żeby laktacja się unormowała a potem możesz popróbować małego odstwiać po np. pół godzinie cycania bo często tylko chcą sobie possać:-p zamiast tego mozna poleżeć obok siebie i sie miziać, jak się będzie burzył to znaczy że nienażarty:-D Ja tak robiłam z Emi, wisiała na cycku a czułam że tak pod koniec mamla tylko jak smoczka więc jej wysuwałam cyca i zabawiałam a po miesiącu jak już się nie martwiłam o karmienie smoczek wszedł do użytku i miałam więcej czasu:-p I najczęsciej karmiłam na leżąco, małej podparłam czymś plecki, ja lekturka do ręki i luzik, uwielbiałam:-)

Szukam jeszcze pościeli dla małej:-D

reklama
Do góry