reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

kama widzę, że tych też z takich niecierpliwców, jak ja;-) straszne jest to czekanie, wsłuchiwanie się w siebie, czy to już czy nie...

co do telefonów, czy już urodziłaś, to chyba bym oszalała-jak mnie ktos tylko zapyta, kiedy planuję urodzić, to dostaję białej gorączki-jakby to ode mnie zależało no!

reklama
hej Lipcówki, ja na chwilę, oznajmić, że nadal w dwupaku... I że wybywam z koleżanką na naleśniki z owocami i lody, także mnie nie będzie, nadrobię Was po powrocie :tak:
Miłego dnia każdej życzę

tak tak Ewcik ja wlasnie z tych:zawstydzona/y:chyba moglybysmy sobie rece podac.
te telefony sa straszne,jakby rzeczywisie to od nas zalezalo...

dziewczyny ja mam wrażenie ze ta moja Jagódka sobie jajca z mamy robi- specjalnie takie akcje zaczyna, by mnie podpuścić, albo ojca nastraszyć.......idę pozamiatać czystą podłogę :eek:

witam się :happy2: pospałam z 10 godz, albo i więcej, ale zaraz chyba wrócę do łóżka, bo nieprzytomna jestem. Czyżby to końcówka ciąży tak na mnie działała? :eek: Moja Mała też spokojniejsza się zrobiła, tzn. czuję, jak się przeciąga i układa, ale już bez takich szaleństw... Mam nadzieję, że w końcu urosła i jej ciasnawo się zrobiło w jaskini :laugh2:
Muszę iść dzisiaj do skarbówki. Dostałam w spadku po dziadkach mieszkanko i chcę zgłosić je do wynajmu w skarbówce, bo tam sąsiedzi dziwni są i zaraz będą naloty i kontrole....

a co do wczorajszych rozmów o mleku - chyba kupię pudełko zwykłego bebiko. Nie chcę szpitalnego mleka, bo ono przeważnie strasznie wymyślne jest. Jeśli nie będę mogła karmić cycem, a dziecko nie będzie miało żadnej skazy, uczulenia, itp, to chcę dawać Małej zwykłe mleko.

Ostatnia edycja:
reklama
kurna u mnie w rodzinie teraz co rusz ktoś ma jakieś święto i każdy liczy, ze w jego "dzień" urodzę- wczoraj<21> teściowej imieniny, dziś<22> mojego taty urodziny, jutro<23> dzień ojca, pojutrze<24> mojego taty imieniny, <29> mojej mamy urodziny i szwagra jednego imieniny, <1lipca> mojej mamy imieniny i drugiego szwagra urodziny...i ogólnie w lipcu też tak tylko liczę na to, że już będę po;-)

aneta jak rodzisz to uduszę :-p teraz ja miałam być:-D

Do góry