witam Dziewczęta:-)
wstałam i siedzę:-) mój jedyny plan , to gotowanie fasolki po bretońsku, a po południu wizyta u gina i ktg-zobaczymy, co tam wypatrzy dr grzebacz:-)
dzamenka ja butelki mam 3 , ale żadna nie jest antykolkowa i wszystkie dostałam, więc inwestować w te z rurkami będę w razie potrzeby
jedyneczka nie ubrałam psinie pampka-bardziej myślałam o bodziaku

mój D to taki zbieracz (po mamusi

) 'przyda się', a ja jak eksterminator wszystko wywalam, bo byśmy chyba musieli wynająć jakiś lokal, na te jego skarby
kama rozumiem Twoje samopoczucie-hormonella

już chyba każdą z nas dopadła albo się czai
tiffi ja też rozmyślam nad fryzjerem, co by trochę wiecheć przyciąć:-) a farbował mi mój D i dlikatny kolorek, jak pisze jedyneczka, ale ja też od razu lepiej się poczułam

a łazenki szare b. mi się podobają- uważam że są bardzo eleganckie, np z czernią i bielą, albo dla kontrastu z czerwienią/pomarańczem?
oliwia powodzenia na komisji!!!
Maruśka no to trzymam kciuki za Wasze karmienie, ważne że się nie poddajesz
madzik fajnie, ze już w domku i ciśnienie lepsze, a Julcia musi trochę podokazywać i charaketrku pokazać, żebyś odczuła, ze masz dzieciątko

powodzenia z tym karmieniem
agatha u mnie w aptece nie mieli, ale pani poweidział, ze mogą bez problemu sprowadzić, chyba w takich aptekach sieciowych to nie kłopot i nawet tego samego dnai czasami mają
iwusia trzymam kciuki!!!
a ja chyba jestem dzowna- niby też chciałbym już odzić, ale z drugiej strony nie czuję ciśnienia i czekam- nie stosuję żadnych przyspieszaczy???