Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

trzymam kciuki kochana za szybki i jak najmniej bolesny poród
będę od czasu do czasu u rodziców nadrabiać, co tu piszecie, ale mimo to mam nadzieję, że będziemy w kontakcie

:-)
Jeszcze z policją do tego wszystkiego trzeba się będzie użerać... Pewnie jakaś wózkowa mama się wk, bo nie było jak przejechać.
Witam z rana ale ciezkawo
OCZEKIWANIE GRATULUJE
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
kama to czekanie okropne a jeszcze dodatkowo jakos nie spie, bo w pierwszej to spalam gdzei popadnie i kiedy popadnie a teraz nie przynajmniej bym mogla przespac to czekanie
arlecia oby ta pelnia byla skuteczna dla naszych dziewczyn a jak bedzie laskawa to moze i ja bym sie zalapala ;-)
atabe kama takich natretow trzeba olewac albo wymyslic jakas odpowiedz co by im w piety poszla, ale przepraszam pusta glowe mam :-(
emih za chwilke to ten kociol ci z glowki wyjdzie i zagosci w domku pewnie
misslena nie ogladaj takich rzeczy, teraz i w najblizszym czasie (o ile juz nie na zawsze) bedziesz odbierala takie rzeczy duzo mocniej niz przed ciaza, szkoda sie meczyc i zamartwiac
kropa powodzenia
tiffi dobrze ze wszystko ok, M sie spisal :-) szkoda ze te badania takie dlugie i meczace ; a co do pracy to kazdy jest madry jak jego to nie dotyczy
POWODZENIA WLASNIE CZYTAM ZE ZROBILAS MEZOWI NA ZLOSC I SIE RUSZYLAS Z DOMU KONKRETNIE :-)
louise jakas taka dziwna prawidlowosc, ze albo kilka na raz albo zadna
madzik udanego spacerku
vanilka pierwszy raz slysze ze matka narzeka ze sie dziecko rzadko w nocy budzia co do budzika niezly masz
Wczorajszy wieczor i pol nocy byly okropne :-( bole i skurcze ale nieregularne, wiec w koncu polazlam do wanny z nadzieja ze cos sie rozwinie albo w jedna albo w druga strone i co??? I nici chwile lepiej a potem dalej meczylo jakby zaskoczyc nie moglo ehh M trzymal reke na brzuchu i "rozmawial" z synem. Dzis rano sie okazalo ze tlumaczyl mu zeby jeszcze tydzien poczekalnastepnym razem idze gdzies gdzie go nie ma
Dodatkowo z samego rana dzwonila moja spanikowana mama, juro nad ranem leci do siory do hiszpanii i nie spakowana a Mati u niej zostal i tym sposobem ja juz dawno na nogach i w tzw obrociecos czuje ze dzis ciezki dzien bedzie :-( i nadal mnie cale podwozie pobolewa wraz z udami ale bez skorczy, przynajmniej na razie;-)